ααα το ξεχασα μετα το περασα και με βερνικι παλι σε σπρει....
Τι είναι το αριστερό το μηχανάκι στη πρώτη φωτό? Που βρίσκεσαι είπαμε???
Καλή αρχή.
το αριστερο το μηχανακι ειναι zundap ks50 λεγεται αμα δεν κανω λαθος 50αρι διχρονο με συμπλεκτη στο χερι με 5 ταχυτητες ,ενος φιλου οχι δικο μου......
α και το μηχανακι εχει τελειωσει απλως το ανεβασα να το δειτε σαν "ανακατασκευη".....
θα ανεβασω αλλα αυριο διοτι τωρα με το σκοταδι δεν θα βγει καλη....αυριο θα βγαλω απο ολες τις πλερες....γυρω γυρω....α να ρωτησω κατι πως καταλαβενεις οτι η κεφαλη ειναι 6v? γιατι το μηχανακι ειναι 6volto με ηλεκτρονικη.....
σημερα κιολας εφτιαξα ενα στογγυλοφαναρο μιας φιλης (το ειχε για πεταμα και ειπαμε να το μαζεψουμε) και αυτο που σου λεω 72 το ειχανε κανει παει καλα πλακα πλακα 50 μιλια τα πιανει , παλιοτερα ειχα και εγω ενα και το χαρησα ο μαλακας σε εναν ξαδερφο . τελος παντων πολυ ωραιο το παπι σου να κανεις πολλα χιλιομετρα και παντα ορθιος
να σε καλα και ευχαριστω... αν και εχω να του κανω και αλλα πολλα ακομα ενα απο αυτα ειναι να γυαλισω στεφανια και να αλλαξω ακτινες και τα κεντρα να τα βαψω στο χρωμα το ιδιο μετα πλαινα απο το μοτερ ή να τα νικελοσο???