«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
εγω θελω να μου πειτε (οι υποστηρικτες του ποδηλατου) πως την βρισκετε που για να πατε καπου πρεπει να ειστε ιδρωμενοι και κατακωποι??
ο πακετανιος ας μην απαντησει καθ'οτι ειναι γνωστος βιτσιοζος και γουσταρει αιμα, δακρυα και ιδρωτα καργα...![]()
Το θέμα είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ότι μας έχουν σπάσει τα @@...
![]()
βαση της θεωριας της σχετικοτητας, τα παντα εξαρτονται απο τη θεση του παρατηρητη! οι ποδηλατες που τωρα υπερασπιζονται με σθενος τη
δραστητιοτητα τους και το δικαιωμα τους να καταλαμβανουν το δρομο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ανθρωποι που κινουμενοι με οποιδηποτε αλλο οχημα
κατεβαζουν ολο το εορτολογιο σε μορφη υβρεων, αν καποιος τους καθυστερει, δημιουργηθει μποτιλιαρισμα η μια πορεια τους κλεινει το δρομο!