37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
γιωργο ,αν θες να κανεις κατι μην ρωτας κανεναν...
ακου μονο την καρδια σου...και απλα κανε το...
καλη διασκεδαση...
![]()
επαναλαμβανω:
αν δεν ξερεις τι δυνατοτητων ειναι το Xr, καλυτερα να μην μιλας.
το οτι εχω μπει 4-5 φορες Σερρες φυσικα και δεν σημαινει τιποτα. βλεπω την πιστα οπως την βλεπει ενας αρχαριος και ο blitzer ειναι αρχαριος. απλα ξερω πως συμπεριφερεται ενα μονοκυλινδρο σε πιστα...
επισης ποτε δεν ειπα οτι πηγα Σερρες με το motard. στα Μεγαρα το εβαλα και ειδα 5 πραγματα.
επισης το "θα ευχαριστηθω το μηχανακι μου στις Σερρες?", ειναι εντελως υποκειμενικο, καθ'οτι η "ευχαριστηση" ειναι αλλη για τον καθενα...
αλλος γουσταρει να ευχαριστιεται το μηχανακι του πηγαινοντας με 10χλμ/ωρα δεξια δεξια σε ενα ορεινο στροφιλικι...
αλλος ευχαριστιεται με το να τελικιαζει και στις στροφες να ριχνει αγκυρα κλπ...
αρα το να "ευχαριστηθει" το motard το Γιωργος πηγαινοντας το σε μια ομολογουμενως "ανοιχτη πιστα" ειναι ακυρο. το μηχανακι δεν θα μπορει να ανταπεξελθει στα χλμ των στροφων. ΕΚΤΟΣ ειπαμε, αν ειναι ο τρελος χερας και μαζευει χλμ και το παει με την φόρα...αλλα θα μπει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ποσο χερας θα ειναι για να μαζευει φορα και να μπαινει αφρεναριστος σχεδον...
ελπιζω τωρα να εγινα περισσοτερο επεξηγηματικος.
δεν μπορω να το θεσω καλυτερα. λυπαμαι.
και φυσικα δεν παιζει προσωπικη αντιπαραθεση. εχεις την γνωμη σου και εχω την δικια μου, αλλα εγω μιλαω με 1-2 επιχειρηματα.
υ.γ: το ατομο απο την διοργανωση μπορει να γυριζει στο '24. και λογικα θα ανηκει στην κατηγορια "ο τρελος χερας που μαζευει χλμ και το παει με την φόρα...". μην τα ξαναλεμε. ΟΛΑ τα μηχανακια μπορουν να γινουν γρηγορα αρκει να ειναι στα καταλληλα χερια... αν θες να μου πεις οτι ενας απειρος που μπαινει πρωτη φορα και θα ψαχνει γραμμες θα ευχαριστηθει το μονοκυλινδρο του σε μια ανοικτη πιστα ξαναλεω: το θεωρω ΑΚΥΡΟ!
τα a/c παιζουν στο full και το φθινοπωρο μου πεφτει μακρυα...![]()
Θα περάσεις τέλεια, μην το συζητάς! Έχω μπει με VFR800, falco, tuono 1st gen. Σε κάθε περίπτωση πέρασα πολύ καλά, ευθείες δεν πολυάνοιγα ούτως ή άλλως γιατί το ζητούμενο (ειδικά τις πρώτες φορές) προφανώς και δεν είναι να πας κομμάτια στην ευθεία αλλά να δεις τις γραμμές και να ευχαριστηθείς την μοτό σου.
Θα ρίξεις και με σχετική ευκολία (ανάλογα πώς οδηγάς και πώς οδηγούν οι άλλοι) σε πολλά SS που μπορεί να σε μαζεύουν στην ευθεία αλλά θα τους αποχαιρετάς στις στροφές..
Γαμάτη πίστα, αν θες βάζεις μια 3η δουλεύεις μεσαίες και δεν χρειάζεσαι καν φρένα (άντε λίγο στην 5 και στην 10, προφανώς και στην 1 μετά την ευθεία), γενικά είναι πίστα με ροή και με πολύ ευχάριστες στροφές, καμία σχέση με τα μέγαρα...
Να πας οπωσδήποτε όταν με το καλό ξαναανοίξει και να περάσεις όμορφα!
ρε μαν σκεψου αλλιως, πες οτι πας με το δουκα σου σε μια διαδρομη που η ασφαλτος κραταει στο φουλ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ? ΔΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?
μη καθεσαι και ακους τους επιστιμονες... πηγαινε κ λιωστο!