Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 180

Θέμα: Ποδηλατικό μποτιλιάρισμα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν έχετε σκοπό να κάνετε μονάχα χαρακτηρισμούς και να μην εκφράζετε με όμορφο τρόπο τα επιχειρήματά σας ή το άδικο του πράγματος να το κλειδώσουμε το θέμα. νομίζω είμαι αρκετά ευγενικός μέχρι τώρα και έχω ζητήσει ήδη αρκετές φορές να κινείστε στο ίδιο όμορφο πλαίσιο. αλλά αν συνεχιστεί με τέτοιες απαντήσεις από μεριάς σας ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να ακούω τον οχετό του καθένα σας.
    και είναι κρίμα γιατί κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν όρεξη για σωστή κουβέντα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ακουσα οτι Πεμπτες βραδυ θα βγαινουν βολτα ο συλλογος ιδιοκτητων γερμανικου ποιμενικου και θα κοβουν βολτες σην Κηφισιας, Τριτη βραδυ θα κλεινει ολο το κεντρο γιατι θα βγαινουν βολτα ο συλλογος skateboard ..........

Ρε παιδες, πραγματικα δεν καταλαβαινω. Μπορειτε να κανετε οτι γουσταρετε ΧΩΡΙΣ να ενοχλειτε τους αλλους ?
    Τι λογικη ειναι αυτη ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Λεφτα δεν εχει ο κοσμος να φαει, συνταξη δεν εχει ο γερος να παρει φαρμακα και μας ενδιαφερει τωρα αν θα γινουν στην Ελλαδα ποδηλατοδρομοι για να κινουνται με ασφαλεια οι ποδηλατες. ΟΧΙ, δεν υπαρχουν και πιθανοτατα ουτε θα υπαρξουν στο εγγυς μελλον του ταλαιπωρου αυτου τοπου. Οποτε μοιραστε τις πορειες και τα freeday σας σε 5-6 σημεια και δρομολογια να μην ταλαιπωρειται η κινηση για παραπανω απο 5-10 λεπτα σε καθε μια πορεια αντι για 1-2 ωρες οποτε παιρναει το τσουρμο. Καλυτερα απο 500 ατομα σε 4-5 σημεια παρα 3000 και απο πισω το χαος. Ετσι κ αλλιως τοσοι που ειστε ο πρωτος ουτε με κυαλια δεν τον βλεπει τον τελευταιο.
    Δηλαδη το αγχολυτικο σας ειναι να σας βριζουν απο πισω οι πολιτες ? Αμα πατε 20-30 ατομα μονοι σας δεν ξε-αγχωνεστε ? Θελετε νταβαντουρι καλα και ντε ? Αμα παρεις το ποδηλατο με τους κολλητους σου και την κοπελια σου, δεν την βρισκεις ?
    Πρεπει σε αυτη τη χωρα να επικαλουμαστε τα δικα μας δικαιωματα για να γ@μαμε τους υπολοιπους? Στην τελικη κοψτε λιγο την πορεια να αποσυμφορηθει η κινηση και συνεχιστε. Αλλα ουτε αυτο. Πως θελετε μετα τον κοσμο μαζι σας?
    Οταν ειχε πετυχει μια πομπη τους χαρηκα. Στην αρχη. Στα πρωτα 500 ποδηλατα τους χαιρεταγα και τους χαιρομουν. Στα επομενα 500 επαψα να τους χαιρεταω και περιμενα. Στα επομενα 500 αρχισα να εκνευριζομαι και στα τελευταια αρχισα τα καντηλια.
    Μισθους, συνταξεις, παιδεια και υγεια δεν εχουμε, οι ποδηλατικες λωριδες μας μαραναν. Σε αλλη χωρα ζειτε εσεις ?
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τσεκούρι στους ποδηλάτες. Ειδικά αυτούς που παίζουν τάβλι.

Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι αρκετοί από τους φρηντέηδες απλά τη βρίσκουν να δημιουργούν πρόβλημα, να καθυστερούν την κυκλοφορία, να κλείνουν το δρόμο με το ποδήλατό τους, με τη συγκατάθεση της πολιτείας και να οδηγούν σε κεντρικές αρτηρίες, όπως στην αυλή του χωριού τους, με τους "βλάκες αυτοκινητάκηδες λολολολ" στο έλεός τους. ΜΑΓΚΙΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!11
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    γιατί να μη γίνουν ποδηλατικές λωρίδες? να γίνουν για την ασφάλεια όλων και για προώθηση του ποδηλάτου, δε με νοιάζει που λεφτά δεν υπάρχουν, ο κόσμος πληρώνει οπότε να κόψουν το λαιμό τους να τα βρουν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Τελευταία τροποποίηση από teo_g7; 18/06/2012 στις 10:24.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    γιατί να μη γίνουν ποδηλατικές λωρίδες? να γίνουν για την ασφάλεια όλων και για προώθηση του ποδηλάτου, δε με νοιάζει που λεφτά δεν υπάρχουν, ο κόσμος πληρώνει οπότε να κόψουν το λαιμό τους να τα βρουν!
    Βολεμενος ? Ναι ο κοσμος πλερωνει. Για αλλα κ αλλα. Οχι για ποδηλατικες λωριδες. Προτεραιοτητες, τις εχεις ακουστα ? Αν δε σε νοιαζει που λεφτα δεν υπαρχουν, νοιαζει εμενα και πολλα ακομα εκατομυρια Ελληνων "πληρωτων".
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ναι είμαι ένας από τους βολεμένους που ψάχνουν δουλειά εδώ και δύο + χρόνια. Οι ποδηλατόδρομοι είναι μια ανάγκη και θα πρέπει να γίνουν είναι κάτι που δε μπορεί να διαφωνήσει κανείς, το πως θα γίνουν χέστηκα όπως χέστηκα για τον τρόπο που θα γεμίσουν φάρμακα τα νοσοκομεία και πάει λέγοντας. Ο μόνος που θα έπρεπε να καίγεται για αυτό είναι ο υπουργός οικονομικών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Είτε σε νοιάζει είτε δεν σε νοιάζει, «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος», οπότε τσάμπα το συζητάμε.
    Άσε που δεν συμφωνούν όλοι να γίνουν ποδηλατολωρίδες ακόμα και αν υπήρχαν λεφτά, για διαφόρους λόγους.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MavrosPan Προβολή μηνύματος
    Λεφτα δεν εχει ο κοσμος να φαει, συνταξη δεν εχει ο γερος να παρει φαρμακα και μας ενδιαφερει τωρα αν θα γινουν στην Ελλαδα ποδηλατοδρομοι για να κινουνται με ασφαλεια οι ποδηλατες. ΟΧΙ, δεν υπαρχουν και πιθανοτατα ουτε θα υπαρξουν στο εγγυς μελλον του ταλαιπωρου αυτου τοπου. Οποτε μοιραστε τις πορειες και τα freeday σας σε 5-6 σημεια και δρομολογια να μην ταλαιπωρειται η κινηση για παραπανω απο 5-10 λεπτα σε καθε μια πορεια αντι για 1-2 ωρες οποτε παιρναει το τσουρμο. Καλυτερα απο 500 ατομα σε 4-5 σημεια παρα 3000 και απο πισω το χαος. Ετσι κ αλλιως τοσοι που ειστε ο πρωτος ουτε με κυαλια δεν τον βλεπει τον τελευταιο.
    Δηλαδη το αγχολυτικο σας ειναι να σας βριζουν απο πισω οι πολιτες ? Αμα πατε 20-30 ατομα μονοι σας δεν ξε-αγχωνεστε ? Θελετε νταβαντουρι καλα και ντε ? Αμα παρεις το ποδηλατο με τους κολλητους σου και την κοπελια σου, δεν την βρισκεις ?
    Πρεπει σε αυτη τη χωρα να επικαλουμαστε τα δικα μας δικαιωματα για να γ@μαμε τους υπολοιπους? Στην τελικη κοψτε λιγο την πορεια να αποσυμφορηθει η κινηση και συνεχιστε. Αλλα ουτε αυτο. Πως θελετε μετα τον κοσμο μαζι σας?
    Οταν ειχε πετυχει μια πομπη τους χαρηκα. Στην αρχη. Στα πρωτα 500 ποδηλατα τους χαιρεταγα και τους χαιρομουν. Στα επομενα 500 επαψα να τους χαιρεταω και περιμενα. Στα επομενα 500 αρχισα να εκνευριζομαι και στα τελευταια αρχισα τα καντηλια.
    Μισθους, συνταξεις, παιδεια και υγεια δεν εχουμε, οι ποδηλατικες λωριδες μας μαραναν. Σε αλλη χωρα ζειτε εσεις ?
    Μ@λακία γιατί λεφτά υπαρχουν..

Αν δεν υπήρχαν, θα έδιναν 1000+ ευρώ για ένα ποδήλατο που κυκλοφορεί μέσα στην Αθήνα λες και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου με αυτό..;

1.800€ για εκείνα τα σπαστά.. και λίγη λογική ρε γμτ...

Έλα, το αυτοκίνητο και το μηχανάκι δεν πουλάει πια.. τι θα κάνουν οι έμποροι για να ρεφάρουν; Το γυρίζουν εκεί που πάει το κοπάδι..

Αλλά το κοπάδι, με την λογική της αγέλης και της ψυχολογίας του όχλου μετατρέπεται σε ποτάμι μαγκιάς κλ@νιάς κι οδηγικής αδιαφορίας. Γιατί μπορεί οι Friday night ποδηλάτες να θέλετε να δείξειτε σε εμάς τους υπόλοιπους τον δρόμο για το ποδήλατο (λες και κατεβήκαμε από τα βουνά και δεν ξέρουμε τι είναι, στην γιαγιά και τον παππού που περιμένουν μέσα στο τρόλεϋ, στην μάνα με τα 2 παιδιά που τισρίζει το ένα ότι πεινάει και το άλλο 'ότι κατουριέται κλπ) αλλά ε δεν μπορεί, κάποιο δίκιο έχουμε κι εμείς που δεν συμμετέχουμε σ' αυτό το πανηγύρι.

Ανέβαινα τη Φρύνης στο Παγκρατι το προηγούμενο Σάββατο (ελαφρώς μέχρι αρκετά ανηφορικός δρομος για όσους δεν την γνωρίζουν).. με τη μηχανή.. Απιστευτη κίνηση.. 2 τρόλεϋ μπροστά, αυτοκίνητα, κούριερ, μηχανές ένας χαμός.. και πηγαίνουμε με ΔΥΟ (2) χλμ/ώρα... βραζει ο τόπος, ο δρόμος θυμίζει Επιταφιο από τα δάκρυα και τα γαμωσταυρίδια.. και μετά από κανένα 20λεπτο, βλέπουμε μια κυρία γύρω στα 55-60 σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο ποδήλατό της να λέει "δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα"..

Φρη ράιντ κλάιν μαιν..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    αν έχετε σκοπό να κάνετε μονάχα χαρακτηρισμούς και να μην εκφράζετε με όμορφο τρόπο τα επιχειρήματά σας ή το άδικο του πράγματος να το κλειδώσουμε το θέμα. νομίζω είμαι αρκετά ευγενικός μέχρι τώρα και έχω ζητήσει ήδη αρκετές φορές να κινείστε στο ίδιο όμορφο πλαίσιο. αλλά αν συνεχιστεί με τέτοιες απαντήσεις από μεριάς σας ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να ακούω τον οχετό του καθένα σας.
    και είναι κρίμα γιατί κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν όρεξη για σωστή κουβέντα.
    Να σου κάνω και τιποτα να φας οσο μιλαμε?ενα καφε ενα μαξιλαρι να είσαι άνετος.??
    καταλαβαίνεις νομίζω οτι το πως γραφουμε εχει να κάνει με το τι ζουμε καθε φορά που κάνεις τον χομπιστα εσυ αγορι μου ετσι?
    ναι αν δε σαρεσει το πως γράφουμε θα τα κλειδωνουμε τα θεματα....
    μα σας παρακαλω να μη κλεινετε τουσ δρομους κυρ φρι ραιντ μου??
    εχουμε και εμεις τα ιδια δικαιωματα κινησης με εσας?μα σας εκλιπαρω ανοιξτε να παω και εγω εκει που θελω??

παρακαλατε να μη πεσετε σε καμια ληστεια εν εξελιξη με τιποτα καλασνικοφ που ναι και της μοδός...και τους κλεισετε το δρομο και σας κανουν μπομπ σφουγκαρακης...

προσφέρει κάτι το επίπεδο που μου απαντάς?

αν προσφέρει δηλαδή να σου απαντήσω οτι ναι..φτιάξε μια μακαρονάδα με κιμά και φέτα τριμμένη...και για μετά ένα φρέντο εσπρέσο γλυκό.

next επικοδομητικό σχόλιο παρακαλώ

απαντησε μου στην ουσια φρι ραιντ μου..στη ουσια..το δαχτυλο κοιτας τοση ωρα ε?

συγγνώμη αλλά την ουσία την διαλύετε εδώ και τόσες σελίδες με τα μπινελίκια σας. τώρα που παίζω το τροπάριό μερικών σας χάλασε?

με χαλασε?κοιτα δε πιστευω οτι μπορεις να απαντησεις κατι..αλλα δε με καιει κιολας.το τι θα κανεις με καιει ..οχι το τι θα πεις.
    στα καλαμπαλικια μου γενικως και εγω να ριξω το μπινελικι μου μπηκα για μια κατασταση που μας ενοχλει ολους τους αλλους εκτος απο σας που ανακαλυψατε το συμπαν με το ποδηλατο στο 2012.

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μποτιλιάρισμα...
    από POLICE6 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2012, 12:22
  2. βρέθηκε η λύση για το μποτιλιάρισμα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 22:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα