Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, πάντως, έχω ανοίξει στο παρελθόν με το XR του ντέβιλ (όταν το δικό μου ήταν εντελώς μαμά ακόμα), ρολλαριστοί από 2α, αν θυμάμαι καλά και δεν έδειχνε να ξεκολλάει κάποιο από τα 2. Σε κάθε αλλαγή μου πεταγόταν ένα μηχανάκι μπροστά, αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι μόλις είχα πάρει το μηχανάκι και ήμουν κουλάδι. Το οποίο σημαίνει ότι το μηχανάκι του ντέβιλ είναι όντως δυνατό, ΑΛΛΑ, γενικότερα (στήσιμο, φρένα κτλ κτλ), οκ δε συγκρίνονται. Ίσως με 3 χιλιάρικα ακόμα :PP
Επίσης, το Duke ΔΕΝ είναι motard.
Life begins at 45°.
Το ότι ο troop υπερασπίστηκε το πορτοκαλί παρταλι έναντι του γιαπωνεζικου χρεπιου, το πήρε κανείς χαμπαρι ή ιδέα μου ;
Σιγά ρε, του έβαλες μια εξάτμιση και κάτι έγινε τώρα...
![]()
Μη σπαμμάρεις στο τόπικ μου, σε παρακαλώ. Κίτρινη κάρτα.
Life begins at 45°.
δεν εχω κρατησει τα π.μ. μετα το ανοιγμα ρε γμτ...
Γιωργο δεν καθοσουν διπλα μου... ποσο πισω ησουν δεν ξερω, αλλα διπλα μου δεν καθοσουν...
μπορει να ησουν στην πισω ροδα μου, μπορει και 1 κολωνα πισω...
να υπενθυμισω εδω οτι ειχαμε και γυρω στα 15-20 κιλα διαφορα. οποτε δενει το γλυκο...
α,και θα ηθελα να μου πεις και για τα φρενα σου σε σχεση με τα δικα μου...
anyway, δεν εχει νοημα να προσπαθω να αποδειξω το οτιδηποτε στον οποιονδηποτε...ουσιαστικα στα @@ μου κιολας...απλα δεν γουσταρω να ακουγονται ανακριβειες...
αλλωστε εγω την προσκληση για φιλικο ανοιγμα απο τοτε που εβαλες την εξατμιση, την εχω κανει...ιδου η Ροδος...
τελος και απο εμενα.-
Λαλαλλαααα!
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 26/06/2012 στις 23:23.
Life begins at 45°.
blitzer γιατι δεν ρωτας ποσα μονοκυλινδρα εχουν ανεβει ποτε πανω κ περασαν καλα.... ? να σου βγει δηλαδη κανα φρηγουηντ να σε πει...
Ban 'em all