«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σορι που παιρνω αποσπασματικα κατι απο το κειμενο σου αλλα ενταξει για τον Κουβελη να το συζητησουμε.
Με το αλλο το φασιστοειδες, τον διαφημιστακια, που το πρωτο (και ισως το μονο) πραγμα που θα εκανε αν ηταν κυβερνηση θα ηταν να καταργησει τον φορο 20%
στην διαφημιση μπορεις να μου πεις τι κοινο εχεις;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν το δέχομαι αυτό όταν μιλάμε για τα δικά τους συμφέροντα.
δηλ μείωση αποζημίωσης των πολιτικών στο 50%
ανώτατος μισθός ίσος με του πολιτικού
τέλος τα βουλευτικά αυτοκίνητα
τέλος το πάρτυ των τηλεφώνων
βουλευτική ασυλια
κλπ
ποια συμφέροντα να τους πολεμήσουν?Αν έχουν 151 έδρες (με συνεργασία) τα παιρνανε 18 του μήνα.Δεν πάνε κοντρα σε κανενα συμφέρον πέρα απο τα ιδια τα δικά τους.Και τέλος άμα δεν τα κάνει ,ειδικά αυτά που δεν πολεμάτε απο κανέναν, θα πα΄ρει τα @@ μας στις επόμενες.
να μου πεις για τα μμε,για εφοπλιστές θα σου πω ναι.Θα γίνει ανελέητος πόλεμος όπως ήδη του γίνεται.
αλλα για τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία δικαιολογία
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
"El_Hymador: "Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς."
Μα αυτό λες, πως δεν φταίμε εμείς αλλά οι παγκόσμιες οικονομικές συγκυρίες. Αν είχαμε διαχειριστεί σωστά τους πακτωλούς χρημάτων που έχουμε λάβει τα τελευταία 30 χρόνια, θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση;
timotas: Δεν καταλαβαίνω; ο σημερινός 35αρης που δουλεύει σαν το ζώο, αν έχει δουλειά, για 700 euros τι σου φταίει, δεν έχει κανένα μέλλον όπως και εσύ.
Σε αντίθεση με την Ισπανία και την Ιρλανδία, οι (πιο συντηρητικές) Ελληνικές τράπεζες δεν ήταν εξίσου εκτεθειμένες. Με εξαίρεση μάλιστα την (κρατική...) ΑΤΕ, αν θυμάμαι καλά καμία δεν είχε τοξικά της Lehman, για παράδειγμα. Ενώ λοιπόν οι Ισπανοϊρλανδικές τράπεζες πήραν μπάλα τα νοικοκυρεμένα κράτη που τις ξελάσπωσαν (τραπεζική κρίση οδηγεί σε δημοσιονομική), εδώ τις τράπεζες τις έπνιξε κυρίως το υπερχρεωμένο κράτος και τα ομόλογά του (δημοσιονομική κρίση οδηγεί σε τραπεζική).
@gcrook: Ο Τζήμερος γιατί ακριβώς είναι φασίστας;
Επίσης, σε σχέση με τους ανεπάγγελτους που θα ψηφίσουν οι μισοί εδώ μέσα: είναι τόσο ντροπή να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, ώστε να αναφέρουν το επάγγελμά σου για να σε υποβιβάσουν; Δε λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά λίγο μέτρο δε βλάΦτει.
Αυτό που μπορείς χαλαρά να του προσάψεις είναι ότι ενώ είναι διαφημιστής, η ΔΞ έχει ηλίθιο διαφημιστικό σποτ![]()
Η κουβεντα για τον Τζιμερο εχει ξαναγινει.Προσωπικα δεν θα ξανααναφερω τις θεσεις του και τις αποψεις του (και τις επιστολες του) που ο καθ'ενας μπορει να βρει μεσα σε 5 λεπτα.
Απο κει και περα το αν ο ορος "διαφημιστακιας" αποτελει προσον και τι ειδους (η ειναι απλα αδιαφορο) το αφηνω στην κριση του καθ'ενος.
Και για να εξηγηθουμε δεν θεωρω (σχεδον) κανενα επαγγελμα ντροπη αλλα οταν ειναι καποιος, καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος σαν αυτον, ε, δεν μπορω να ΜΗΝ κανω και τους συσχετισμους.
Υ.Γ Τα σποτ επισης ειναι μουφα γιατι αν δεν εχεις την εταιρεια απο πισω να σκαει τα κατοσταχιλιαρα για διαφημιστικα συνειδητοποιεις οτι τυποι σαν αυτον ειναι τοσο δημιουργικοι οσο και το πορτοφολι τους (το οποιο μια χαρα επωφελουνταν ως τωρα με τις διεφθαρμενες κυβερνησεις τις οποιες υποτιθεται οτι πολεμαει) .
-..Not Yet!
Να τον πεις φιλελεύθερο, δεξιό, Μερκελόδουλο, ακόμα και θατσερικό (βαρύ...) να το καταλάβω. Φασίστα δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες και με πειράζει γιατί τον χαρακτηρισμό κάποιοι τον έχουν κάνει καραμελίτσα και δυστυχώς έχασε το φόβητρό του, πράγμα που μεταξύ άλλων διευκόλυνε τη Χ.Α.
Εσύ είπαμε ψήφισες Τσίπρα το Μάη;Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook
(όλα είναι σχετικά όπως βλέπεις...)
Δεν τρελαίνομαι με το ύφος του Τζήμερου, χώρια που διαφωνώ σε πολλά διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό/φιλελεύθερο. Αλλά όταν του σέρνεις όσα του σέρνεις και ψηφίζεις τον "απ'τα 16 στο κουρμπέτι" επαγγελματία επαναστάτη, ε τι να σου πω.
Μπορεί να είμαι εύπιστος. Μπορεί να είσαι εσύ. Μπορεί να φταίμε κι οι δυο που λέει και το άσμα. Ίσως φανεί στο τέλος, αλλά τη νύφη θα την πληρώσει η χώρα.
...... καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος ...
Απίστευτο μένος !
Δεν έχουμε ελπίδα...![]()
Κοιτα εχω ξαναγραψει την θεση μου για τον Συριζα και για την ψηφο και μπορεις να το ψαξεις.Προσωπικα ουτε πιστευω στον Τσιπρα ουτε σε κανεναν (και να πανε να γαμηθουνε ολοι τους στην τελικη) αλλα υπηρχαν συγκεκριμενοι λογοι που ψηφισα
και αυτο εγινε γιατι ηταν δεδομενο οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας θα ψηφιζε Συριζα.Αυτο το ερμηνευσα με τον δικο μου τροπο και εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις με τον δικο σου.
Βεβαια για τον Τζημερο δεν εγραψα την αποψη μου απο την σκοπια ενος ψηφοφορου της Αριστερας, αλλα ενος ανθρωπου που θεωρει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο τυπος αυτος ειναι απλα μαλακας αν οχι κατι χειροτερο.
Και ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον του με το κλασσικο κομπλεξ "ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου" .
Ας μην προτρεχουμε.
Αν νιωθεις οτι η ψηφος σου σε χαρακτηριζει φροντισε να το ξεπερασεις γρηγορα,εμενα ΔΕΝ με χαρακτηριζει ουτε ψαχνω να με σωσει κανενας ουτε να μου υποσχεθει χρημα (που δεν μπορει) ,και δυστυχως ουτε φτωχεια με εστω καποια κοινωνικη δικαιοσυνη ( που θα το προτιμουσα αλλα... )
Και ας δουμε επιτελους τι ειναι αυτη η χωρα που πρεπει να σωθει γιατι εδω μεσα ειμαστε 9εκ κρατιδια και το καθε ενα παιζει για την παρτη του.
-..Not Yet!