Σελίδα 81 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πήγα κι εγώ να ψηφουλκήσω..

αφού το σκέφτηκα από'δω, το σκέφτηκα από'κει.. η ψηφουλκία λέει είναι μυστική, αλλά εγώ είμαι αντίδρασης. τον μάϊο ψήφισα τον τζήμ γιατί ήταν ο μόνος που αυτά που έλεγε έβγαζαν ένα στοιχειώδες νόημα, τώρα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. αφ'ενός μεν γιατί έμαθα πως είναι μαλάκας (), αφ'ετέρου διότι κατέβηκε μαζί με Μάνο και λούγκρα

οπότε το σκέφτηκα πολύ λογικά το πράμα και ψήφισα οικολόγους με πράσινους κόκκους, διότι μου αρέσει η γκόμενα (μεγάλωσα ρε πούστη μο; )

πατέρας και αδερφός ψήσισαν στις 6 του μάη τη νουδου και τον μέγα άδωνι γεωργιάδη. όταν ρώτησα τον πατέρα μου, μα καλά γιατί αυτόν τον χαζό; μου απάντησε ότι είναι πολύ έξυπνος (οπότε μαντέψτε ποιός είναι ο χαζός). και όταν τον ρώτησα γιατί του αρέσει τώρα ο σαμ, που τον έβριζε και ήταν το κωλόπαιδο όταν είχε παρατήσει τη ΝΔ, μου είπε ναι, τότε τον έβριζε γιατί είχε φύγει απ'το κόμμα, αλλά τώρα ξαναγύρισε. επίδης μόνο όταν ανέβηκε η ΝΔ, μας έδωσε να φάμε, πριν πεινούσαμε.

ΟΚ, τρελοί εσείς, πιο τρελός εγώ. γιατί να πας να ψηφίσεις, τι νόημα έχει; ψηφίζουν τα ζώα της ζούγκλας; όχι. γιαυτό δεν έχουν δημοκρατία και περνάνε καλά. οπότε δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω κανέναν, εκτός αν είμαι ο αρχηγός. επειδή δεν εμπιστέυομαι κανέναν, ούτε καν την οικογένειά μου. σταδιάλα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι demi σε ότι αφορά στο μνημόνιο, τα αποδεδειγμένα αντιμνημονιακά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τα αποδεδειγμένα φιλομνημονιακά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaa.JPG 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	56,1 KB 
ID:	261807

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι demi σε ότι αφορά στο μνημόνιο, τα αποδεδειγμένα αντιμνημονιακά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τα αποδεδειγμένα φιλομνημονιακά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaa.JPG 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	56,1 KB 
ID:	261807
    1) Bonus 50 εδρων
    2) Σε χωρες με παρομοια οικονομικη κατασταση οπου οι μισοι τρωνε η δεν τους εχει μπει το αγγουρι στον κ@λο και οι αλλοι μισοι δεν τρωνε, ειναι συνηθισμενα παρομοια εκλογικα αποτελεσματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Ένα πράγμα μου τη δίνει που έχασα,

... τον τρόμο και τον πανικό στο βλέμα του Πρετεντέρη, Τσίμα Καψή, Χούκλη, Στάη και λοιπούς
    Travel, Grow, Share

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Παλαιό μέλος
    Ποιός τον θυμάται πιά.. Τον Νικόλα..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BSYDRxB23dk

Αφιερωσέ το στον μπαμπά σου kostas777.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ.Πλεον ΟΣΑ ΗΔΗ υπέγραψε και ΟΣΑ ΘΑ υπογράψει έχουν την απαιτούμενη λαϊκή νομιμοποίηση,εστω και και του ελληνικού παραλόγου των+50 εδρών.
    Παρόλα αυτά αμφιβάλλεις ότι ΚΑΙ αυτοί που τον ψήφισαν χτες σε 1~2 μήνες θα κατεβουν Σύνταγμα και θα ωρύονται για τον προδότη?Φυσικά όποιον και να ρωτήσεις αποκλείεται να βρεις ψηφοφόρο της ΝΔ
    Aαααα γειά σου...αυτό ακριβώς που έγραψα παραπάνω πριν από σένα. Η μόνιμη επωδός που άκουγα σήμερα δεν ήταν "σώθηκε η χώρα" αλλά "σώθηκαν τα λεφτά μας" , ειρωνίες για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά περιέργως ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που τα έλεγαν δεν είχε ψηφίσει ΝΔ αλλά ΟΛΟΙ "κάτι άλλο μωρέ"... Εννοείται πως σε λίγους μήνες θα είναι πάλι αγανακτισμένοι, θα φταίει πάλι η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, οι μασώνοι, οι Νεφελίμ, ο Πλατινί, σε όλους θα κοπεί το χέρι άμα ξαναψηφίσουν ΝΔ, είμαστε και γαμώ τους επαναστάτες που μουτζώνουμε έξω από τη Βουλή και πάμε για άλλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δεξιός δε παίζει να το ρίξει σε πραγματικά κομμουνιστικό κόμμα ΌΣΟ δυσαρεστημένος και να είναι.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δεξιός δε παίζει να το ρίξει σε πραγματικά κομμουνιστικό κόμμα ΌΣΟ δυσαρεστημένος και να είναι.
    Oχι αλλα ο αναποφασιστος μπορει να ταλαντευεται μεταξυ ΧΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακου που σου λεω...

Παλαιό μέλος
    Oχι αλλα ο αναποφασιστος μπορει να ταλαντευεται μεταξυ ΧΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακου που σου λεω...
    στανταράκι
    παίξτο ξερό, έχει απόδοση 10

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος

ο καραδεξιός να το δεχτούμε (αν και δεν το καταλαβαίνω)...στον Καμμένο?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνησε η διαπαιδαγώγηση της ελληνικής νεολαίας με το αποτέλεσμα των εκλογών

http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-...kata-metanasti
    Kαι στη Λεβεντογέννα μας: http://www.flashnews.gr/page.ashx?pi...=79542&cid=299
    Σκατά ολέ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ναι αριθμητικά, αλλα δε λέει κατι αυτό. Εκτός εαν προτιθεται κανεις να συμμαχήσει με Καμενο και Μιχαλολιάκο για να έχει το 50%.

Άσε που ο Καμενος ειναι τόσο αντιμνημονιακός όσο κι ο Καρατζαφερης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Kαι στη Λεβεντογέννα μας: http://www.flashnews.gr/page.ashx?pi...=79542&cid=299
    Σκατά ολέ!
    και που εισαι ακομα λεω εγω....τωρα π ου πηραν το"ελευθερο" και με την συγκαταθεση τους/μας....την γ@μησ@με....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το έχω γράψει πάλι εδώ μέσα... Δεν έχουμε πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ το τί θανατικό έχουν σπείρει τα ασπόνδυλα κωλόπαιδα με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα!!! Οι θάνατοι αυτοί δεν ανακοινώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ποιός θα ασχοληθεί με τον Ιρφάν και τον κάθε Ιρφάν από το Πακιστάν που τον έσφαξαν σαν το σκυλί στη μέση του δρόμου; Τα λεφτά μας μωρέ να μην αγγίξει ο Τσίπρας και μετά όπως πάντα θα κάνουμε αντίσταση στο ΔΝΤ από τον καναπέ μόλις ο σωτήρας Αντώνης μειώσει μισθούς και συντάξεις για άλλη μια φορά... Οι βολεμένοι νοικοκυραίοι που ψήφισαν το μόρφωμα της Χ.Α. δεν έχουν καταλάβει ότι μετά τους αλλοδαπούς κάποια στιγμή θα πάρουν σειρά τα παιδιά τους... Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...

Όπως τα λες είναι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray