Σελίδα 89 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ο κουβελοφερης βρεθηκε

καλα κουραγια σε ολους μας.
    ευχομαι να πεφτω εξω αλλα βλεπω να μας περιμενουν πρωτογνωρες καταστασεις (που τις εζησαν αλλες χωρες πριν 80 χρονια και μεις λιγο μετα... )

οσον αφορα τον συριζα οπως εχω ξαναπει, δεν μου ειναι ευχαριστο να τον συνηγορω.

ειναι ομως συνεπης. πραγμα σπανια στα πολιτικα μας ηθη.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Δημοκρατικό χωρίς γέρους, γυναίκες, δούλους, απελεύθερους.
    Δηλαδή ίντα απόμενε;
    Oι "καθαροί" Αθηναίοι μάλλον...
    Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
    Πριν μου λες να μην συγκρίνουμε ανόμοιες εποχές και τώρα μου λες ότι δεν ψήφιζαν οι γυναίκες. Πόσα χρόνια έχει κλείσει το δικαίωμα των γυναικών για ψήφο; Έναν αιώνα; Μιλάμε για 25 αιώνες πίσω...

Κατά τα άλλα στο σκεπτικό συμφωνούμε, έχεις πάρει την "αφρόκρεμα" και παρόλα αυτά αποδεικνύεται ότι παρασυρόταν από δημαγωγούς.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    ο κουβελοφερης βρεθηκε

καλα κουραγια σε ολους μας.
    ευχομαι να πεφτω εξω αλλα βλεπω να μας περιμενουν πρωτογνωρες καταστασεις (που τις εζησαν αλλες χωρες πριν 80 χρονια και μεις λιγο μετα... )

οσον αφορα τον συριζα οπως εχω ξαναπει, δεν μου ειναι ευχαριστο να τον συνηγορω.

ειναι ομως συνεπης. πραγμα σπανια στα πολιτικα μας ηθη.

Και το ερώτημα είναι γιατί δεν πήγε από τον 1ο γύρω να σώσει τη χώρα και πάει τώρα?

Μα γιατί η κωλοτούμπα είναι στο αίμα μας.
    Γιατί οι άνθρωποι έπρεπε να μείνουν χωρίς φάρμακα, η Μέρκελ να μας βρίζει, η Χ.Α να φάει κανέναν αράπη ακόμα, να σφίξουν οι κώλοι βρε αδερφέ.
    Γιατί αν το προηγούμενο σχήμα ήταν κατάπτυστο απ όλους , το τωρινό είναι αποδεκτό για να μην έρθουν τα ούφο.
    Αν αυτά είναι συμπεριφορές υπεύθυνων ανθρώπων που κρατάν στα χέρια τους το μέλλων μας, δεν έχω λόγια…

Περί ΣΥΡΙΖΑ έχω να πω μόνο πως η πρόταση του δεν έπεισε.
    Ο καθένας έβγαινε κι έλεγε ότι ήθελε.
    Δεν φαίνονταν μια ενιαία γραμμή, ίσως φταίει ότι δεν είναι (ήταν) κόμμα.
    Από την άλλη οι καναλάρχες έπαιξαν το ρόλο τους απειλώντας το λαό ότι ο σύριζα θα του κάνει όλα αυτά που είναι να πάθει έτσι κι αλλιώς.
    Δυστυχώς άλλη μια ευκαιρία χάθηκε και ελπίζω να μην είναι η τελευταία…

Κανένας στο πιο σοβαρό και υπεύθυνο δεν παίζει ε?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Χυμαδορ ,αν και προσπαθώ να καταλάβω τι λες , θεωρώ ότι είσαι πολύ άδικος με τους γέρους…
    Είναι αυτή η κοινωνική ομάδα που όχι μόνο πλήγεται σφοδρά από την κρίση αλλά είναι και αδύναμη να αντιδράσει… ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να μην ζήσουν όσο καιρό τους απομένει χωρίς αξιοπρέπεια ..
    Μπορεί το βιολογικό τους ρολοι να πλησιάζει στο τέλος του (αλήθεια , όλοι εμείς οι υπόλοιποι θεωρούμε δεδομένο ότι θα ζούμε για 40-50-60-100 χρόνια ακόμη) όμως είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου μεχρι το τέλος του να ζει αξιοπρεπώς …
    Για τον λόγο αυτό μπορεί να είναι περισσότερο ευάλωτοι στους εκβιασμούς και τον φόβο αλλά είναι και οι ποιο δικαιολογημένοι ….

(αν και υπάρχουν και κάτι γερόντια που κάτι «επαναστάτες» δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα ζαρομενα @@ τους )
    Mα δεν είδα κάποιον νέο να υποστηρίζει το "λεφτά στου νέους - θάνατος στα πουρά" και δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει θετικά κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα αναγνωρίζω και σέβομαι τις αγωνίες των ηλικιωμένων ανθρώπων, όμως όπως σωστά έγραψες και έσυ, είναι πολύ περισσότερο ευάλωτοι σε απειλές και εκβιασμούς. Η αναπόφευκτη κάμψη του πνεύματος (κάμψη, όχι απώλεια.... τετρακόσια τα έχουν για να μην παρεξηγούμαστε) είναι σχεδόν αδύνατο -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- να υποστηρίξει κάτι ανατρεπτικό και "μπελαλίδικο" καθότι υπερνικά ο φόβος και η ανασφάλεια. Δεν τους αδικώ ούτε τους κρίνω για αυτό, είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Απλά όσο άσχημη και απειλητική για τους ηλικιωμένους φαντάζει η απώλεια της αξιοπρέπειας στα γεράματα, αλλά τόσο και ίσως περισσότερο είναι η κατακρίμνηση των ονείρων και του μέλλοντος για τους νέους. Ίδιες αιτίες, διαφορετική αντιμετώπιση. Απλά οι νέοι θα ζήσουν κατα κανόνα περισσότερο μέσα σε αυτό που επέλεξαν με άλλους τρόπους (και πάντα με καλή πρόθεση) οι ηλικιωμένοι για αυτούς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Οι ποιοί?? Οι ψηφοφόροι του?
    Ποιοί είναι οι ψηφοφόροι του ρε Ιωσήφ? Τα δάνεια του Πασοκ εννοείς?
    Εκτός και πιστεύεις οτι ξαφνικά το 22% που τους ήρθε απ΄το πουθενά, ανήκουν στις συνιστώσες του Σύριζα
    To οτι το Πασοκ δεν κέρδισε ουτε ΕΝΑΝ νομό πέρασε απαρατήρητο?
    Το οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι ψήφισαν μονοκούκι Σύριζα είναι σύμπτωση ?

δηλ που είναι το κακό οι αριστεροί να ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ όταν είδαν ότι το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε πιο ακροδεξιο ακόμα και της ΝΔ?

προσωπικά το βλέπω πολύ θετικά, γιατί μονο ο ΣΥΡΙΖΑ μίλαγε για αλλαγες,δικαιοσύνη και κάθαρση.Γι αυτό και τον ψήφισαν.
    Αν δεν ήθελαν θα έμεναν στο ΠΑΣΟΚ, όπως έμειναν οι ψηφοφόροι της ΝΔ.Μίλησε πουθενά η ΝΔ για καθαρση και δικαιοσύνη στον πολιτικό κόσμο?ΟΧΙ.Μπορείς τώρα να απαιτήσεις?ΟΧΙ.

αρα ο δημοκρατικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ (αλλά κ αρκετοι της ΝΔ) πήγαν και ψήφισαν ένα κόμμα αφθαρτο,ανεξάρτητο (απο τα συμφέροντα) και το έκαναν γιατί ήλπιζαν σε αυτό.
    Το ότι οι ΔΥ ψήφισαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γελοίο επιχείρημα,γιατί οι μισοι ΔΥ είναι ΝΔ....

Μονο τιμή αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ελεύθεροι Έλληνες που τον τίμησαν με την ψήφο τους.Εκτός αν θεωρεις τον βασικό μισθό των 700€ τρομερή παροχή!!!!
    ή καλύτερα πιστεύεις ότι τα 200€ βασικός μισθός είναι ένα καταπλξκτικό μέτρο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αυτό το ευθύνες έχουν μόνο οι άλλοι έχει πολύ πλάκα.

Η αριστερά λοιπόν στην Ελλάδα όλη μαζί δεν νομίζω να ξεπέρασε το 15% (ούτε καν να το έφτασε) αλλά φταίει περίπου για όλα.
    Εγώ λοιπόν σου λέω ότι ΑΝ κατάφερε το 15% να επιβληθεί στο 85% (που δεν έγινε, αλλά λέμε)
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (το λιγότερο)
    Η αριστερά μπορεί να έκανε λάθη και να συνεχίζει να κάνει αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον για αυτά που δεν έκανε ή δεν έγινε.
    Η πραγματικότητα λέει, νόμος περί ευθύνης υπουργών συνταγματικά κατοχυρωμένος, ένας στρατός από λαμόγια να διαλύουν τα πάντα και μια θάλασσα μίζες.
    ΟΛΑ τα θέματα που έπεισαν τα χέρια στους τα έκαναν ……ΝΙ.
    Εθνικά θέματα ?
    Οικονομία ?
    Υγεία ?
    Διεθνείς σχέσης?
    Από πού να τους πιάσεις….
    και η απάντηση σ όλα αυτά είναι πάλι καλά που δεν κυβερνούσε και η αριστερά…
    Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια έτσι ?

α μπράβο
    δυστυχώς και εδω μέσα καταλαβαίνεις τι νοοτροπία έχουν οι ελληνες....δυστυχως
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νομιζω η μαγκια θα ηταν να ειχαμε συνειδητοποιησει οτι εμεις οι" νεοι" εχουμε πρωτα απ'ολα περιθωριοποιησει τους γερους.
    Στην τελικη οποιος εχει αρχιδια, να πιασει τη μαμα του και το μπαμπα του πχ (που παιζει να ειναι και αυτοι γεροντια) που πυροβολανε αβερτα ΝΔ και Πασοκ 20 χρονια τωρα (αν οχι κατι χειροτερο τωρα τελευταια)
    να μην πω για τα λοιπα σογια που πλεον εχουμε μαθει και τι ψηφιζουν.
    Βεβαια μη στεναχωρησουμε τους φασιστες και τους λοιπους μαλακες του οικογενειακου μας κυκλου και προς Θεου μην ερθουμε σε ρηξη μαζι τους,αυριο μεθαυριο θα χρειαστουμε την βοηθεια τους
    και ειναι και κεινη η τριτη ξαδερφη με τα μεγαλα βυζια χρυσαυγιτισσα,αλλα κοιτα βυζαρες ρε μαγκα μου.
    Ασε που μετα απο ολα αυτα θα πρεπει να ερθουμε σε ρηξη με τον φασιστα μεσα μας και δε λεει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Aυτο το σαπροφυτο γλοιωδες υποκειμενο που ακουει στο ονομα Κουβελης πως μου ξεφυγε?Εγω για κυβερνηση πασοκ-νδ ειχα πει.ΟΚ παμε τωρα για βασικο μισθο 250 ευρω για να βαλουν καποιοι μυαλο.Ανεξαρτητως ηλικιας μια και η ανωτερη συνταξη δεν θα ξεπερναει τα 900 ευρω.

Το πραγμα πλεον παει εκει που ελεγα.ΕΜΦΥΛΙΟΣ.Φτωχοι εναντιον πλουσιων δλδ καμμια σχεση με το 46.
    Με τις υγειες μας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από the who Προβολή μηνύματος
    Το πραγμα πλεον παει εκει που ελεγα.ΕΜΦΥΛΙΟΣ.Φτωχοι εναντιον πλουσιων δλδ καμμια σχεση με το 46.
    Δε νομίζω Τάκη.
    Θα κλάσει η Μέρκελ και χ....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    έχεις άλλα?

Όσα θες. Τωρα που βγηκε ο Σαμαρας δε θα πεινασουμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κάτι πρωτεϊνούχο και χωρίς αλάτι δεν έχεις;

Λεφτά υπάρχουν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1