το superman δεν ειναι ασχημο.. απλα ανωριμο.. σε σκουτερ 16χρονου θα ηταν τελειο. εκεινη η πολυχρωμη αηδια ομως κερδιζει βραβειο κακογουστιας..
Και ένα τελευταίο, όχι τόσο για την ασχήμια του (αν και είναι πράγματι πανάσχημο) όσο για το σχόλιο του Γερμανού που το συνόδευε, στο φόρουμ που το βρήκα:
That is not only the ugliest VFR, that's also the ugliest motorcycle, forget it, the ugliest THING I 've ever seen (and we have Angela Merkel as president)
πω πω αστοδιαλο τι ηθελα και ανοιξα το κωλοθρεντ...στραβωθηκα!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο τύπος κάνει παπάδες με το αλουμίνιο, αλλά από γούστο....
(http://www.visordown.com/snippets/a-...ike/20846.html)
Το θεωρώ μια χαρά μηχανάκι για την εποχή του (και δεν θα με χάλαγε καθόλου να το είχα τώρα). Δεν είναι στο σύνολο του χάλια αλλά έχει 3 σήμεια για τα οποία οι υπεύθυνοι σχεδιασμού θα έπρεπε να ανασκολπιστούν δημοσία θέα...
1. Αυτή η συγκεκριμένη επιλογή χρωμάτων με το πεταγμένο από εδώ και από εκεί κόκκινο να σκοτώνει!
2. Ο προβολέας "χαμόγελο" που κάνει το μηχανάκι να δείχνει λες και το έχεις μπουκώσει στα Prozac
3. Τρίτο και καλύτερο, το σύνολο καπάκι ουράς - πλαστικό κάλυμμα εξάτμισης... οι οικογενειακές συσκευασίες παγωτού έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, αισθητική και χρώματα...
![]()
Ένα άλλο μηχανάκι που το θεωρω κακάσχημο, κυρίως γιατί πλασσάρεται παταγωδώς αποτυχημένα και τσαπατασούλικα ως κάτι που ΔΕΝ είναι.
Suzuki (πάλι, δεν είναι τυχαίο...) GSX 650F Bandit.
Αν το έβγαζαν με φθηνιάρικο αυτοκόλλητο - απομίμηση carbon στο τελικό της εξάτμισης, αν γέμιζαν το fairing με ιλιγγιώδεις τετραχρωμίες που διαφημίζουν ταχύτητα και αν του προσέθεταν στο αρκτικόλεξο 5-6 RR & S, θα ήταν πολύ καλύτερο γιατί τότε θα ενέπιπτε στην κατηγορία του κιτς, η οποία όσο να πεις έχει μια υποβόσκουσα cult τάση.
Στην παρούσα μορφή του, η αλά GSX-R μάσκα που πρόχειρα έχει προστεθεί, μοιάζει με στολή super ήρωα φορεμένη στον mister Bean... αφού όλοι ξέρουμε τι κρύβεται από κάτω, ποιον πάτε να δουλέψετε; Τα βαρετά μέχρι θανάτου χρώματα και τα γραφικά στα εκτάρια επιφανείας του fairing μου θυμίζουν εξωλέμβια SUZUKI 20ετιας, ενώ το υπερβολικό λευκό στο κάτω μέρος, μου δίνει την εντύπωση ότι το μηχανάκι το δίνουν σετ με νιπτήρα και μπιντέ σε συνοικιακό μαγαζί με είδη υγιεινής. Tέλος, η ουρά με τα γραφικά και το αιχμηρό της σχήμα είναι σαν συνταξιοδοτημένος Τransformer.
Παραδόξως πως, το Βandit με το μισό fairing είναι μια χαρά, αυτό δεν ξέρω πως το έκαναν έτσι!
![]()
[QUOTE=el_hymador;2205421]Ένα άλλο μηχανάκι που το θεωρω κακάσχημο, κυρίως γιατί πλασσάρεται παταγωδώς αποτυχημένα και τσαπατασούλικα ως κάτι που ΔΕΝ είναι.
Suzuki (πάλι, δεν είναι τυχαίο...) GSX 650F Bandit.
Στην παρούσα μορφή του, η αλά GSX-R μάσκα που πρόχειρα έχει προστεθεί, μοιάζει με στολή super ήρωα φορεμένη στον mister Bean... αφού όλοι ξέρουμε τι κρύβεται από κάτω, ποιον πάτε να δουλέψετε; Τα βαρετά μέχρι θανάτου χρώματα και τα γραφικά στα εκτάρια επιφανείας του fairing μου θυμίζουν εξωλέμβια SUZUKI 20ετιας, ενώ το υπερβολικό λευκό στο κάτω μέρος, μου δίνει την εντύπωση ότι το μηχανάκι το δίνουν σετ με νιπτήρα και μπιντέ σε συνοικιακό μαγαζί με είδη υγιεινής. Tέλος, η ουρά με τα γραφικά και το αιχμηρό της σχήμα είναι σαν συνταξιοδοτημένος Τransformer.
![]()
χαχαχχαχα δεν ειμαι δεκαεξαχρονος αλλα καποιος που ξερω που ειχε τον spiderman αερογραφια μια χαρα περνουσε.. τρπουπη μια σκετη αηδια ε? ενα θρεντ για το οποιο μπορουν αν μας κοροιδευουν ακομα κι οι καγκουροκουτακηδες...
@Joyrider !!!!
Καλα , μιλαμε δεν παιζεσαι!!! μια ωρα εκανα να συνελθω απο το γέλιο!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ειναι τελειος συνδιασμός λες και τα εμπνευστηκαν απο τα παιχνιδια!!
ειδικα το Bmw και το triumpf!!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από thalasinos; 21/06/2012 στις 16:32.