Σαν κρυφοsusukakias που ειμαι θα το δωσω το μωρο μου το ninja γιατι ενας νεος ερωτας γεννιεται.Αλλα ειμαι σε δηλημα,να την κερατωσω με το μαυρο το 600 ή μ'αυτο που γραφει 750 πισω στην ουρα και ειναι το απολυτο εργαλειο.θα στριβω σαν 600 και θα ροπαρω σαν 1000.Ειναι στην φυση μου να κερατωνω οποτε μολις ερθουν τα γιαπωνεζακια μου θα παντρευτω ενα εκ των δυο.
Ακουω γνωμες 600 ή 750
φιλε το 600 ειναι "ψοφιο" σε σχεση με το 636 που εχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
Σαν κρυφοsusukakias που ειμαι θα το δωσω το μωρο μου το ninja γιατι ενας νεος ερωτας γεννιεται.Αλλα ειμαι σε δηλημα,να την κερατωσω με το μαυρο το 600 ή μ'αυτο που γραφει 750 πισω στην ουρα και ειναι το απολυτο εργαλειο.θα στριβω σαν 600 και θα ροπαρω σαν 1000.Ειναι στην φυση μου να κερατωνω οποτε μολις ερθουν τα γιαπωνεζακια μου θα παντρευτω ενα εκ των δυο.
Ακουω γνωμες 600 ή 750
αμα ειναι να αλλαξεις θα παρεις το 750.... ουτε 1000 ουτε τιποτα, αυτο ειναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε το 600 ειναι "ψοφιο" σε σχεση με το 636 που εχεις
αμα ειναι να αλλαξεις θα παρεις το 750.... ουτε 1000 ουτε τιποτα, αυτο ειναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
τη δεκαετία του '80 φίλε που δεν υπηρχαν 600 και παιζανε πολυ τα 750 λέγανε:
εφτάμισι να 'ναι και 'οτι να 'ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον σου απάντησα,
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......