Σελίδα 66 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastassios Προβολή μηνύματος
    1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο. Όπως είπα με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή ποιος θα κάνει το λιγότερο κακό, όχι οι αριστερές/δεξιές πεποιθήσεις.
    2 El_hymador.. Έλεος, φταίνε οι κακοί ξένοι, εμείς τίποτα... μας την φέρανε παιδιά ενώ εμείς είμαστε αθώοι..Έλεος.
    Αν είχαμε φροντίσει τόσα χρόνια να φτιάξουμε μία υγιή οικονομία, με βιομηχανίες, τεχνολογία κτλ. τώρα δεν θα είμασταν εδώ. Προτιμήσαμε όμως να κάνουμε βίλες για κάποιους και λογαριασμούς στην Ελβετία για άλλους. Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+
    Μαλιστα.Οι 50αρηδες φταινε για ολα ενω εσεις εισαστε αθωοι.
    Για 6αρακι το κοβω αλλα σε παει για τα βαθια.Τραβα κουπι γρηγορα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Δεν έχουμε συνεισφέρει, η τέλος πάντων δεν φέρουμε ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Σε αντίθεση με τους σημερινούς 50άρηδες και άνω.
    Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+
    Ρε δεν πας να δεις αν έρχομαι ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες και σκέφτηκα να θέσω τις απόψεις μου.

Είμαι 38 χρονών, πιστεύω λοιπόν ότι όλοι σας εδώ είστε πάνω-κάτω στην ηλικία μου οι μικρότεροι. Άντε και λίγο μεγαλύτεροι. Το μόνο λοιπόν που έχουμε ζήσει όλοι μας είναι οι κυβερνήσεις από το '74 και μετά. Τελειώσαμε σχολείο, σπουδές κτλ. Και από τότε όλοι δουλεύουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε.
    .............
    Μπορεί οι εικόνες που χρησιμοποιώ να μοιάζουν σαν ρητορεία από τα αστεία μικρά κανάλια στην tv. Αλλά το πιστεύω, δυστυχώς.
    Το κακό είναι δυστυχώς ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην πολιτική. Κανείς δεν ξέρει τι να ψηφίσει την Κυριακή και δικαίως. Τι να ψηφίσεις; Τους κλέφτες που τα φάγανε; Τον Σύριζα που μας περνάει για ηλίθιους και μας υπόσχεται ουτοπίες; Ποιον; Ποιος από όλους αυτούς δεν είναι μέχρι το κόκαλο διεφθαρμένος;

Εγώ πάντως μεταξύ ΔΞ και Κουβέλη αμφιταλαντεύομαι. Τουλάχιστον δεν είναι αποδεδειγμένα απατεώνες και οι προτάσεις τους δεν θα φέρουν το Χάος.

ΥΓ. Ρε παιδιά σε τι κοινωνία ζούμε; Δεν μπορώ να χωνέψω την κα Ντόρα Μητσοτάκη, πήρε πόσο % στις εκλογές; 1%; 2%; και ξαφνικά τσουπ! Στο επικρατείας της ΝΔ. δηλαδή πολύ πιθανό στην αυριανή κυβέρνηση. Αν δεν είναι αυτό δικτατορία τι είναι; Πως το λένε κυρά μου δεν σε θέλουμε, δεν είδες; δεν σε ψήφισε ούτε η μάνα σου. Άντε, σπιτάκι σου… Στου κουφού την πόρτα… Δημοκρατία σου λέει μετά…
    Εγώ είμαι 23 .................. αναλογίσου τι έκανες εσύ για μένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Εγώ πάντως μεταξύ ΔΞ και Κουβέλη αμφιταλαντεύομαι. Τουλάχιστον δεν είναι αποδεδειγμένα απατεώνες και οι προτάσεις τους δεν θα φέρουν το Χάος.
    Σορι που παιρνω αποσπασματικα κατι απο το κειμενο σου αλλα ενταξει για τον Κουβελη να το συζητησουμε.
    Με το αλλο το φασιστοειδες, τον διαφημιστακια, που το πρωτο (και ισως το μονο ) πραγμα που θα εκανε αν ηταν κυβερνηση θα ηταν να καταργησει τον φορο 20%
    στην διαφημιση μπορεις να μου πεις τι κοινο εχεις;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο. Όπως είπα με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή ποιος θα κάνει το λιγότερο κακό, όχι οι αριστερές/δεξιές πεποιθήσεις.
    2 El_hymador.. Έλεος, φταίνε οι κακοί ξένοι, εμείς τίποτα... μας την φέρανε παιδιά ενώ εμείς είμαστε αθώοι..Έλεος.
    Αν είχαμε φροντίσει τόσα χρόνια να φτιάξουμε μία υγιή οικονομία, με βιομηχανίες, τεχνολογία κτλ. τώρα δεν θα είμασταν εδώ. Προτιμήσαμε όμως να κάνουμε βίλες για κάποιους και λογαριασμούς στην Ελβετία για άλλους. Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+
    Εσύ δηλαδή από αυτό που έγραψα καταλαβάινεις αυτο που έγραψες...

Τζήμερο δαγκωτό φίλε, μη μάσσας....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Στα οποία συμφέροντα θα αποδώσουμε το γεγονός οτι μας πολεμουν και δεν καταφερνουμε να κανουμε όσα υποσχεθηκαμε... Παλια και δοκιμασμένη συνταγη.

δεν το δέχομαι αυτό όταν μιλάμε για τα δικά τους συμφέροντα.
    δηλ μείωση αποζημίωσης των πολιτικών στο 50%
    ανώτατος μισθός ίσος με του πολιτικού
    τέλος τα βουλευτικά αυτοκίνητα
    τέλος το πάρτυ των τηλεφώνων
    βουλευτική ασυλια
    κλπ

ποια συμφέροντα να τους πολεμήσουν?Αν έχουν 151 έδρες (με συνεργασία) τα παιρνανε 18 του μήνα.Δεν πάνε κοντρα σε κανενα συμφέρον πέρα απο τα ιδια τα δικά τους.Και τέλος άμα δεν τα κάνει ,ειδικά αυτά που δεν πολεμάτε απο κανέναν, θα πα΄ρει τα @@ μας στις επόμενες.

να μου πεις για τα μμε,για εφοπλιστές θα σου πω ναι.Θα γίνει ανελέητος πόλεμος όπως ήδη του γίνεται.

αλλα για τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία δικαιολογία
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

@@...μπήκαν στο πρεοκλογικό αγώνα και οι Γερμανοί μην χάσουν του υπηρέτες τους.

ας πάρουν τις ψήφους και 18 του μήνα δεν θα θυμούνται τίποτα απο αυτά.ΑΘα ξανα ακούσουμε ότι ακούγαμε πριν την 6 ΜΑϊου
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

"El_Hymador: "Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς."

Μα αυτό λες, πως δεν φταίμε εμείς αλλά οι παγκόσμιες οικονομικές συγκυρίες. Αν είχαμε διαχειριστεί σωστά τους πακτωλούς χρημάτων που έχουμε λάβει τα τελευταία 30 χρόνια, θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση;

timotas: Δεν καταλαβαίνω; ο σημερινός 35αρης που δουλεύει σαν το ζώο, αν έχει δουλειά, για 700 euros τι σου φταίει, δεν έχει κανένα μέλλον όπως και εσύ.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο......... Αυτά είναι βρομιές των 50+

'' Και να καθαρίσουμε τους πενηντάρηδες'' ............. Μπορίς Βιάν αλα ελληνικά
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς.
    Σε αντίθεση με την Ισπανία και την Ιρλανδία, οι (πιο συντηρητικές) Ελληνικές τράπεζες δεν ήταν εξίσου εκτεθειμένες. Με εξαίρεση μάλιστα την (κρατική...) ΑΤΕ, αν θυμάμαι καλά καμία δεν είχε τοξικά της Lehman, για παράδειγμα. Ενώ λοιπόν οι Ισπανοϊρλανδικές τράπεζες πήραν μπάλα τα νοικοκυρεμένα κράτη που τις ξελάσπωσαν (τραπεζική κρίση οδηγεί σε δημοσιονομική), εδώ τις τράπεζες τις έπνιξε κυρίως το υπερχρεωμένο κράτος και τα ομόλογά του (δημοσιονομική κρίση οδηγεί σε τραπεζική).

@gcrook: Ο Τζήμερος γιατί ακριβώς είναι φασίστας;
    Επίσης, σε σχέση με τους ανεπάγγελτους που θα ψηφίσουν οι μισοί εδώ μέσα: είναι τόσο ντροπή να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, ώστε να αναφέρουν το επάγγελμά σου για να σε υποβιβάσουν; Δε λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά λίγο μέτρο δε βλάΦτει.

Αυτό που μπορείς χαλαρά να του προσάψεις είναι ότι ενώ είναι διαφημιστής, η ΔΞ έχει ηλίθιο διαφημιστικό σποτ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος

@gcrook: Ο Τζήμερος γιατί ακριβώς είναι φασίστας;
    Επίσης, σε σχέση με τους ανεπάγγελτους που θα ψηφίσουν οι μισοί εδώ μέσα: είναι τόσο ντροπή να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, ώστε να αναφέρουν το επάγγελμά σου για να σε υποβιβάσουν; Δε λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά λίγο μέτρο δε βλάΦτει.

Αυτό που μπορείς χαλαρά να του προσάψεις είναι ότι ενώ είναι διαφημιστής, η ΔΞ έχει ηλίθιο διαφημιστικό σποτ
    Η κουβεντα για τον Τζιμερο εχει ξαναγινει.Προσωπικα δεν θα ξανααναφερω τις θεσεις του και τις αποψεις του (και τις επιστολες του) που ο καθ'ενας μπορει να βρει μεσα σε 5 λεπτα.
    Απο κει και περα το αν ο ορος "διαφημιστακιας" αποτελει προσον και τι ειδους (η ειναι απλα αδιαφορο) το αφηνω στην κριση του καθ'ενος.

Και για να εξηγηθουμε δεν θεωρω (σχεδον) κανενα επαγγελμα ντροπη αλλα οταν ειναι καποιος, καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος σαν αυτον, ε, δεν μπορω να ΜΗΝ κανω και τους συσχετισμους.

Υ.Γ Τα σποτ επισης ειναι μουφα γιατι αν δεν εχεις την εταιρεια απο πισω να σκαει τα κατοσταχιλιαρα για διαφημιστικα συνειδητοποιεις οτι τυποι σαν αυτον ειναι τοσο δημιουργικοι οσο και το πορτοφολι τους (το οποιο μια χαρα επωφελουνταν ως τωρα με τις διεφθαρμενες κυβερνησεις τις οποιες υποτιθεται οτι πολεμαει) .
    -..Not Yet!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Η κουβεντα για τον Τζιμερο εχει ξαναγινει.Προσωπικα δεν θα ξανααναφερω τις θεσεις του και τις αποψεις του (και τις επιστολες του) που ο καθ'ενας μπορει να βρει μεσα σε 5 λεπτα.
    Να τον πεις φιλελεύθερο, δεξιό, Μερκελόδουλο, ακόμα και θατσερικό (βαρύ...) να το καταλάβω. Φασίστα δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες και με πειράζει γιατί τον χαρακτηρισμό κάποιοι τον έχουν κάνει καραμελίτσα και δυστυχώς έχασε το φόβητρό του, πράγμα που μεταξύ άλλων διευκόλυνε τη Χ.Α.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook
    αλλα οταν ειναι καποιος, καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος σαν αυτον, ε, δεν μπορω να ΜΗΝ κανω και τους συσχετισμους.
    Εσύ είπαμε ψήφισες Τσίπρα το Μάη;
    (όλα είναι σχετικά όπως βλέπεις... )

Δεν τρελαίνομαι με το ύφος του Τζήμερου, χώρια που διαφωνώ σε πολλά διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό/φιλελεύθερο. Αλλά όταν του σέρνεις όσα του σέρνεις και ψηφίζεις τον "απ'τα 16 στο κουρμπέτι" επαγγελματία επαναστάτη, ε τι να σου πω.

Μπορεί να είμαι εύπιστος. Μπορεί να είσαι εσύ. Μπορεί να φταίμε κι οι δυο που λέει και το άσμα. Ίσως φανεί στο τέλος, αλλά τη νύφη θα την πληρώσει η χώρα.

Παλαιό μέλος
    ...... καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος ...

Απίστευτο μένος !

Δεν έχουμε ελπίδα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Να τον πεις φιλελεύθερο, δεξιό, Μερκελόδουλο, ακόμα και θατσερικό (βαρύ...) να το καταλάβω. Φασίστα δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες και με πειράζει γιατί τον χαρακτηρισμό κάποιοι τον έχουν κάνει καραμελίτσα και δυστυχώς έχασε το φόβητρό του, πράγμα που μεταξύ άλλων διευκόλυνε τη Χ.Α.

Εσύ είπαμε ψήφισες Τσίπρα το Μάη;
    (όλα είναι σχετικά όπως βλέπεις... )

Δεν τρελαίνομαι με το ύφος του Τζήμερου, χώρια που διαφωνώ σε πολλά διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό/φιλελεύθερο. Αλλά όταν του σέρνεις όσα του σέρνεις και ψηφίζεις τον "απ'τα 16 στο κουρμπέτι" επαγγελματία επαναστάτη, ε τι να σου πω.

Μπορεί να είμαι εύπιστος. Μπορεί να είσαι εσύ. Μπορεί να φταίμε κι οι δυο που λέει και το άσμα. Ίσως φανεί στο τέλος, αλλά τη νύφη θα την πληρώσει η χώρα.
    Κοιτα εχω ξαναγραψει την θεση μου για τον Συριζα και για την ψηφο και μπορεις να το ψαξεις.Προσωπικα ουτε πιστευω στον Τσιπρα ουτε σε κανεναν (και να πανε να γαμηθουνε ολοι τους στην τελικη) αλλα υπηρχαν συγκεκριμενοι λογοι που ψηφισα
    και αυτο εγινε γιατι ηταν δεδομενο οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας θα ψηφιζε Συριζα.Αυτο το ερμηνευσα με τον δικο μου τροπο και εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις με τον δικο σου.

Βεβαια για τον Τζημερο δεν εγραψα την αποψη μου απο την σκοπια ενος ψηφοφορου της Αριστερας, αλλα ενος ανθρωπου που θεωρει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο τυπος αυτος ειναι απλα μαλακας αν οχι κατι χειροτερο.
    Και ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον του με το κλασσικο κομπλεξ "ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου" .
    Ας μην προτρεχουμε.
    Αν νιωθεις οτι η ψηφος σου σε χαρακτηριζει φροντισε να το ξεπερασεις γρηγορα,εμενα ΔΕΝ με χαρακτηριζει ουτε ψαχνω να με σωσει κανενας ουτε να μου υποσχεθει χρημα (που δεν μπορει) ,και δυστυχως ουτε φτωχεια με εστω καποια κοινωνικη δικαιοσυνη ( που θα το προτιμουσα αλλα... )

Και ας δουμε επιτελους τι ειναι αυτη η χωρα που πρεπει να σωθει γιατι εδω μεσα ειμαστε 9εκ κρατιδια και το καθε ενα παιζει για την παρτη του.
    -..Not Yet!

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40