και μετα ρε χαμενοι παραπονιεστε γιατι δεν γινονται οι γυναικες μηχανοβιες!!!
αστους ρε κοπελια αυτους του δυο μην του ακους!! κανουν τα δικα τους!
αφου εισαι 16 στα 17 χτυπα ενα παπι η ενα σκουτερακι τωρα να κανεις τη δουλιτσα σου, και σε εναμισυ χρονο βγαζεις το κανονικο
διπλωμα για τα 25kw (κατηγορια Α1), χτυπας ενα 250αρι, και μετα απο δυο χρονακια που θα εχεις αποκτησει μια καποια εμπειρια
και ταυτοχρονα θα αλλαξει το διπλωμα σου αυτοματα σε απεριοριστο, πας σε μεγαλη μηχανη! αυτη ειναι συνηθως η κατα δαρβινο
φυσικη εξελιξη του μηχανοβιου!
α! και σε καμια περιπτωση δεν αμελουμε το θεμα της προφυλαξης ετσι???
κρανακι μπουφανακι και λοιπα παρελκομενα!!
www.car.gr/classifieds/bikes/view/1791507/
...και είναι και από τα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά.
Πάρε 125,δν είναι μηχανάκια αυτά τα 50άρια...
Μην το πείς πουθενά,αλλά κοπέλα με κράνος πάντα στο κεφάλι δν σε γράφει κανένας.
Τι να σου πω ρε mike.Μάλλον δν έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις κάτι τέτοιο για δικό σου.Αν θέλει μηχανή να πάρει Μηχανή.Τα 50άρια είναι ένα ψέμα.Αν θέλει 50άρι να πάρει Scooter ή κανά Glx.
Η δική σου "δεοντολογία" δηλαδή λέει να προτείνουμε σε κάποιον να πετάξει τα λεφτά του?
Γι'αυτό το έγραψα με μικρή γραμματοσειρά,γιατί ήταν θέμα χρόνου να έρθει η πρώτη γραφική απάντηση.
Επειδή έχω δει με τα μάτια μου ατυχήματα με μηχανάκια όπως και τα αποτελέσματα μετά απο αυτά εννοείται οτι πάντα με κράνος και μπουφαν(για το παντελόνι να πω την αμαρτία μου το σκέφτομαι ακόμα και για τις μπότες ακόμα περισσότερο) και εγώ και ο συνεπιβάτης. Γενικά αυτο που έχω καταλάβει με τις μηχανές είναι οτι δεν έχει τόση σημασία πόσο προσέχεις εσύ όση έχει πόσο προσέχουν οι άλλοι οδηγοί και κυρίως των αυτοκινήτων.
Επίσης όπως είπα η πρώτη μου επιλογή ήταν η βέσπα και την εγκατέλειψα (οπως και το runner) γιατι μου είχαν πει για τις ρόδες και είδα σημάδια στο σώμα φίλου του πατέρα μου απο πτώση ε και όσο να 'ναι ταρακουνήθηκα αλλά αν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα και πρέπει απλα να κρατώ τα ελαστικά σε καλή κατάσταση τότε πάω σε vespa σίγουρα και αφήνω τα enduro για αργότερα με ktm duke II που το ζαχαρώνω ήδη! :a07:
mead5600 όταν πας να δώσεις για το δίπλωμα διάβασα οτι δε μπορείς να πας με πειραγμένο μηχανάκι(αν και αυτο που έστειλες είναι πανέμορφο!) γιατι το βλέπουν. Γενικά κι εμένα δε με νοιάζουν οι μεγάλες ταχύτητες, να μετακινούμαι θέλω μόνο, δηλαδή και σε αυτό που μου έδωσες δε νομίζω να πιάσω και πολλές φορές τα 80 γιατι οι διαδρομές που θελω είναι συγκεκριμένες και δε σηκώνουν και πολυ μεγάλες ταχύτητες .
Κάτι να ρωτήσω για τη vespa, διάβασα οτι στις ανιφόρες δυσκολεύεται αρκετά και πόσο μάλλον αν έχω κι άλλον άνθρωπο απο πίσω, ισχύει υπο προϋποθέσεις αυτό; ισχύει πάντα; τι γίνεται;
Δεν είπα οτι δε θα προσέχω, ίσα ίσα με αυτο που έγραψα εννοούσα οτι εκτος του οτι πρέπει να προσέχει την οδήγησή του ο αναβάτης πρέπει να προσέχει και τις ρόδες των 4τροχων.