Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Ρε παίδες,τα σαμάρια καίγονται;;

Μέλος μακάρονος Το avatar του/της kaggelos

Ρε παίδες,τα σαμάρια καίγονται;;

Καλησπέρα αγαπητοί,
    μιας και μπήκε ο καλοκαίρης και θα φορτώσω τη καλή μου (transalp 2002) όπου να ναι με πλώρη το άγνωστο,λεω να πάρω σαμάρια για να κουβαλάω τα απαραίτητα,αλλά πήγα και είδα μερικά στη colori και ακουμπάγανε στην εξάτμιση και ευλόγως εγεννήθη η απορία μέσα μου αν φουντώσουν και μου κάψουν τα σώβρακα..
    Όσους ρώτησα δε ξέρουν λένε και στα φόρουμ άλλοι λένε καίγονται άλλοι είναι απο υλικά θερμοτέτοια περίεργα και δε παθαίνουν τίποτα...
    Κανείς που να ξέρει καλύτερα υπάρχει;
    Προσπαθώ να αποφύγω τις μπάρες γιατί βαριέμαι να δίνω μεσημεριάτικα κατοσταρούδες,άσε που μου χαλάνε την αισθητική...
    όποια και να ναι η απάντησή σας,πείτε αν ξέρετε κάπου να πουλάνε φτηνά σαμάρια,ή μπάρες,ή πλαινές μπαγκαζιέρες,ή αλισοπρίονα..
    Να στε καλά και καλές καλοκαιρινές βόλτες.........

ατουταλέρ
    Ντούρου ντούρου ντούρου ντούρου,στη πλατεία Κουμουντούρου

Αν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στο σημείο που ακουμπάει το σαμάρι στην εξάτμιση και δεν καείς τότε ναι αντέχουν. Εκεί που θα καούν και πιθανώς να μην το περιμένεις είναι αν τα βάλεις σε σημείο που για έστω ένα εκατοστό εξέχουν πίσω από την εξάτμιση. Εκεί λόγω του στροφιλισμού των καυτών καυσαερίων παίζει να καούν τα πλαστικά κυρίως μέρη τους.

Εγώ στο gsr μου έχω χρησιμοποιήσει 10άδες φορές τα σαμάρια μου δίχως βάσεις, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

θενξ αδερφε,το κρατάω!

καγκελακια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο εξαλου φτηνα ειναι γυρω στα 35 ευρω.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    καγκελακια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο εξαλου φτηνα ειναι γυρω στα 35 ευρω.

Συμφωνώ

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Το παλληκάρι που μου πούλησε τα δικά του είχε ράψει απ' έξω, στο σημείο που ακουμπούσε την εξάτμιση, πυρίμαχο ύφασμα και ήταν ασφαλές από θερμοκρασίες.

απ οτι τσέκαρα φίλε δεν είναι φτηνά,γύρω στο 100αρικο πάνε και μεταχειρισμένα δε τα ρίχνουνε και πολύ,άντε κανά 20αρι να το ρίξουν...και άλλα 250 οι βαλίτσες τουλάχιστον,χέσε Inside...γι αυτο ταλαιπωρώ τον εγκέφαλό μου τώρα,γιατί με το ένα ξενοιάζεις με 60 ευρώ,αλλά δε ξέρω πόσο ασφαλές και κουραστικό είναι το βάλε-βγάλε(αφού δε κλειδώνει και κόβεται εύκολα)ενώ το άλλο (καγκελα+βαλίτσες) πάει ο κούκος αηδόνι...
    αν έχεις κάτι φθηνό στα υπ όψιν πάντως,στείλε λινκ αν δε σου κάνει κόπο....θένξ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Άλλα είναι τα κάγκελα για σαμάρια & άλλα για βαλίτσες.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

δίκιο έχεις μεγάλε και εσύ και ο πάνω μεγάλος,όντως 35 έχουν...μου ανοίξατε τα μάτια,με κάνατε σοφότερο.γκράτσιε

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Άλλα είναι τα κάγκελα για σαμάρια & άλλα για βαλίτσες.
    Ιξάκτλι...το ιδανικό αν έχεις κανα φράγκο είναι κάγκελα για βαλίτσες, μεταχείρο, και όποτε βρεις βάζεις και τις βαλιτσούλες σου και κύριος...
    Τα σαμάρια θέλουν προσοχή (και πατέντα πολλές φορές) και πάλι ήσυχος δεν οδηγάς... Ένα καλοκαίρι μέσα στα άλλα που τους έκανα ήταν να τα βρέχω κιόλας από την μεριά της εξάτμισης...
    Καλές βόλτες
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kaggelos Προβολή μηνύματος
    δίκιο έχεις μεγάλε και εσύ και ο πάνω μεγάλος,όντως 35 έχουν...μου ανοίξατε τα μάτια,με κάνατε σοφότερο.γκράτσιε
    ε ναι βρε δεν το πεταμε ετσι κανουν 35 ευρω ξερουμε τι λεμε,αφου εχω αγορασει εγω για το χορνετ.
    τα πηρα για δυο λογους πρωτο να εχω το κεφαλι μου ησυχο να μην ακουμπαει σε καμια εξατμιση και δευτερο αμα τα βαλεις σκετα τα σαμαρια θα ακουμπανε π.χ στα πλαστικα της μηχανης οκ?
    με το κουνημα των σαμαριων και την τριβη πανω στα πλαστικα της μηχανης θα στα κανει ολιγο σκατα τα πλαστικα με την παροδο του χρονου.

αμα εισαι αθηνα κοιτα στην γνωστη αποθηκη εγω απο εκει πηρα τα καγκελα και γενικα απο εκει περνω τον περισοτερο εξοπλισμο.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Ιξάκτλι...το ιδανικό αν έχεις κανα φράγκο είναι κάγκελα για βαλίτσες, μεταχείρο, και όποτε βρεις βάζεις και τις βαλιτσούλες σου και κύριος...
    Τα σαμάρια θέλουν προσοχή (και πατέντα πολλές φορές) και πάλι ήσυχος δεν οδηγάς... Ένα καλοκαίρι μέσα στα άλλα που τους έκανα ήταν να τα βρέχω κιόλας από την μεριά της εξάτμισης...
    Καλές βόλτες
    + 1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Εγώ πάντως μία φορά που έβαλα στο Gixxer σαμάρια,την τρύπα μου κατάφερα και την άνοιξα στο πυρίμαχο υλικό των βαλιτσών.Γιοσομούρα rulez!

Βασικά είχα κάνει λάθος στην τοποθέτηση και έσκαγαν όλα τα καυσαέρια πάνω στην βαλίτσα και μετά απο τσεκάρισμα πρίν το Αρτεμίσιο και όλα καλά,μόλις πιάσαμε τις ανηφόρες και τις στροφές (ε το πάτησα και λίγο να πηγαίνουμε παέρα με ένα Busa) με 4ες και ψηλά τις στροφές,το κακό δεν άργησε να γίνει....ευτυχώς κάηκαν μόνο τα δικά μου ρούχα...ποιός την άκουγε την γυναίκα μετά.....
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 18:21
  2. Aircraft stripper τι ειναι ρε παιδες???
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2007, 22:26
  3. Προτεινετε ρε παιδες ενα καλο μποτακι
    από gcrook στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:42
  4. Παιδες τα ματια σας 14!!!!!!!!
    από cocoss στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 16:17
  5. Ρε παιδιά τα Φώτα σας......