Ο Πλεύρης ξέρει από ιστορία, όσο η γιαγιά μου η κυρά Στεργιανή από Android τηλέφωνα....
Ο πρόεδρας είμαι, κι΄έκλεψα τον επιθετικό προσδιορισμό από εδώ , το οποίον ανάγνωσμα συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Ο Πλεύρης ξέρει από ιστορία, όσο η γιαγιά μου η κυρά Στεργιανή από Android τηλέφωνα....
Ο πρόεδρας είμαι, κι΄έκλεψα τον επιθετικό προσδιορισμό από εδώ , το οποίον ανάγνωσμα συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
http://www.enikos.gr/society/52095,B...etanastes.html
3 το πρωί στο Πέραμα έγινε καταδρομική,με λοστάρια κλπ,σε σπίτι που μένει,απ'ότι λένε,οικογένεια Αιγυπτίων ψαράδων που έχει 18 χρόνια στην Ελλάδα...Δεν κατάφεραν να μπούνε μέσα στο σπίτι αλλά ένας 24χρονος ατύχησε γιατί κοιμόταν στην ταράτσα και τον βρήκανε..Έσπασαν και το βανάκι τους...
Έχει και φωτογραφία του ανθρώπου που απομόνωσαν στην ταράτσα άσχημα χτυπημένου και πάει για χειρουργείο...Δεν θα την βάλω εδώ...
ελα μωρε δεν μπήκε πρώτος στην λίστα και την έκανε.κλασικά πράγματα , στανταρ εκβίασε το κόμμα , το κόμμα δεν συμβιβαστηκε σε πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εβγαλε αυτήν την επιστολή.
το ίδιο έκανε χτες και ένας των ΑΝ.ΕΛ και πήγε στην ΝΔ.Δεν τον έβαλε ο Καμμένος πρώτο και εφυγε.
Καλύτερα, τέτοια παράσιτα να φεύγουν.
ο Χανιάς 2 Μαιου έγραφε
"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, για την οποία μάλλιστα είναι και δεσμευμένοι ενυπογράφως, να εφαρμόσουν κατά γράμμα με το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο είναι η θανατηφόρα δόση σε ότι έχει απομείνει όρθιο, στην κοινωνία των ερειπίων που διαμόρφωσαν. Προτεραιοτητά τους είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοκογλείφων δανειστών και όχι οι ανάγκες της ρημαγμένης κοινωνίας. Οι αμέτρητοι Άκηδες του ΠΑΣΟΚ και οι ομοιοί τους της ΝΔ που πρώτα λεηλάτησαν και μετά διέγραψαν την κοινωνία , έρχονται τώρα και χρησιμοποιώντας τα γνωστά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα προσπαθούν και πάλι να μας εξαπατήσουν.
Μην τους Φοβάστε αποφασίζουν πάντα χωρίς εμάς, τώρα θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αταλάντευτη θέση συγκρούσθηκε μετωπικά μαζί τους. Αντιστάθηκε στην απάνθρωπη πολιτική τους μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και έξω μαζί με την κοινωνία. Ενίσχυσε και ήταν δίπλα σε κάθε συλλογική και κινηματική δράση και διαμαρτυρία, απέναντι στις πολιτικές που μας καταστρέφουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά βήματα μπροστά και μαζί με την μεγάλη προσπάθεια για την ενότητα της Αριστεράς, που είναι κεντρική πολιτική του επιλογή, παρουσιάζει κυβερνητικό πρόγραμμα, παρουσιάζει την πλέον αξιόπιστη πρόταση εξόδου από την κρίση , δίνει ελπίδα στον λαό μας, και μετατρέπει την αριστερά από παραδοσιακή δύναμη διαμαρτυρίας και καταγγελίας, σε αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. ΄Ολα αυτά βέβαια του τα πιστώνει πολύ θετικά η ελληνική κοινωνία, στην οποία είναι διάχυτη πλέον και με αυξητική δυναμική, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλες και φίλοι, μπορούμε μαζί να τους ανατρέψουμε, μπορούμε να ελπίσουμε ξανά, μπορούμε σίγουρα να ζήσουμε και χωρίς αυτούς
2 Μαΐου, 2012
Χανιάς Νίκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας"
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Πιο επικαιρο απο ποτε.http://www.youtube.com/watch?v=VVjRyxjTaHM
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Ρωτήστε κι εμάς για το "στέλεχος" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που τον ξέρουμε... Βαμμένος ΠΑΣΟΚος, όταν ήταν στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σκοτωνόταν για το ΠΑΣΟΚ και ο αγώνας δεν είχε ταπεινά ελατήρια, καθώς ζητούσε για αντάλλαγμα -ή μάλλον εποφθαλμιούσε- ανώτατη θέση στη βαθμίδα του Π.Σ. Οι πράσινοι σύντροφοι όμως τον άδειασαν και όχι μόνο δέν πήρε προαγωγή και βαθμό αλλά τον αποστράτευσαν και ο πάλαι ποτέ πράσινος άδολος συνδικαλιστής εν μια νυχτί σύμπλευσε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πικραμένος από το γράψιμο χωρίς τάκτ των πρασινοφρουρών. Μέχρι προχτές γύρναγε σε γνωστούς και ζήταγε στήριξη και ψήφο και σήμερα το πρωί ανακάλυψε μόλις ξύπνησε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα καταστρέψει τη χώρα. Συνάδελφος από τη δουλειά που είναι οικογενειακός του φίλος, μόλις άκουσε την είδηση ξέσπασε σε γέλια και μου είπε επί λέξει "θα τον πάρω τηλέφωνο το μαλάκα να σπάσω πλάκα μαζί του, πρίν λίγες μέρες είχε έρθει και μας μοίραζε πάλι ψηφοδέλτια σταυρωμένα στο σπίτι". Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση εάν η όψιμη μεταστροφή του πρώην πράσινου, τέως κεντροαριστερού συνδικαλιστή, εξαργυρωθεί με μια καλή θέση, άλλωστε τα γαλάζια μπορεί να του πάνε καλύτερα σαν χρώμα![]()
Ο κουμπάρος του αδερφού μου δουλεύει στο ληξιαρχείο επαρχιακής πόλης, όχι μακρυά από Αθήνα. Πρίν λίγο καιρό ο ληξίαρχος κατέγραψε τον τρίτο σφαγμένο Πακιστανό αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο τακτοποίησαν τα δραστήρια παλληκάρια με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα από τον τοπικό πυρήνα της Χ.Α. 3ος νεκρός χωρίς να έχει ακουστεί τίποτα ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στους 441.018 Έλληνες που απέδειξαν ότι η μαλακία σε αυτό τον τόπο είναι όχι απλά εθνικό σπόρ αλλά τρόπος ζωής και κουλτούρας...
ποιά ευρώπη; αν θέλουμε ευρώπη όπως τη νομίζαμε, τότε τα κράτη μέλη πρέπει να ενωθούν κυρίως πολιτικά. χωρίς αριστερούς, δεξιούς, επιθετικούς, αμυντικούς και τερματοφύλακες. αλλιώς επιτρέπουμε οικειοθελώς το να είμαστε μέρος της ενδοχώρας της Γερμανίας (μπορούμε εδώ και πάνω από 10 χρόνια τώρα να θεωρούμε τη Μέρκελ και την όποια Μέρκελ «αφεντικό» μας). ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λένε προφανώς μπαρούφες και γελοιοποιούνται καθημερινώς (αρκεί να ανοίξουν το στόμα τους, ό,τι και να πουν), ο δε σύρριζα είναι για γέλια και το ΚΚΕ συνεχίζει να μαλακίζεται με μεγαλύτερη μανία.
τώρα εμείς ως έλληνες έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε το σύστημα (ίσως μη εκλέγοντας πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση). το σκηνικό στην ελλάδα ήταν πάντα διχασμένο και όλες οι αλλαγές στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό έγιναν δια πυρός και σιδήρου. το ίδιο πρόκειται να γίνει και τώρα.
είναι και αυτοί που λένε ότι «πρέπει να ισοπεδωθούν όλα και να ανοικοδομηθούν από την αρχή» και για τον λόγο αυτό ψηφίζουν χρυσή αυγή. είναι σαν να βλέπουν το «άγιο» όρος και τον εφραίμ και να γίνονται εκ πεποιθήσεως σατανιστές για να πάνε κόντρα. (ισοδυναμεί με λοβοτομή)
οπότε τι μας παίρνει να κάνουμε, Κώστα; σοβαρός άνθρωπος που να έχει ασχοληθεί με την πολιτική δεν έχει υπάρξει. αν δεν καταργηθεί η «πολιτική» με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους με τα σάπια μυαλά να μας λένε παραμύθια της χαλιμάς προσπαθώντας να μας πείσουν.
έχετε προσέξει πως προσπαθούν οι πάντες να μας πείσουν; γιατί κάποιος που λέει αλήθεια χρειάζεται τόση προσπάθεια για να πείσει; τι χρειάζεται η διαφήμιση, η προπαγάνδα (επικοινωνιακή τακτική τη λένε), η δημαγωγία και η συκοφάντηση; πρόκειται για πόλεμο μεταξύ εταιρειών ουσιαστικά.
αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο (μόνο ελάχιστοι εξαιρούμενοι) δεν θα τους προσελάμβανα ούτε για να μου σκουπίσουν τη μηχανή με ένα πανί μετά το πλύσιμο, τι να τους ψηφίσω, να κάνουν τι; να «επαναδιαπραγματευτούν» το δάνειο;
το μνημόνιο λένε συνέχεια, το μνημόνιο, ναι στο μνημόνιο, όχι στο μνημόνιο, αλλαγή στο μνημόνιο, κατάργηση στο μνημόνιο. για το δάνειο μιλάμε ρε! μνημόνιο = δάνειο. δεν θέλουμε μνημόνιο; άρα δεν θέλουμε δάνειο. άρα κάνουμε παύση πληρωμών και αρνούμαστε τα χρέη μας. άρα πρέπει να μεταβούμε σε άλλο νόμισμα. τι μαλακίες ακούμε κάθε μέρα δεν περιγράφονται..
Σημερα δηλωσαν στη δουλεια της κοπελιας μου οτι σε περιπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεια θα μετακομισει στην Αγγλια... και οταν λεμε εταιρεια μιλαμε για μια που ειναι υπο την σκεπη ενος κολασσαιου ομιλου, ο οποιος ανηκει σε εναν τυπο πολυ γνωστο, που δεν ξερει τι εχει...