Ούτε να το είχαν συμφωνήσει έτσι ?
Άρε Ελλάδα του θεάτρου....
Πόσα Οσκαρ παν χαμένα ????
![]()
Τι κι αν δεν μπαίνει ο Φοβερίδης και ο Μπουμπούκος???
Τόσα άλλα σκατά θα μπουν και θ' αλωνίζουν, αυτοί οι δύο μας μαράνανε???
Τες πα, μου είναι δύσκολο φαίνεται να καταπιώ ότι μετά από τόσες φωνές και τόσο ντόρο πάλι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα έχουμε πάνω από το κεφάλι μας, για να μην πω "μια ανάσα πριν τον κώλο μας".
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αμάν πια όλοι σας.
Όποτε βλέπω νέο ποστ στο θρεντ μέσα μου σκέφτομαι "να δεις έγινε κάτι περίεργο και σωθήκαμε"
Φύσει αισιόδοξος γαρ
Επιτέλους Νίκο! Η αισιοδοξία σου επιβεβαιώνεται! Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Σαμαράς, έχουμε κυβέρνηση! Σωθήκαμε!
http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M![]()
θα ήθελα να καταλάβω..τι σκέφτηκε ο κουβέλης και πήγε με τους άλλους δύο;;αν ήθελε να είναι ο "ρυθμιστής" ας πήγαινε τον Μάη που τους κράταγε κιόλας. Τώρα;
Για κολλημένο με την εξουσία δεν τον έχω, δεν σκέφτηκε οτι θα μοιραστεί τις πιθανότατες αποτυχίες τους;; Ασε που δεν ελέγχει τίποτα αυτή τη στιγμή..οι δυό τους θα προχωρούσανε έτσι και αλλιώς.
ο ψηφοφόρος του τώρα είναι ικανοποιημένος απο αυτήν την κίνηση;
ο Κουβελης , που πουλησε το ΣΥΡΙΖΑ , επειδη δεν τον εκαμαν προεδρο, ανοιξε το ΔΗΜΑΡ και πηγε με τον Αντωνη Σαμαρα της ΠΟΛιτικης Ανοιξης ΚΑΙ επιπλεον εβαλε βετο για να θεσει εκτος κυβερνησης Βοριδη & Μπουμπουκο, γιατι ΔΕΝ ειναι να εμπιστευεσαι καποιον που προδωσε το κομμα του τοσο ευκολα..... ε;
Accipere quam facere praestat injuriam
τότε θα έπρεπε να βάλει βέτο και για τη ντόρα![]()