Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: περι τσοκ ο λογος.????

Angry περι τσοκ ο λογος.????

ρε παιδια μια βοηθεια εχω ενα transalp 2005 μοντελο οχι με τα αναγλυφα..πριν κανω το πρωτο service το τσοκ μου δουλευε κανονικα(ανεβαζε 1500 στροφες) μετα το service μολις το ανοιγω σβηνει η μηχανη,αν παω να βαλω μπρος με τσοκ δεν περνει με τιποτα.... ...καμια βοηθεια κανεις το συνεργειο μου ειπαν οτι δεν πειραξαν κατι παρα μονο αλλαγη λαδιον.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Φίλε έχω κι εγώ το ίδιο μηχανάκι και αυτό που περιγράφεις συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο ακριβώς και σε μένα και χωρίς να του δώσω πολύ σημασία, βάζω μπροστά με τον εξής τρόπο:

-Μιζάρω και βάζω μπροστά τη μηχανή χωρίς να έχω τραβήξει το τσόκ και ανοιγοκλείνω το γκάζι να ανεβάσει λίγες στροφές, γύρω στις 1000 με 1200.
    -Καθώς κρατάω το γκάζι ανοιχτό κοντά στο ρελαντί, τραβάω το τσόκ και συνεχίζω να ανοιγοκλείνω το γκάζι για να μήν σβήσει καθώς του κόβω τον αέρα.
    -Μόλις τραβήξω το τσόκ στο επιθυμητό σημείο -περίπου στη μέση της διαδρομής του και λίγο παραπάνω- αφήνω το γκάζι ελεύθερο και αφήνω το μοτέρ να ζεσταθεί μόνο του αφού δουλεύει πια με λίγο παραπάνω στροφές από το ρελαντί.
    -Μόλις ανεβάσει λίγο τη θερμοκρασία κλείνω το τσόκ κι έτοιμος για βολτούλα !

Δέν το πήρα σάν πρόβλημα αφού το μοτέρ παίρνει κανονικά μπροστά και χωρίς το τσόκ, απλά το ανοίγω μετά για να κρατήσει παραπάνω στροφές καθώς το αφήνω να ζεσταίνεται μόνο του.

Άν παρόλα αυτά σκοπεύεις να το ψάξεις παραπάνω φίλε siokatas και δείς οτι όντως κάτι δέν πήγαινε καλά, κάνε έναν κόπο να το αναφέρεις σ'αυτή τη συζήτηση please !

Να είσαι καλά.

Αυτό το μοντέλο έχω, του 2004-05.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	transalp omalos mesaia.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	60,1 KB 
ID:	27363

φιλε το παραξενο ειναι το εξης,πριν παρω το transalpaki μου ειχα ενα f650 st η μηχανη ειχε ερθει απο γερμανια οταν το πηρα δουλευε καλα το τσοκ μολις το ανοιγα πηγαινε στις 1500 περιπου οταν το πηγα στην αντιπροσωπεια για το service του μου παρουσιασε το ιδιο....θα το ψαξω παντος γιατι η μηχανη δουλευει τελεια και εκινηση και πορεια εχει 3200 χλμ και στο κρυο παιρνει με την πρωτη και χωρις το τσοκ....αυτο ειναι το transalpaki μου 2005 ιανουαριος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motorrad_honda_transalp04-1.jpg 
Προβολές:	224 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	27557
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

ρε παιδες καμια βοηθεια κανεναςςςςςςςςςςςς........
    "μοτοσυκλετα"..

Paidia, to idio ekane kai se mena meta to service ton 6000km. O typos vevaia mou ekane malakia ki ekopse thn ntiza tou relanti. To apotelesma htan na mhn pairnei mpros, to choke na mhn douleuei katholou kai oistrofes na peftoun mexri pou esvine. Otan omos kai katopin kopou megalou kataferna na to zestano, oi strofes anevainan stis 1500. Ton ekraksa kai ola einai ok.

φιλε να σου πω το πιο κουφο,κουλο και οτι αλλο.....τωρα με το κρυο(7 βαθμους)δουλευει,δεν πειραξα τιποτα μιας και επαιρνε με την πρωτη ομως απο περιεργια σημερα το τραβηξα και δουλεψε,ομως μετα απο κανα λεπτο πεφτη στης 1000στροφες τι να πω λες και εχει υδραργυρικο μεσα σαν μερικα αυτοκινητα .....
    "μοτοσυκλετα"..

Παρόμοια θέματα

1. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  2. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25
  3. περί mp3 ο λόγος
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 13:38
  4. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  5. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!
    από dela στο forum Off topic