Σελίδα 67 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κοιτα εχω ξαναγραψει την θεση μου για τον Συριζα και για την ψηφο και μπορεις να το ψαξεις.Προσωπικα ουτε πιστευω στον Τσιπρα ουτε σε κανεναν (και να πανε να γαμηθουνε ολοι τους στην τελικη) αλλα υπηρχαν συγκεκριμενοι λογοι που ψηφισα
    και αυτο εγινε γιατι ηταν δεδομενο οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας θα ψηφιζε Συριζα.Αυτο το ερμηνευσα με τον δικο μου τροπο και εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις με τον δικο σου.

Βεβαια για τον Τζημερο δεν εγραψα την αποψη μου απο την σκοπια ενος ψηφοφορου της Αριστερας, αλλα ενος ανθρωπου που θεωρει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο τυπος αυτος ειναι απλα μαλακας αν οχι κατι χειροτερο.
    Και ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον του με το κλασσικο κομπλεξ "ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου" .
    Ας μην προτρεχουμε.
    Αν νιωθεις οτι η ψηφος σου σε χαρακτηριζει φροντισε να το ξεπερασεις γρηγορα,εμενα ΔΕΝ με χαρακτηριζει ουτε ψαχνω να με σωσει κανενας ουτε να μου υποσχεθει χρημα (που δεν μπορει) ,και δυστυχως ουτε φτωχεια με εστω καποια κοινωνικη δικαιοσυνη ( που θα το προτιμουσα αλλα... )

Και ας δουμε επιτελους τι ειναι αυτη η χωρα που πρεπει να σωθει γιατι εδω μεσα ειμαστε 9εκ κρατιδια και το καθε ενα παιζει για την παρτη του.
    Τη συζήτηση την έπιασα γιατί είπες το Τζήμερο φασίστα, όχι μαλάκα. Παρ'όλα αυτά σου απάντησα και περί αυτού διότι όσο εύκολο είναι να κρίνεις εσύ τον ένα, άλλο τόσο είναι για εμένα να κρίνω τον άλλο. Όσο για τα υπόλοιπα, δε διαφωνούμε πολύ. Από το Τζήμερο και τη ΔΞ/Δράση (edit: και 1-2 άλλους) ελπίζω απλά να φανούν στοιχειωδώς συνεπείς και λιγότερο μαλάκες απ' όσο νομίζεις εσύ και απ'όσο θεωρώ εγώ ότι θα είναι π.χ. ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς (και τα κόμματά τους σαν σύνολο).

Το παράπονό σου για το τι μπορούμε να περιμένουμε, το μοιράζομαι. Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει, γι'αυτό και μάλλον θα ψηφίσω κόμμα με το οποίο σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ λιγότερο σε σύγκριση με άλλα. Ό,τι και να ψηφίσω, η ψήφος μου δε θα με χαρακτηρίζει πλήρως. Αλλά τουλάχιστον δε θα είναι αντιδραστική και οργισμένη όπως μερικών και θα τη δώσω σε κόμμα που ξέρω τι κατεύθυνση θα πάρει στα σοβαρότερα ζητήματα. Το να μην ξερω αν θέλουμε να γίνουμε περισσότερο Βενεζουέλα του Τσάβες ή Σοσιαλδημοκρατία της Ευρώπης δε μου κάνει.

Αξιολογούμε τα ίδια ερεθίσματα με την ίδια καλή πρόθεση πιστεύω, αλλά προφανώς πολύ διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης. Αυτό είναι και το καλό της δημοκρατίας, θα πάμε όπου μας αξίζει. Εκ των υστέρων μπορεί να είναι σπαστικό, αλλά τουλάχιστον είναι δίκαιο.
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 14/06/2012 στις 01:43.

Τα έλεγε η κοπελιά μα ποιός την άκουγε!
    http://www.youtube.com/watch?v=VeJ1BblO5RU
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Και αν δεν πλερώσατε/με το χαράτσι κανονίστε, έτσι;
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...145649&catid=3

Mισό να θυμηθώ... Όταν πρωτοεξαγγέλθηκε το χαράτσι, ο σύριζα (και άλλοι) δεν φώναζαν για το άδικο του θέματος κτλ κτλ κτλ; Τώρα ο σύριζα δε λέγει ότι δε θα καταργηθεί αλλά θα εφαρμοστεί επιλεκτικά στα ακριβά εισοδήματα μόνο;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τόση λάσπη (με επιχειρήματα της πλάκας που απευθύνονται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης) δεν έχει ξαναφάει κανείς πόσο μάλλον εκπρόσωπος νέου κόμματος με ποσοστό κάτω του 3%.
    Σε ποιούς απευθύνεται το πιπίλισμα της καραμέλας περί επιστολών και σπουδών και δεν ξέρω γω τι άλλο γελοίο, είναι προφανές απο το ύφος των σχολίων.
    Δυστυχώς για όλους μας, η νεκροψία θα δείξει ποιος είχε δίκιο τελικά...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος
    Τόση λάσπη (με επιχειρήματα της πλάκας που απευθύνονται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης)
    http://www.dimiourgiaxana.gr/index.p...11-02-20-12-23

Εκεί βρίσκουμε τα εξής όμορφα:
    "• Απαγορεύονται οι πορείες στο οδόστρωμα. Άλλωστε, ο αποκλεισμός δρόμων για να διαδηλώσουν π.χ 100 άτομα δεν έχει καμία πρακτική αξία για τους ίδιους. Καθώς η περιοχή είναι αποκλεισμένη, δεν γίνονται αντιληπτοί παρά μόνο από τον εαυτό τους. Επιπλέον στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, ταλαιπωρούν το κοινό, παραλύουν την οικονομική ζωή και εγκαθιστούν ένα μόνιμο στοιχείο ανομίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2010, το κέντρο της Αθήνας έκλεισε για πορείες και στάσεις, 496 φορές! Είναι προφανές το οικονομικό κόστος, ιδιαίτερα σε μια χειμαζόμενη οικονομία. Και με την υπάρχουσα νομοθεσία, η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να απαγορεύσει μια μαζική εκδήλωση αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για τη Δημόσια Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση. Η Αθήνα έχει καεί και λεηλατηθεί επανειλημμένως, αλλά προφανώς, σύμφωνα με την κρίση των πολιτικών προϊσταμένων της Αστυνομίας, δεν απειλήθηκε η Δημόσια Ασφάλεια"
    και
    "• Αποφάσεις για απεργία θα πρέπει να λαμβάνονται από την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων."
    και
    "• Όμως επειδή αυτό δεν θέλουμε να εκληφθεί ως «φίμωση» των διαφόρων ομάδων, προτείνουμε να διαθέτει η κρατική τηλεόραση - στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων - ένα 5λεπτο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι συνδικαλιστές ή μη - θα μπορούν να διατυπώσουν τις θέσεις τους, με ακροατήριο όλον τον ελληνικό λαό και όχι τους ελάχιστους διαβάτες που έτυχε να βρίσκονται στην πορεία της... πορείας. Αυτό το 5λεπτο θα μπορεί να δίδεται και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν κάτι να εκφράσουν ώστε να συμβάλλει στον κοινωνικό προβληματισμό που είναι πάντα χρήσιμος σε μια ελεύθερη κοινωνία."

Δεν ξέρω, εμένα πάντως με έπεισε.
    Ας ξαναγυρίσω τώρα στην απλέρωτη και ανασφάλιστη εργασία μου μιας που δε μπορώ να κάνω και αλλιώς.

Παλαιό μέλος
    Μια επανάληψη του «λεφτά υπάρχουν» τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο..
    «Τρόπος υπάρχει» λοιπόν .. Να επιστρέψουμε στον παράδεισο , χωρίς κόπο, χωρίς οργάνωση , με τον ίδιο διεφθαρμένο (όχι ολόκληρο , είναι αλήθεια , αλλά σε μεγάλο βαθμό) δημόσιο τομέα που καλυμμένος πίσω από την εξασφάλιση ισόβιου εισοδήματος, την έλλειψη αξιολόγησης (η μετριότητα και η ανεπάρκεια καλά κρατούν) , την δημιουργία περιουσιακών στοιχείων που με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί ο μισθός , (λέγε με μαύρο – εκβιαστικό χρήμα..) έχει πεισθεί πως «το μαγαζί» είναι δικό του και καλός νόμος είναι ο νόμος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του.. Όσο μάλιστα πιο δαιδαλώδης και δυσερμήνευτος τόσο καλύτερος και πιο αποδοτικός για τη λειτουργία αυτής της τεράστιας μηχανής που λειτουργεί όχι για να παράγει έργο αλλά απλά για να λειτουργεί καλολαδωμένη και να γιγαντώνεται αναπαράγοντας την φαυλότητα …
    Τρόπος λοιπόν υπάρχει . Αυτό που απλά έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε όποιον τάζει τα περισσότερα , τα ευκολότερα κι αυτά που εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντά μας και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην εύφορη κοιλάδα της ευδαιμονίας και της ραστώνης..
    Καλή ψήφο σύντροφοι..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Τρόπος λοιπόν υπάρχει . Αυτό που απλά έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε όποιον τάζει τα περισσότερα , τα ευκολότερα κι αυτά που εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντά μας και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην εύφορη κοιλάδα της ευδαιμονίας και της ραστώνης..
    Καλή ψήφο σύντροφοι..
    Kαλή ψήφο επίσης.
    Δεν έχεις άδικο στα γραφόμενά σου, έτσι είναι. Και έτσι είναι γιατί το δημόσιο πάντα ήταν μια μεγάααααλη ψηφοδεξαμενή.
    Αλλά... εσύ προσωπικά έχεις βρει κάποιον/κάποιους που δεν είναι μια από τα ίδια; Που δεν υπόσχονται, δεν τάζουν αλλά δείχνουν δρόμο έστω και δύσκολο αλλά ανθρώπινο και ηθικό; Που να θεωρούν ότι άνθρωπος δε μπορεί να ζήσει με 300€ ευέλικτης εργασίας και που να θέλουν/μπορούν να κλείσουν στη στενή λαμόγια και απατεώνες που μας έχουν πιεί το αίμα; Και να δίδουν απάντηση σε άλλα 1000 ερωτήματα που αρχίζουν από "που" ;
    Εγώ πάντως δεν έχω βρει!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    ........Εγώ πάντως δεν έχω βρει!
    Ομοίως..
    Απλά ξέρω τι... Δεν...

Ασε που αισθάνομαι και ολίγον... Πόντιος....

Πιλάτος

Φοβάμαι πως τίποτα δεν είναι αναστρέψιμο.. Και ηγέτες δεν υπάρχουν πια..

Τους πάτησε το τρένο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastassios Προβολή μηνύματος
    1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο. Όπως είπα με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή ποιος θα κάνει το λιγότερο κακό, όχι οι αριστερές/δεξιές πεποιθήσεις.
    2 El_hymador.. Έλεος, φταίνε οι κακοί ξένοι, εμείς τίποτα... μας την φέρανε παιδιά ενώ εμείς είμαστε αθώοι..Έλεος.
    Αν είχαμε φροντίσει τόσα χρόνια να φτιάξουμε μία υγιή οικονομία, με βιομηχανίες, τεχνολογία κτλ. τώρα δεν θα είμασταν εδώ. Προτιμήσαμε όμως να κάνουμε βίλες για κάποιους και λογαριασμούς στην Ελβετία για άλλους. Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+
    Το λιγότερο κακό δεν ισχύει πλέον...Αν το δίπολο ήταν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα υπήρχε λόγος να διαλέξεις το λιγότερο κακό...Πλέον υπάρχει αριστερά,μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο τουλάχιστον,που διεκδικεί την κυβέρνηση και υπάρχουν 2 αντίθετες πολιτικές....

Και υγιή οικονομία να είχαμε φτιάξει,όπως την εννοείς,θα είμασταν στην ίδια ακριβώς μοίρα...Απόδειξη οι Ιρλανδοί,οι Πορτογάλλοι,οι Ισπανοί,κλπ κλπ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Και αν δεν πλερώσατε/με το χαράτσι κανονίστε, έτσι;
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...145649&catid=3

Mισό να θυμηθώ... Όταν πρωτοεξαγγέλθηκε το χαράτσι, ο σύριζα (και άλλοι) δεν φώναζαν για το άδικο του θέματος κτλ κτλ κτλ; Τώρα ο σύριζα δε λέγει ότι δε θα καταργηθεί αλλά θα εφαρμοστεί επιλεκτικά στα ακριβά εισοδήματα μόνο;
    Το μόνο που μπορεί να κάνει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ για να παρέμβει στο φορολογικό σύστημα και τα χαράτσια που έχουν προϋπολογιστεί από πέρσι είναι να τα καταργήσει για άνεργους,χαμηλόμισθους κλπ....Που έτσι και αλλιώς δεν θα τα πλήρωναν γιατί δεν έχουν....Τους φόρους συνολικά όμως πως να τους μειώσει φέτος,με αυτούς προϋπολογισμένους θα υπάρχει πάλι έλλειμμα και είναι πολύ πιθανό να ψάχνει επιπλέον έσοδα για να το καλύψει άμεσα,αυτά που λένε για φόρους στους πλούσιους/εφοπλιστές,βραχυπρόθεσμο δανεισμό κλπ κλπ..

Έμαθα και κάτι μυστικές,στις 4 είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις 2 η ΝΔ....Υπάρχουν όμως πολλοί αναποφάσιστοι και γενικά τα πράγματα είναι ρευστά οπότε βλέπουμε...
    Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 14/06/2012 στις 10:51.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Μια επανάληψη του «λεφτά υπάρχουν» τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο..
    «Τρόπος υπάρχει» λοιπόν .. Να επιστρέψουμε στον παράδεισο , χωρίς κόπο, χωρίς οργάνωση , με τον ίδιο διεφθαρμένο (όχι ολόκληρο , είναι αλήθεια , αλλά σε μεγάλο βαθμό) δημόσιο τομέα που καλυμμένος πίσω από την εξασφάλιση ισόβιου εισοδήματος, την έλλειψη αξιολόγησης (η μετριότητα και η ανεπάρκεια καλά κρατούν) , την δημιουργία περιουσιακών στοιχείων που με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί ο μισθός , (λέγε με μαύρο – εκβιαστικό χρήμα..) έχει πεισθεί πως «το μαγαζί» είναι δικό του και καλός νόμος είναι ο νόμος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του.. Όσο μάλιστα πιο δαιδαλώδης και δυσερμήνευτος τόσο καλύτερος και πιο αποδοτικός για τη λειτουργία αυτής της τεράστιας μηχανής που λειτουργεί όχι για να παράγει έργο αλλά απλά για να λειτουργεί καλολαδωμένη και να γιγαντώνεται αναπαράγοντας την φαυλότητα …
    Καλή ψήφο σύντροφοι..

Εγώ δεν τσακώνομαι για πολιτικά ποτέ και σύντροφο έχω ΜΟΝΟ τη γυναίκα μου.
    Αλλά…
    Κατ αρχήν είναι παράλογο να φέρεις να σε σώσουν αυτοί που σε κατέστρεψαν επειδή όπως λένε τώρα έβαλαν μυαλό !
    (και μετά από τόσα ψέματα…)
    Παράδεισος για μένα δεν υπήρξε ποτέ.
    Μια ζωή δούλευα σα το σκύλο και μόλις νόμιζα ότι έφτασα κάπου
    ΜΠΑΠ στη κ…λάρα !
    (και φτου κι απ την αρχή)
    Άρα ο κόσμος δεν ψηφίζει όποιον τάζει όπως λες αλλά αυτόν που είναι αμόλυντος
    Αν με εννοείς.
    Τώρα περί δημοσίων υπαλλήλων πάλι άκυρος είσαι.
    Ποιος θα κρίνει λοιπόν ?
    Ο μαζί τα φάγαμε ?
    Ο ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ?
    -------------------------------------------------
    Φυσικά ο TΖίμερος μπορεί να λέει ότι θέλει είναι αλλά σίγουρο πως η ελεύθερη οικονομία θα ωφελήσει τον έλληνα πολίτη?
    Θέλω να πω στη Γερμανία τον ωφέλησε τελικά ?
    Ξεχνάει και ένα πράγμα ο κύριος Τζίμερος.
    ΠΟΙΟΣ θα ψάξει το μαύρο χρήμα?
    Κι όταν θα το ψάχνει οι πελάτες οι «Αφρικανοί» θα είναι χαρούμενοι ?
    Θέλω να πω θα υπάρχουν για να συνεχίσουν να είναι πελάτες του?
    Αυτή την αυτοθυσία να δω και τι στον κόσμο…

Ας μην είμαστε αφελείς.
    Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και πολύ…

Ο φασισμός που βιώσαμε εδώ και πολλές δεκαετίες δεν ξεριζώνεται έτσι εύκολα.

Καταραμένη Παπαρήγα !

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πολιτική στέγη
    -Με λένε Νίκο και δεν ανήκω

Πάντα φιλικά
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 14/06/2012 στις 10:53.

Εκεί βρίσκουμε τα εξής όμορφα:
    "• Απαγορεύονται οι πορείες στο οδόστρωμα. Άλλωστε, ο αποκλεισμός δρόμων για να διαδηλώσουν π.χ 100 άτομα δεν έχει καμία πρακτική αξία για τους ίδιους. Καθώς η περιοχή είναι αποκλεισμένη, δεν γίνονται αντιληπτοί παρά μόνο από τον εαυτό τους. Επιπλέον στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, ταλαιπωρούν το κοινό, παραλύουν την οικονομική ζωή και εγκαθιστούν ένα μόνιμο στοιχείο ανομίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2010, το κέντρο της Αθήνας έκλεισε για πορείες και στάσεις, 496 φορές! Είναι προφανές το οικονομικό κόστος, ιδιαίτερα σε μια χειμαζόμενη οικονομία. Και με την υπάρχουσα νομοθεσία, η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να απαγορεύσει μια μαζική εκδήλωση αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για τη Δημόσια Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση. Η Αθήνα έχει καεί και λεηλατηθεί επανειλημμένως, αλλά προφανώς, σύμφωνα με την κρίση των πολιτικών προϊσταμένων της Αστυνομίας, δεν απειλήθηκε η Δημόσια Ασφάλεια"
    και
    "• Αποφάσεις για απεργία θα πρέπει να λαμβάνονται από την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων."
    και
    "• Όμως επειδή αυτό δεν θέλουμε να εκληφθεί ως «φίμωση» των διαφόρων ομάδων, προτείνουμε να διαθέτει η κρατική τηλεόραση - στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων - ένα 5λεπτο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι συνδικαλιστές ή μη - θα μπορούν να διατυπώσουν τις θέσεις τους, με ακροατήριο όλον τον ελληνικό λαό και όχι τους ελάχιστους διαβάτες που έτυχε να βρίσκονται στην πορεία της... πορείας. Αυτό το 5λεπτο θα μπορεί να δίδεται και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν κάτι να εκφράσουν ώστε να συμβάλλει στον κοινωνικό προβληματισμό που είναι πάντα χρήσιμος σε μια ελεύθερη κοινωνία."

Δεν ξέρω, εμένα πάντως με έπεισε.
    Ας ξαναγυρίσω τώρα στην απλέρωτη και ανασφάλιστη εργασία μου μιας που δε μπορώ να κάνω και αλλιώς.
    Εγώ συμφωνώ πάντως ειδικά με αυτά.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Καταραμένη Παπαρήγα !
    Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πολιτική στέγη
    Next step και βλέπουμε

Παλαιό μέλος
    -Με λένε Νίκο και δεν ανήκω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Next step και βλέπουμε
    βρέχει ?

Καταραμένη Παπαρήγα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Πλέον υπάρχει αριστερά...
    Nαι αλλά κάπου έχει μπλέξει και τα μπούτια της, λέω εγώ.
    Κάτι με το μεταναστευτικό, κάτι με το ευρωζώνη ναι αλλά ίσως όχι και ευρώ (το ακούσαμε και αυτό χθες και σήμερα) κάτι με τους τούρκους και τους μακεδόνες της βόρειας ελλάδας...
    http://www.youtube.com/watch?v=42DOUXObHP4
    Ξεκάθαρα πράγματα όχι πάντως.
    Κρίμα.

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1