Λοιπόν ενα μικρό story για το weekend.
Ο Μιλταράς εχει αλλάξει λάστιχα την προηγούμενη εβδομάδα και διαπιστώνει οτι κάτι τρέχει με το μπροστινό...
Ανταλλακτικά γενικά δεν παίζουν στην περιοχή μας οπότε οτιδήποτε πάει παραγγελία 1-2 μέρες τουλάχιστον.Φιλαράκι γνώστης των πραγμάτων περί πορτοκαλομάνια
τσεκάρει τη μηχανή του Μίλτου και διαπιστώνουμε οτι δεν κάθεται καλά ο πίρος της μπροστινής ζάντας και οτι το αλουμινένιο παξιμάδι που τραβά τον πίρο εχει φάει τις στροφές του.
Ο "επαγγελματίας" που εχει το βουλκανιζατέρ φαίνεται οτι εκανε πολύ καλα τη δουλειά του.
Όλα αυτά διαδραματίζονται ημέρα Σαββάτο και ώρα 14:30 οπότε τα πάντα κλειστά!!!!
Το weekend πάει προς ακύρωση , η ψυχολογία πεσμένη , εγω και ο Μιλτος ακόμα με τα ρούχα της δουλειάς , δεν εχουμε ετοιμάσει τίποτα , δεν εχουμε φορτώσει τίποτα στις μηχανές , η ώρα περνάει και καθόμαστε
3 άτομα και κοιτάζουμε την μπροστινή ρόδα μπας και φτιαξει μόνη της!
Ο μοναδικός απο το παρεάκι που μας λείπει λόγω δουλειάς και εχει 950 , ο lioulios!!!
Τηλέφωνο , ο οποίος βρίσκεται στην κουζίνα με 35+ βαθμούς , τα ψάρια στη σχάρα έτοιμα για τον πελάτη και εμείς να κανονίζουμε μαζί του να σώσει το project weekend!
"Μη κολάτε ρε, ελάτε να πάρετε το δικό μου" μας λέει....Χαμόγελα , αισιοδοξία οτι κάτι μπορεί να γίνει...Φεύγει ο Μίλτος με το CCM (το εχω για τις καταδρομικές βόλτες) κατεβαίνει Πλάκα , πέρνει του Γιάννη και γυρνάει για να αλλάξουμε τον πίρο και το παξιμάδι και να τα κουμπώσουμε στο δικό του!
Όλα καλα , ο τροχός γυρνάει σα λουκούμι , δεν ακουμπάει ουτε βρίσκει τίποτα.Τα μισά πράματα σπίτι μου , τα μισά στο φορτηγάκι του Μίλτου , χταπόδια-δέστρες-υποστρώματα-σκηνές ενα τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα και φύγαμε!
Ο Mikeg είναι ήδη κάτω και μας περιμένει...
Lioulie , να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστός!!Σε ευχαριστούμε που έκανες αυτο το ταξιδάκι εφικτό..
Στάση για καφεδάκι γιατί φύγαμε όπως οπως να προλάβουμε τον ήλιο.
![]()