Οι νεοναζί πήραν σε συνθήκες σχετικής ομαλότητας 7%....Αν εκπληρωθούν οι προφητείες της ολοκληρωτικής καταστροφής με δεξιά κυβέρνηση τι άλλο περιμένεις πλην ενός μίνι εμφυλίου;;;Μήπως περιμένεις να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Χ.Α. ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο;;;Οι αιτίες που προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών τους είναι η πολιτική που υποσχέθηκαν να συνεχίσουν,πλήρως,μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα...
Τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν να βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ από το 2008 και στρογγυλοποιούν τα πάντα στα μέτρα τους....Την προηγούμενη βδομάδα ο,και καλά σοσιαλιστής,σε συνέντευξη στο πρώτο θέμα δήλωσε πως η πολιτική βία προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον κ.Μιχαλολιάκο και τον κ.Κασιδιάρη..Τα ΜΜΕ κακάριζαν επί 1 βδομάδα πως το χαστούκι στην Κανέλλη ήταν το ίδιο με το γιαούρτι στον Πάγκαλο...
Το μόνο καλό είναι πως,στην περίπτωση που πάνε τόσο στραβά τα πράγματα,ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακροαριστερή οργάνωση/κόμμα και ίσως συσπειρώσει τους δημοκρατικούς πολίτες γύρω του....
εγω πιστευω ότι ήμαστε πολύ κοντά στον εμφύλιο....
ειδικά τώρα που ο Σαμαράς θα βγάλει στους δρόμους απεναντι στον εξαγριωμένο λαό της υδροφόρες της αστυνομίας, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά.
Δυστυχώς πάμε ολοταχως προς Λιβύη
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αυριο είναι η εορτή του Παϊσίου Οσίου του Μεγάλου..
Have faith ανόητοι..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΛΑΘΟΣ. η ΧΑ διατήρησε τα ποσοστά της για έναν απλούστατο λόγο άσχετο με το μνημόνιο(όυτως η άλλως όσον αφορά το μνημόνιο έκαναν την ίδια ακριβώς κωλοτούμπα με το ΛΑΟΣ απλά πέρασε στα ψιλά= στην αρχή ήταν υπέρ της δραχμής αλλά στις εκλογές του Μάη αρχίσανε το τροπάριο ναί επι της αρχής/παραμονή ευρώ, όχι στο μνημόνιο όπως έχει συνταχθεί).
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που κρατάνε το ποσοστό τους είναι το πρόβλημα λαθρομετανάστες/αυξημένη εγκληματικότητα. Όσο δέν κάνει καμία κυβέρνηση τίποτα γι αυτό, η ΧΑ θα διατηρεί τα ποσοστά της ή και θα τα ανεβάζει. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η ΧΑ, ακολουθούν το μοντέλο της Χαμάς. Ήτοι, ψευτοκοινωνικό έργο το οποίο όμως 'πιάνει' στις μάζες.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
σε 6 μηνες το πολυ θα ξαναχουμε εκλογες και τοτε θα βγει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ο Συριζας...
ουτε εμφυλιος ουτε τιποτα.
απλα ο ΣΑΜΑΡΑΚΟΣ θα καταλαβει οτι η εμμονη του να γινει πρωθυπουργος θα ειναι και η καταστροφη του !
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο φίλτατος Αντώνης είναι κατεστραμμένος οικονομικά εδώ και πολλά χρόνια (έριξε ότι είχε και δεν είχε στην ΠΟΛΑΝ), ακόμα και την περιουσία της γυναίκας του έκανε ποσοστό στις εκλογές. Ας είναι καλά οι φίλοι του κόμματος που τον βοηθούν να βιοπορήσει. Η νίκη αυτή είναι η ευκαιρία του να ρεφάρει τα χαμένα και να δώσει πίσω τα δανεικά, τι διάολο όλοι θα τρώνε κι αυτός στην απέξεω?????
Ακόμα κι αν κρατήσει ο χορός μόνο 6 μήνες όπως λες, πολύ φοβάμαι ότι καταστροφή δεν θα είναι δικιά του αλλά δικιά μας. Είχαμε την ευκαιρία μας όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και την χάσαμε. Αναταράχτηκαν για λίγο τα τελματωμένα νερά της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα, αρκετοί άρχισαν ν' ανησυχούν και να μη μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, αλλά τώρα κόπασε η αντάρα.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).