Σελίδα 68 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Nαι αλλά κάπου έχει μπλέξει και τα μπούτια της, λέω εγώ.
    Κάτι με το μεταναστευτικό, κάτι με το ευρωζώνη ναι αλλά ίσως όχι και ευρώ (το ακούσαμε και αυτό χθες και σήμερα) κάτι με τους τούρκους και τους μακεδόνες της βόρειας ελλάδας...
    http://www.youtube.com/watch?v=42DOUXObHP4
    Ξεκάθαρα πράγματα όχι πάντως.
    Κρίμα.
    Για το μεταναστευτικό ειδικά έχει την πιο πιθανή λύση..Αυτά περί ΔουβλίνουΙΙ,το οποίο αν δεν αλλάξει όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμα σε εγκαύματα 3ου βαθμού..

Στο <<ευρώ πάση θυσία>> διαφωνώ και εγώ...Δηλαδή αν μας φέρουν πίσω τον βασιλιά και καταργήσουν τη δημοκρατία για να παραμείνουμε στο ευρώ θα πούμε ναι;;;Ακραίο παράδειγμα σε ακραίο ερώτημα...

Μακεδόνες της Β.Ελλάδας;;;Δεν έχω ηχεία στο γραφείο,δεν μπορώ να ακούσω τον Λεβέντη,ΔΗΜΑΡ btw...Επίσημη θέση είναι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό κλπ κλπ που λένε πλέον,υποχρεωτικά λόγω εξελίξεων,όλοι...Πλην Χ.Α. που θέλει να πάρει την Πόλη και το Αϊβαλί...
    Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 14/06/2012 στις 11:51.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το όνομα Μακεδονία το έχουμε χάσει, αφού Ντε φάκτο χρησιμοποιείται παντού.
    Θέμα χρόνου να τα καταλάβουμε κι εδώ μέσα.
    Η Παπαρήγα φυσικά φταίει και για αυτό αφού το 1944 είχε υπογράψει με την Σοβιετική ένωση ή ίδια αυτοπροσώπως κλπ κλπ

Δεν ξέρω τι λέει το Δουβλίνο αυτό που ξέρω είναι ότι είναι παρανοϊκό, αντιδημοκρατικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να κρατάς ανθρώπους εδώ παρά τη θέληση τους.
    Που ακούστηκε?

Τώρα ελπίζω ότι το θέμα με τους Μουσουλμάνους της Θράκης που οι πιο πολλοί δεν είναι Τούρκοι αλλά Πομάκοι ΔΕΝ έχει λήξει για το καλό το δικό τους πριν απ όλα.
    Αν ψάξετε την ιστορία φυσικά θα μάθετε ότι ΚΑΙ για αυτό φταίει όχι η Παπαρήγα αλλά ο σ. Κολοζόφ με το Φαράκο και έναν άλλον που δε θυμάμαι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Στο <<ευρώ πάση θυσία>> διαφωνώ και εγώ...

...

Εσύ, εγώ και ο καθένας άγνωστος μπορούμε να διαφωνούμε όσο γουστάρουμε. Το θέμα είναι οτι η γνώμη μας έχει τόση σημασία, όσα τα views κοινώς παπάρια.

όταν όμως διεκδικείς κάτι ή ακόμα και όταν έχεις σκοπό να μπλοφάρεις η τακτική σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη με ξεκάθαρο στόχο και γνώση του ποιά είναι τα όρια σου. Διαφορετικά παίζεις ζάρια που στην προκειμένη περίπτωση είναι εγκληματικό μιας και το ερώτημα € και Ευρώπη είναι ξεκάθαρο στους Έλληνες.

Δίνει συνέντευξη στους Financial Times (αν δεν την διάβασε κάποιος να την διαβάσει) οπου διαβεβαιώνει οτι είναι αποφασισμένος να κρατήσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης...βγαίνει εχθές ο Λαφαζάνης και λέει οτι μπορούμε σύντροφοι να αντέξουμε και μια διακοπή χρηματοδότησης , το ΚΟΕ έχει γεμίσει τον τόπο με αφίσες τέρμα το μνημόνιο, τέρμα η τρόϊκα. Οι συνιστώσες κοινώς λένε στο κοινό τους ότι θέλει να ακούσει.

Στα άρματα, στα άρματα σύντροφοι, απλά κανονίστε να μπείτε εσείς σε ελικόπτερα και όχι όσοι μας έφεραν εδώ. Γιατί αν γίνει καμμιά στραβή και δεν μπουν μισθοί, συντάξεις στους λογαριασμούς μαύρο φίδι που τον έφαγε.
    Ο Holland(reou) στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε εχθές, δεν άφησε και πολλά περιθώρια παρερμηνείας για το τι σκέφτονται κάποιοι για μας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συμπλήρωσα το παραπάνω για να αποφύγω παρεξηγήσεις....

Στο <<ευρώ πάση θυσία>> διαφωνώ και εγώ...Δηλαδή αν μας φέρουν πίσω τον βασιλιά και καταργήσουν τη δημοκρατία για να παραμείνουμε στο ευρώ θα πούμε ναι;;;Ακραίο παράδειγμα σε ακραίο ερώτημα...
    Επίσης,δεν υπάρχει μπλόφα...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=16104

Το plan B περιλαμβάνεται...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Εσύ, εγώ και ο καθένας άγνωστος μπορούμε να διαφωνούμε όσο γουστάρουμε. Το θέμα είναι οτι η γνώμη μας έχει τόση σημασία, όσα τα views κοινώς παπάρια.

όταν όμως διεκδικείς κάτι ή ακόμα και όταν έχεις σκοπό να μπλοφάρεις η τακτική σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη με ξεκάθαρο στόχο και γνώση του ποιά είναι τα όρια σου. Διαφορετικά παίζεις ζάρια που στην προκειμένη περίπτωση είναι εγκληματικό μιας και το ερώτημα € και Ευρώπη είναι ξεκάθαρο στους Έλληνες.

Δίνει συνέντευξη στους Financial Times (αν δεν την διάβασε κάποιος να την διαβάσει) οπου διαβεβαιώνει οτι είναι αποφασισμένος να κρατήσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης...βγαίνει εχθές ο Λαφαζάνης και λέει οτι μπορούμε σύντροφοι να αντέξουμε και μια διακοπή χρηματοδότησης , το ΚΟΕ έχει γεμίσει τον τόπο με αφίσες τέρμα το μνημόνιο, τέρμα η τρόϊκα. Οι συνιστώσες κοινώς λένε στο κοινό τους ότι θέλει να ακούσει.

Στα άρματα, στα άρματα σύντροφοι, απλά κανονίστε να μπείτε εσείς σε ελικόπτερα και όχι όσοι μας έφεραν εδώ. Γιατί αν γίνει καμμιά στραβή και δεν μπουν μισθοί, συντάξεις στους λογαριασμούς μαύρο φίδι που τον έφαγε.
    Ο Holland(reou) στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε εχθές, δεν άφησε και πολλά περιθώρια παρερμηνείας για το τι σκέφτονται κάποιοι για μας.
    Αφού ξέρεις τι γίνεται ρε συ...

Λες, λες, λες και ξαναλές και μόλις πάρεις το γκουβέρνο, αρχίζει και ξελές γιατί ξαφνικά από εκθέσεις ιδεών και καλά θα ήταν να χαμε να λέγαμε, πρέπει να διοικήσεις ένα κράτος..

Κι η γ@μημένη η διοίκηση είτε εύκολη είναι ούτε θεωρητική..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αν ψάξετε την ιστορία φυσικά θα μάθετε ότι ΚΑΙ για αυτό φταίει όχι η Παπαρήγα αλλά ο σ. Κολοζόφ με το Φαράκο και έναν άλλον που δε θυμάμαι
    Νομίζω οτι το όνομα που σου διαφεύγει είναι του Ι.Πασσαλίδη που ως γνωστόν ήταν Μενσεβίκος και μέσα απ΄την οπορτουνιστική δεξιόστροφη ενέργεια της ΕΔΑ που διάλυσε τις κομματικές οργανώσεις, αντικειμενικά εξομοίωνε το ΚΚΕ με σοσιαλδημοκρατικές και άλλες αστικές πολιτικές δυνάμεις.
    Τραγικό λάθος...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συμπλήρωσα το παραπάνω για να αποφύγω παρεξηγήσεις....

Επίσης,δεν υπάρχει μπλόφα...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=16104

Το plan B περιλαμβάνεται...
    Το plan B ποιό είναι? Αυτό που πηγαίνει από πατέρα σε γιό και αν διαρρεύσει πρέπει να σε σκοτώσει?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Το plan B ποιό είναι? Αυτό που πηγαίνει από πατέρα σε γιό και αν διαρρεύσει πρέπει να σε σκοτώσει?

Δεν εισπράττουμε την επόμενη δόση...Αυτό που ειρωνεύεσαι παραπάνω...Ο Βαρουφάκης στο λινκ το εξηγεί,βήμα-βήμα όλη την διαπραγμάτευση,δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε αυτή την κατεύθυνση είναι και αυτοί....Το έχω ακούσει από τον Σταθάκη σε κάποια πάνελ...

Δεν εισπράττουμε την επόμενη δόση....

Σατανικό...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Νομίζω οτι το όνομα που σου διαφεύγει είναι του Ι.Πασσαλίδη που ως γνωστόν ήταν Μενσεβίκος και μέσα απ΄την οπορτουνιστική δεξιόστροφη ενέργεια της ΕΔΑ που διάλυσε τις κομματικές οργανώσεις, αντικειμενικά εξομοίωνε το ΚΚΕ με σοσιαλδημοκρατικές και άλλες αστικές πολιτικές δυνάμεις.
    Τραγικό λάθος...

ΑΥΤΑ μας φάγανε σ. Βαρόνε....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ετσι εξηγουνται ολα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.JPG 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	40,0 KB 
ID:	261316

Εγώ οικονομικά δεν ξέρω.
    Ιστορία ψιλό-ξέρω.
    Έχω ζήσει έξω πολλά χρόνια και αρκετά Ιταλία.
    Με την εμπειρία μου αυτή από τη νέα κυβέρνηση ζητάω μόνο ένα πράγμα

την ανελέητη καταδίωξη του μαύρου χρήματος
    με οποιοδήποτε μέσο, τρόπο ή μεθοδολογία.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3BA823EF-7BAC-4341-A431-F375D0AAF307.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	261317
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Δεν εισπράττουμε την επόμενη δόση...Αυτό που ειρωνεύεσαι παραπάνω...Ο Βαρουφάκης στο λινκ το εξηγεί,βήμα-βήμα όλη την διαπραγμάτευση,δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε αυτή την κατεύθυνση είναι και αυτοί....Το έχω ακούσει από τον Σταθάκη σε κάποια πάνελ...
    Το σχέδιο το ξεδίπλωσε και ο ίδιος (υποθέτω είναι το ίδιο plan B)...

Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, εκτίμησε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Νομικά, πολιτικά και οικονομικά η έξοδος μας από το ευρώ θα διαλύσει την ευρωζώνη, ισχυρίστηκε, ενώ κληθείς να απαντήσει αν είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ήταν σαφής: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του για επαναφορά του κατώτατου μισθού και της μετενέργειας, ο κ. Τσίπρας μίλησε για κατάργηση της εσωτερικής υποτίμησης και μετά όπως είπε, θα κάτσουμε να συζητήσουμε.

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112880641
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αυτό το νόμισμα είναι ΑΚΥΡΟ....

Δεν έχει μέσα τον σ. Λεωνίδα Κύρκο !

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40