σημερα το πρωι στην παραλιακη ενας ποδηλατης οικολογος ζουσε στιγμες χαλαρωσης εχοντας ανοιξει την πορτα, μπει μεσα σε ενα opel και χτυπωντας οπου εβρισκε τον 55αρη αιφνιδιασμενο οδηγο του επειδη του εκλεισε την πορεια (η κατι τετοιο, δεν προλαβα την σκηνη) ..
Κατεβηκαμε ολοι να τραβηξουμε το ποδηλατικο doberman μεσα απο το αυτοκινητο του τρομαγμενου οδηγου..
αν ημουν με το αυτοκινητο θα εψαχνε το ποδηλατο κατω απο 1690 κιλα χαλυβα.
Με τις υγειες σας
αν ήταν κάποιος με μηχανή το ίδιο θα ήθελες να κάνεις?
Παίδες είναι ζόρι να σου έχει βγει η γλώσσα να ακολουθείς μια γραμμή και να σε κλείνει ένας όγκος 2 τόνων ...
Είναι ζόρι να κινείσαι με ένα όχημα 2-10-50 τόνων και να μπαίνει μπροστά σου ένας ποδηλάτης και να σε πηγαίνει καρότσι με 10 χλμ/ω
ΔΕ γίνεται να συνυπάρχουν σε πόλεις όπως η Αθήνα οχήματα με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά (και μη μου πει κανείς πως και οι μηχανές είναι σαν ποδήλατα γιατί αν εξαιρέσεις ότι κινούνται σε δύο τροχούς ουδεμία σχέση έχουν)
Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχουν δρόμοι που θα πρέπει να κινούνται ξεχωριστά τα ποδήλατα. (και μη μου φέρει κανείς παραδείγματα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών)
γι αυτό ΔΕΝ θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους επίσης.....
κυρίως για την ασφάλειά τους.... και ΝΑΙ, καμμία σχέση το ποδήλατο με την μοτό.... το μόνο κοινό οι δύο τροχοί.....
προσκαλώ όποιον ποδηλατάκια θέλει να έρθει στην μαρίνα φλοίσβου που ενώ έχει ταμπέλες να κατεβαίνουν από τα ποδήλατα (μπροστά από τις καφετέριες) ΟΛΟΙ οι οικολόγοι, οι wannabe κορμάρες, οι ευαισθητοποιημένοι οι δεν ξέρω και γω τι, συνεχίζουν ακάθεκτοι, γρήγορα, ως επικίνδυνα..... και ο καφές κέρασμα από μένα....
θα είχε δε τρελό ενδιαφέρον (και γέλιο) να δούμε τους ποδηλατάκηδες του/των φόρουμ να προσπαθούν να νουθετήσουν τους παπάρες..... 500.000 κομμάτια....
όποιος λοιπόν θέλει, ιδού η ρόδος ας δούμε και το πήδημα.... είμαι εκεί κάθε απόγευμα, όποιος θέλει πμ....
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν νομίζω να κλείσουν...την πελατεία που είχαν και πρίν θα την έχουν.Όσους δηλαδή το γουστάρουμε για βόλτα και γυμναστική και όχι για να βγάζουμε γκομενάκια και να δείχνουμε το καινούριο μας ποδήλατο σε συγκεντρώσεις με σκοπό το να σπάσουμε τα νέυρα στους άπαντες κακούς μηχανοκίνητους.
Keep spamming!!!:a13:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.