Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 180

Θέμα: Ποδηλατικό μποτιλιάρισμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    βαση της θεωριας της σχετικοτητας, τα παντα εξαρτονται απο τη θεση του παρατηρητη! [...]
    'Οχι τα πάντα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    'Οχι τα πάντα
    Άντε ρε

σημερα το πρωι στην παραλιακη ενας ποδηλατης οικολογος ζουσε στιγμες χαλαρωσης εχοντας ανοιξει την πορτα, μπει μεσα σε ενα opel και χτυπωντας οπου εβρισκε τον 55αρη αιφνιδιασμενο οδηγο του επειδη του εκλεισε την πορεια (η κατι τετοιο, δεν προλαβα την σκηνη) ..
    Κατεβηκαμε ολοι να τραβηξουμε το ποδηλατικο doberman μεσα απο το αυτοκινητο του τρομαγμενου οδηγου..
    αν ημουν με το αυτοκινητο θα εψαχνε το ποδηλατο κατω απο 1690 κιλα χαλυβα.
    Με τις υγειες σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    αν ήταν κάποιος με μηχανή το ίδιο θα ήθελες να κάνεις?
    Παίδες είναι ζόρι να σου έχει βγει η γλώσσα να ακολουθείς μια γραμμή και να σε κλείνει ένας όγκος 2 τόνων ...
    Είναι ζόρι να κινείσαι με ένα όχημα 2-10-50 τόνων και να μπαίνει μπροστά σου ένας ποδηλάτης και να σε πηγαίνει καρότσι με 10 χλμ/ω
    ΔΕ γίνεται να συνυπάρχουν σε πόλεις όπως η Αθήνα οχήματα με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά (και μη μου πει κανείς πως και οι μηχανές είναι σαν ποδήλατα γιατί αν εξαιρέσεις ότι κινούνται σε δύο τροχούς ουδεμία σχέση έχουν)
    Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχουν δρόμοι που θα πρέπει να κινούνται ξεχωριστά τα ποδήλατα. (και μη μου φέρει κανείς παραδείγματα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Παίδες είναι ζόρι να σου έχει βγει η γλώσσα να ακολουθείς μια γραμμή και να σε κλείνει ένας όγκος 2 τόνων ...
    Είναι ζόρι να κινείσαι με ένα όχημα 2-10-50 τόνων και να μπαίνει μπροστά σου ένας ποδηλάτης και να σε πηγαίνει καρότσι με 10 χλμ/ω
    ΔΕ γίνεται να συνυπάρχουν σε πόλεις όπως η Αθήνα οχήματα με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά (και μη μου πει κανείς πως και οι μηχανές είναι σαν ποδήλατα γιατί αν εξαιρέσεις ότι κινούνται σε δύο τροχούς ουδεμία σχέση έχουν)
    Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχουν δρόμοι που θα πρέπει να κινούνται ξεχωριστά τα ποδήλατα. (και μη μου φέρει κανείς παραδείγματα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών)
    Και οι πεζοί στα πεζοδρόμια, υγιείς και μη, μικροί μεγάλοι αλλά το κάνουμε γαργάρα για να βάλουμε το τούμπανό μας κάπου που να μην κινδινεύει..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γι αυτό ΔΕΝ θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους επίσης.....

κυρίως για την ασφάλειά τους.... και ΝΑΙ, καμμία σχέση το ποδήλατο με την μοτό.... το μόνο κοινό οι δύο τροχοί.....

προσκαλώ όποιον ποδηλατάκια θέλει να έρθει στην μαρίνα φλοίσβου που ενώ έχει ταμπέλες να κατεβαίνουν από τα ποδήλατα (μπροστά από τις καφετέριες) ΟΛΟΙ οι οικολόγοι, οι wannabe κορμάρες, οι ευαισθητοποιημένοι οι δεν ξέρω και γω τι, συνεχίζουν ακάθεκτοι, γρήγορα, ως επικίνδυνα..... και ο καφές κέρασμα από μένα....
    θα είχε δε τρελό ενδιαφέρον (και γέλιο) να δούμε τους ποδηλατάκηδες του/των φόρουμ να προσπαθούν να νουθετήσουν τους παπάρες..... 500.000 κομμάτια....

όποιος λοιπόν θέλει, ιδού η ρόδος ας δούμε και το πήδημα.... είμαι εκεί κάθε απόγευμα, όποιος θέλει πμ....

η συμπεριφορα του και πριν το συμβαν που τον ειχα δει μιας και ειχε αρκετη κινηση και πηγαιναμε σχετικα κοντα ηταν σε ολους "κανε περα ρε μαλακα, δεν βλεπεις οτι εχω παρει φορα?"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    η συμπεριφορα του και πριν το συμβαν που τον ειχα δει μιας και ειχε αρκετη κινηση και πηγαιναμε σχετικα κοντα ηταν σε ολους "κανε περα ρε μαλακα, δεν βλεπεις οτι εχω παρει φορα?"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    και ποιός θα πληρώσει να φτιαχτούν αυτοί οι δρόμοι ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και ποιός θα πληρώσει να φτιαχτούν αυτοί οι δρόμοι ?

Μα οι χρήστες αυτών, οι ποδηλάτες.

Τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα.. Τσουζει, ενώ η τζαμπέ απαίτηση είναι καλύτερη ε;

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μα οι χρήστες αυτών, οι ποδηλάτες.

Τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα.. Τσουζει, ενώ η τζαμπέ απαίτηση είναι καλύτερη ε;

Ωωωωω εσυ εισαι πολυ κακος μπουστης.Ακου εκει τελη στα ποδηλατα.Γιατι ρε φιλε,επειδη θελουν να χρησιμοποιουν το δρομο πρεπει και να πληρωνουν?
    Χωρις πλακα αν γινει αυτο θα κλεισουν τα ποδηλαταδικα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Άμα είναι ετσι...
    ΜΕΣΑ να φτιάξουμε.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από the who Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω να κλείσουν...την πελατεία που είχαν και πρίν θα την έχουν.Όσους δηλαδή το γουστάρουμε για βόλτα και γυμναστική και όχι για να βγάζουμε γκομενάκια και να δείχνουμε το καινούριο μας ποδήλατο σε συγκεντρώσεις με σκοπό το να σπάσουμε τα νέυρα στους άπαντες κακούς μηχανοκίνητους.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από the who Προβολή μηνύματος
    Ωωωωω εσυ εισαι πολυ κακος μπουστης.Ακου εκει τελη στα ποδηλατα.Γιατι ρε φιλε,επειδη θελουν να χρησιμοποιουν το δρομο πρεπει και να πληρωνουν?
    Τώρα που θα βάλουν και φόρο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το επόμενο είναι να πληρώσουν και τα ποδήλατα.. και βλέπω να κυνηγάνε οι μπάτσοι τα παιδιά μας για τέλη κι ασφάλεια..

Mark my words..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω να κλείσουν...την πελατεία που είχαν και πρίν θα την έχουν.Όσους δηλαδή το γουστάρουμε για βόλτα και γυμναστική και όχι για να βγάζουμε γκομενάκια και να δείχνουμε το καινούριο μας ποδήλατο σε συγκεντρώσεις με σκοπό το να σπάσουμε τα νέυρα στους άπαντες κακούς μηχανοκίνητους.
    Α, σαν τους τύπους που έρχονται στο γυμναστήριο τέλη Ιουλίου να φτιάξουνε κορμάρα μέσα σε 2 βδομάδες και τεντώνονται σαν τα παγώνια δλδ στους καθρέφτες και κοιτάνες τις γκόμενε που κι αυτές για τον ίδιο λόγο ήρθαν..

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μποτιλιάρισμα...
    από POLICE6 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2012, 12:22
  2. βρέθηκε η λύση για το μποτιλιάρισμα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 22:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα