πήγα κι εγώ να ψηφουλκήσω..
αφού το σκέφτηκα από'δω, το σκέφτηκα από'κει.. η ψηφουλκία λέει είναι μυστική, αλλά εγώ είμαι αντίδρασης. τον μάϊο ψήφισα τον τζήμ γιατί ήταν ο μόνος που αυτά που έλεγε έβγαζαν ένα στοιχειώδες νόημα, τώρα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. αφ'ενός μεν γιατί έμαθα πως είναι μαλάκας (), αφ'ετέρου διότι κατέβηκε μαζί με Μάνο και λούγκρα
οπότε το σκέφτηκα πολύ λογικά το πράμα και ψήφισα οικολόγους με πράσινους κόκκους, διότι μου αρέσει η γκόμενα (μεγάλωσα ρε πούστη μο; )
πατέρας και αδερφός ψήσισαν στις 6 του μάη τη νουδου και τον μέγα άδωνι γεωργιάδη. όταν ρώτησα τον πατέρα μου, μα καλά γιατί αυτόν τον χαζό; μου απάντησε ότι είναι πολύ έξυπνος (οπότε μαντέψτε ποιός είναι ο χαζός). και όταν τον ρώτησα γιατί του αρέσει τώρα ο σαμ, που τον έβριζε και ήταν το κωλόπαιδο όταν είχε παρατήσει τη ΝΔ, μου είπε ναι, τότε τον έβριζε γιατί είχε φύγει απ'το κόμμα, αλλά τώρα ξαναγύρισε. επίδης μόνο όταν ανέβηκε η ΝΔ, μας έδωσε να φάμε, πριν πεινούσαμε.
ΟΚ, τρελοί εσείς, πιο τρελός εγώ. γιατί να πας να ψηφίσεις, τι νόημα έχει; ψηφίζουν τα ζώα της ζούγκλας; όχι. γιαυτό δεν έχουν δημοκρατία και περνάνε καλά. οπότε δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω κανέναν, εκτός αν είμαι ο αρχηγός. επειδή δεν εμπιστέυομαι κανέναν, ούτε καν την οικογένειά μου. σταδιάλα.