Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: 50αράκι

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    Τι να σου πω ρε mike.Μάλλον δν έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις κάτι τέτοιο για δικό σου.Αν θέλει μηχανή να πάρει Μηχανή.Τα 50άρια είναι ένα ψέμα.Αν θέλει 50άρι να πάρει Scooter ή κανά Glx.

Η δική σου "δεοντολογία" δηλαδή λέει να προτείνουμε σε κάποιον να πετάξει τα λεφτά του?
    .
    σε γενικες γραμμες καλα τα λες, αλλα μιλαμε σε 16χρονη και οχι σε ενηλικα! τωρα οσον αφορα το αν δοκιμασα να κρατησω τετοιο μηχανακι για δικο μου, αμα σου πω τι μηχανακια ειχα στην κατοχη μου πριν περασω στα μεγαλα θα γελας μεχρι αυριο! σημειωτεον οτι εκ των 3 δυο τα πεταξα και το 3ο το χαρισα!! για πωληση ουτε λογος!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από whatever Προβολή μηνύματος
    mead5600 όταν πας να δώσεις για το δίπλωμα διάβασα οτι δε μπορείς να πας με πειραγμένο μηχανάκι(αν και αυτο που έστειλες είναι πανέμορφο!) γιατι το βλέπουν. Γενικά κι εμένα δε με νοιάζουν οι μεγάλες ταχύτητες, να μετακινούμαι θέλω μόνο, δηλαδή και σε αυτό που μου έδωσες δε νομίζω να πιάσω και πολλές φορές τα 80 γιατι οι διαδρομές που θελω είναι συγκεκριμένες και δε σηκώνουν και πολυ μεγάλες ταχύτητες .
    Κάτι να ρωτήσω για τη vespa, διάβασα οτι στις ανιφόρες δυσκολεύεται αρκετά και πόσο μάλλον αν έχω κι άλλον άνθρωπο απο πίσω, ισχύει υπο προϋποθέσεις αυτό; ισχύει πάντα; τι γίνεται;
    αν προσεξες αυτο που σου εβαλε ο mead5600 ειναι 50αρι! τωρα αυτο που λες για τις ανηφορες, γενικως τα 50αρια ζοριζονται δικαβαλα σε ανηφορα! τωρα απο την αλλη εγω εχω ανεβει ανηφορικη διαδρομη 3χλμ μονοςε μου με piaggio nrg 50αρι με χαμηλη ταχυτητα μεν, αλλα χωρις ιδιετερο προβλημα δε! αλλα εγω ειμαι και 115 κιλα! αν εσυ και ο συνεπιβατης δεν ξεπερνατε αυτο το βαρος και η ανηφορα δεν ειναι αποτομη δεν νομιζω να εχετε και ιδιετερο προβλημα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    σε γενικες γραμμες καλα τα λες, αλλα μιλαμε σε 16χρονη και οχι σε ενηλικα! τωρα οσον αφορα το αν δοκιμασα να κρατησω τετοιο μηχανακι για δικο μου, αμα σου πω τι μηχανακια ειχα στην κατοχη μου πριν περασω στα μεγαλα θα γελας μεχρι αυριο! σημειωτεον οτι εκ των 3 δυο τα πεταξα και το 3ο το χαρισα!! για πωληση ουτε λογος!!

mead5600 όταν πας να δώσεις για το δίπλωμα διάβασα οτι δε μπορείς να πας με πειραγμένο μηχανάκι(αν και αυτο που έστειλες είναι πανέμορφο!) γιατι το βλέπουν. Γενικά κι εμένα δε με νοιάζουν οι μεγάλες ταχύτητες, να μετακινούμαι θέλω μόνο, δηλαδή και σε αυτό που μου έδωσες δε νομίζω να πιάσω και πολλές φορές τα 80 γιατι οι διαδρομές που θελω είναι συγκεκριμένες και δε σηκώνουν και πολυ μεγάλες ταχύτητες .
    Κάτι να ρωτήσω για τη vespa, διάβασα οτι στις ανιφόρες δυσκολεύεται αρκετά και πόσο μάλλον αν έχω κι άλλον άνθρωπο απο πίσω, ισχύει υπο προϋποθέσεις αυτό; ισχύει πάντα; τι γίνεται;
    Αυτό για το δίπλωμα ισχύει.Αν δεν έχεις όμως εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο και τέτοια δεν έχουν πρόβλημα.Το να είναι 70κυβικά αντί 50 είναι σύνηθες.
    Η Piagio Vespa έχει ταχύτητες και είναι βαρύ όχημα.Θα σε δυσκολέψει παραπάνω και δεν έχει νόημα.
    Αν τώρα vespa λες τα scooter γενικώς,με ένα 2χρονο scooter δεν θα έχεις πρόβλημα σε ανηφόρα.

Μέλος Το avatar του/της whatever
    είναι 50αρι αλλα το έχει πειράξει το παιδι που το έχει και το έχει κάνει 80
    Για να πω την αλήθεια το ζαχαρώνω λίγο, αν δε το είχε πειράξει θα το έπαιρνα άνετα γιατι θέλω να είμαι εντάξει και αυτο που έχω να το καλύπτει το δίπλωμά μου(άλλωστε θα υπάρχει λόγος που πριν τα 18 δε μπορείς να πάρεις μεγάλο δίπλωμα, έχω δει φίλους με μηχανάκια και ξεχνάνε να αφήσουν το γκάζι)
    (mead5600, όχι, εννοώ τη vespa απο piaggio)
    Έβλεπα αυτό.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2455669/

(mead5600, όχι, εννοώ τη vespa απο piaggio)
    Έβλεπα αυτό.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2455669/
    μια χαρα ειναι!!!! τωρα οσον αφορα το εντουρακι, αν η αδεια γραφει 50 και ειναι 80 δεν εχεις κανενα προβλημα, εφοσον ο κινητηρας εχει παραμεινει ο ιδιος! δεν θα κατσει ο μπατσος να σου λυσει το ηχανακι μεσα στη μεση στο δρομο για να κανει ογκομετρηση κυλινδρου! θα δει οτι τα στοιχεια της αδειας ειναι τα ιδια που αναγραφονται στο μηχανακι και τοτε ολα μια χαρα!

έχω ψηθεί πάρα πολυ για το enduro τώρα..
    Όσο αφορά την ταχύτητα δε με πειράζει γιατι ξέρω μέχρι που με παίρνει να επιταχύνω αλλά σίγουρα δε θα έχω μπλεξίματα; Μου έχει τύχει να σταματησουν γνωστό μου με 125cc -το εγραφε πανω το μηχανακι-(ανηλικο) και δε του είπαν τίποτα, μόνο να προσέχει, αλλα μια στις χίλιες δε μπορεί να γινει στραβή; ή οταν παω να δωσω το διπλωμα;

κοιτα:
    αν το μηχανακι ειναι απο εργοστασιο πανω απο 50 και εχεις διπλωμα για 50αρι τοτε εισαι παρανομη!
    αν το μηχανακι βγηκε απο το εργοστασιο 50αρι αλλα στη πορεια το εχεις κανει 80 χωρις να αλλαξεις κινητηρα ωστε οτι κωδικο γραφει η αδεια να γραφει και το μοτερ τοτε εισαι μια χαρα!!

το εντουρο προσεξες οτι ειναι στην καβαλα ετσι??

Το είδα και με προβλημάτισε γιατί τρόπος μεταφοράς τουλάχιστον απο μέρος μου δεν υπάρχει.. Θα επικοινωνήσω με το παιδί σε λίγο καιρό και βλέπουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    Ως τότε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για να έχω και να συγκρίνω κλπ ή να παρω αυτή είναι ευπρόσδεκτη
    Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. πρακτικη εξεταση για 50αρακι
    από akakios στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 10:01
  2. θεωρητικές ερωτήσεις για 50αρακι
    από photini στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 13:56