Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 118

Θέμα: GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!

Re: Re: Εγώ πάλι λέω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
    Απλά να επισημάνω ότι ο 5ος κύλινδρος δεν είναι για να παράγει έργο αυτός καθ' αυτός αλλά για να λειτουργήσει αντικραδασικά.... την ισχή την βγάζουν οι 4 κύλλινδροι (750 cc περίπου)......
    KAI BEBAIA PARAGEI ERGO. Den einai antibaro. Re sy diabazeis XOIDA ??? Theleis douleia akoma.....
    ... Τzifos ...

Re: Re: Re: Εγώ πάλι λέω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Σωστός.....είναι ο μεσαίος της μπροστινής σειράς και έχει δικό του στρόφαλο... 790cc είναι οι 4....
    OK Pernas....

Ksereis diairesh. Kati einai kai ayto...
    ... Τzifos ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Εγώ πάλι λέω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifozif1
    KAI BEBAIA PARAGEI ERGO. Den einai antibaro. Re sy diabazeis XOIDA ??? Theleis douleia akoma.....

Aυτός καθ' αυτός είπα..... Την τζιμπλα απο τα μάτια πρώτα

Re: Re: Re: Re: Εγώ πάλι λέω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
    Aυτός καθ' αυτός είπα..... Την τζιμπλα απο τα μάτια πρώτα
    Nai kai to : snipper: την ισχή την βγάζουν οι 4 κύλλινδροι (750 cc περίπου)...... Ti 8elei na mas pei ??

Mporeis na moy to eksigiseis ?
    ... Τzifos ...

Re: Re: Re: Re: Re: Εγώ πάλι λέω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifozif1
    Nai kai to : snipper: την ισχή την βγάζουν οι 4 κύλλινδροι (750 cc περίπου)...... Ti 8elei na mas pei ??

Mporeis na moy to eksigiseis ?

Πολύ ευχαρίστως...

Την ισχύ την βγάζουν οι 4 κύλινδροι κάτι που δηλώνει ότι η Honda όταν σχεδιάζει κάτι είναι κορυφή.....

Όταν λοιπόν βγάλουν την επόμενη έκδοση να δούμε ποιοί θα την πλησιάζουν.... Κάτι σαν την Ferrari ας πούμε....

Banned Το avatar του/της anco
    Βλεπω διαμαχες !!!!

1.Honda RCV 211 ειναι η καλυτερη μηχανη εργοστασιακη που φτιχτηκε ποτε, μην βλεπω λοιπον οσους οδηγουν Fazer ή R1 και R6 να λενε πως το Μ1 ειναι καλητερο απο την Honda. Εγω οδηγαω GSXR 750 τι πρεπει να λεω Kenny εισαι θεος?.

2.Ο Rossi οδηγαει καλυτερα το Μ1 απο οσους ειχε η Yamaha , γι'αυτο οταν εφυγε απο την Honda και πηγε στην Yamaha , ηξερε πως η Μ1 ειναι αδηναμη σε ολους τους τομεις.

3.Η Yamaha βελτιωθηκε αρκετα , θελει δουλεια η Ηonda ειναι απο περυσι ενα 5-10% καλητερη μπορει και καθολου.

4.Στα μοντελα παραγωγης :

Υπαρχουν αυτοι που πανε για καφε και αυτοι που αλαζουν δισκους συμπλεκτη και λαστιχα καθε 4 μηνες.

ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ α το δικο μου ειναι 5 αλογα, 3 παραπανω , στριβει μονο του(Λιμανακια να ειναι καλα εχουν πεσει!!!!!, επειδι στριβανε μονα τους)

5.καθε εργοστασιο βγαζει καποια αλογα αλλα τα βγαζουν στον κοφτη αλλα στις μεσαιες ( Δες Ducati στην πιστα να ξεσκιζει R1-GSXR 1000 , και οτι αλλο θες και ειναι 120 αλογα), για να μην πω για τα Aprilia RS 250. Στην ευθεια οποιος εχει κανει κουλουρομετρηση ας το ξεκινησει και θα κερδισει.

Γι'αυτο τα αλογα ειναι παπαριες!!!!!.

6.O οδηγος ειναι το παν τοσο στο παγκοσμιο πρωταθλημα οσο και στον δρομο. Ο Γιαννης Μπουστας περυσι επαιζε με τους αδελφους Συνιωρη με GSXR 750 και οι αλλοι ειχαν R1 Υamaha full υποστηριξη , και ηταν μεχρει τους 2 πρωτους αγωνες που πηρε μερος με διαφορες σε καθε αγωνα 20''.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Πάντως σε ό,τι αφορά εμένα... μπορεί να οδηγώ fazer αλλά δεν υποστηρίζω καλά και ντε τη Yamaha. Είμαι απλά εντελώς αντίθετος σε ολοκληρωτικές και ισοπεδωτικές απόψεις του τύπου όλα τα honda είναι καλύτερα γιατί μόνο η honda ξέρει να φτιάχνει μηχανάκια και άλλα τέτοια συναφή, λες και οι σχεδιαστές, οι τεχνικοί, οι συντελεστές γενικά της honda ήρθαν από άλλο πλανήτη και δεν υπάρχουν άλλοι, ούτε μπορούν αύριο να πάνε σε κάποια άλλη εταιρεία και να φτιάξουν εκεί κάτι ίδιο και καλύτερο.

Έλεος δηλαδή...

Άσε που το ωραίο φέτος δεν είναι αν η μία ή η άλλη έφτιαξε το καλύτερο μηχανάκι, αλλά ότι ο Rossi και το ταλέντο του έβαλαν τα γυαλιά σ΄αυτούς που νόμιζαν ότι με το καλύτερο μηχανάκι τους δεν έχουν ανάγκη κανέναν.
    Θάνος..

.
    Mια εικονα = 1000 λεξεις - Ο Rossi φιλαει τη M1......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rosi kiss yamaha.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	31,9 KB 
ID:	1484

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
    Βλεπω διαμαχες !!!!

1.Honda RCV 211 ειναι η καλυτερη μηχανη εργοστασιακη που φτιχτηκε ποτε, μην βλεπω λοιπον οσους οδηγουν Fazer ή R1 και R6 να λενε πως το Μ1 ειναι καλητερο απο την Honda.
    ego exo fazer1000 alla opos eipa EDO den tha xaraktiriza to M1 kalitero.. oute fantazomai kai kanenas yamahakias...
    to thema einai oti oi hondakides einai mia zoi isopedotikoi kai de vlepoun ti ginete stin agora... pou sto telos oi diafimiseis tha lene... parte honda... einai toso filiko kai voliko pou mporeite na pate kai laiki!!!

Banned Το avatar του/της anco
    Δεν θιγω κανεναν που οδηγαει Yamaha , απλα σαν Ελληνες παντα το δικο μας ειναι καλητερο.

Τωρα αν πανε τα Honda λαικη ή οχι απ΄αυτο που οδηγας , δεν σε κοβω να κρινεις σωστα, παρε μηχανη επιδοσεων και σταματα να την λες σε τυπους οπως τον Wizard13, οταν ανοιξεις το grip και το αμολισεις με καμια 10.000 στροφες τοτε κρινε.

Ειπαμε πως παιζει ο οδηγος ρολο αλλα και τα εργοστασια , η πιστα οντως ηταν σφικτη , και ο Max τον πηγαινε ροδα ροδα, η νικη ειναι νικη ειτε με 1μετρο διαφορα ή με 1χλμ.

Ειμαι fun του Rossi δεν κρινω απο τα συναισθηματα μου.

Θα δουμε στην συνεχεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    to thema einai oti oi hondakides einai mia zoi isopedotikoi kai de vlepoun ti ginete stin agora... pou sto telos oi diafimiseis tha lene... parte honda... einai toso filiko kai voliko pou mporeite na pate kai laiki!!!
    Ναι έτσι θα λένε...
    Και έτσι είναι...
    Και ξέρεις ποιό είναι το πιό αστείο;
    Ότι πάλι θα χρυσοπουλάνε!

Ωχου παλι τα ιδια.....
    Δηλαδη οσοι παιρνουν honda ειναι θυματα του μαρκετινκ;
    Υπαρχουν και καλυτερες μηχανες σε διαφορετικα επιπεδα,σαφως!
    Αλλα παγκοσμιως σε οποιο αρθρο και να διαβασετε ενα ειναι το σιγουρο....εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,αναμφιβολα.
    Καποια μοντελα της εχουν αποδειξει εμπρακτως πολυ καλη αξιοπιστια.
    Σαφως και ειναι καποια μοντελα της φιλικα στον μεσο οδηγο,μπορει να μην συγκινησουν ενα οδηγο λιγο πιο ψαγμενο αλλα για το μεσο οδηγο ειναι καλα σχολεια.
    Και εγω honda εχω και ξερεις γιατι;
    Γιατι μου αρεσει η ποιοτητα τους,γιατι θελω να βλεπω τη βιδα τσιλικη (ελπιζω να καταλαβαινουμε τι λεω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Ωχου παλι τα ιδια.....
    Δηλαδη οσοι παιρνουν honda ειναι θυματα του μαρκετινκ;
    Υπαρχουν και καλυτερες μηχανες σε διαφορετικα επιπεδα,σαφως!
    Αλλα παγκοσμιως σε οποιο αρθρο και να διαβασετε ενα ειναι το σιγουρο....εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,αναμφιβολα.
    Καποια μοντελα της εχουν αποδειξει εμπρακτως πολυ καλη αξιοπιστια.
    Σαφως και ειναι καποια μοντελα της φιλικα στον μεσο οδηγο,μπορει να μην συγκινησουν ενα οδηγο λιγο πιο ψαγμενο αλλα για το μεσο οδηγο ειναι καλα σχολεια.
    Και εγω honda εχω και ξερεις γιατι;
    Γιατι μου αρεσει η ποιοτητα τους,γιατι θελω να βλεπω τη βιδα τσιλικη (ελπιζω να καταλαβαινουμε τι λεω)
    Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα

Να προσθέσω μόνο ότι εκτός από την φιλικότητα τα HONDA έχουν και ένα άλλο προσόν..... Εάν τα συντηρείς σωστά, μετά από 200.000 χλμ θα ακούγονται και θα πηγαίνουν όπως ακριβώς και όταν ήταν καινούργια....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

AYTO SNIPER..

OFEILETE..STO OTI DE PANE BHMA ..KAI SA KAINOYRIA...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

moda banana Το avatar του/της monstermind
    hahaha....

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μoto GP Τσεχιας > Sete πρωτος (??)
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 23:54
  2. MotoGP Aγγλιας - O Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 14:16
  3. MotoGP Assen ο Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:48
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 15:11
  5. πάλι μ@λ@κί@ έκανα!!!