Και ένα τελευταίο (άσχετο-σχετικό), καθώς όλο και κάποιος το προωθεί στα μέιλ μας το τελευταίο καιρό και δε θυμάμαι
να το έχει αναφέρει κάποιος εδώ
Το Πείραμα του Βεργκλ
Τράπεζες σου λέει μετά....
Όχι τίποτα άλλο, αλλά στους προσωπικούς ετήσιους στόχους μου ήταν και η εκκίνηση της διαδικασίας αποβολής κάποιων (καμμιά 20αριά)
περιττών κιλών που έχω μαζέψει τα τελευταία 15 χρόνια....
...μάλλον ο στόχος θα επιτευχθεί πολύ ευκολότερα και γρηγορότερα από ότι περίμενα![]()
Μπα, ο νεος τίτλος θα ειναι:
"Δεν εχει νόημα να φωναζετε ΑΦΟΥ ψηφίσετε"
(με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φορα και λοιπες ιστοσελίδες εχω την εντυπωση οτι σχολιαζουμε αλλο λαο...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
θεωρώ (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) οτι από την στιγμή που δεν έχεις αυτοδυναμία αφενός και αφετέρου ο δεύτερος του αποτελέσματος είναι τόσο κοντά σου θα είσαι πιο προσεκτικός....
τωρα αν ρωτάς τι θα κάνει ο Συριζα ως αντιπολίτευση και ο όποιος Σύριζα στην θέση του, δεν ξέρω.... και μόνο που θα έχει την πολυτέλεια να λαικίζει (εκ του ασφαλούς και εφόσον το επιδιώξει) είναι ένα σύν....
πρωτη φορα ειπα να ψηφισω αμυντικα(για να μην βγει η νδ πρωτη)τον συνασπισμο και τελικα θα καταφερουμε να βγαλουμε κυβερνηση νδ μαζι με το πασοκ!!!!και οι αλλοι λεγανε χτες οτι ο λαος ψηφισε κυβερνηση συνεργασιας!!!ποιας συνεργασιας;αυτων των 2;;;ημαρτον!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....