Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Περί σχολείων οδήγησης και εκπαιδευτικής επάρκειας

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Τι σχέση έχει το αν θα πέσει κανείς; Χιλιάδες αναβάτες γύρω μας οδηγούν χρόνια χωρίς να γνωρίζουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Για μια απλή και ιδανική μετακίνηση από το Α στο Β αρκούν και αυτά που θα πει η "σχολή" οδηγών που βγάζουμε δίπλωμα.
    δεν είπες ότι οδηγούμε στην τύχη; τι ακριβώς εννοείς στην τύχη; π.χ. φρενάρουμε μετά τη στροφή μερικές φορές όταν τυχαίνει; έχω δει άτομα να οδηγούν στην τύχη.. αλλά όχι για πολύ.

Παραμένει όμως για μένα οδήγηση στην τύχη, γιατί όταν ζορίσουν λίγο τα πράγματα (είτε γιατί πρέπει να αντιδράσουμε σε κάτι που συμβαίνει μπροστά μας, είτε γιατί θέλουμε να πάμε πιο γρήγορα) την ορίζουν τα survival reactions και όχι οι ενέργειες του αναβάτη.

Είσαι ο ίδιος οδηγός από τότε που έμαθες για τα survival reactions?
    όταν έμαθα για τα survival reactions ανακάλυψα ότι τα είχα εξαλείψει από μόνος μου εμπειρικά και αναγκαστικά, όπως ίσως έκανε και αυτός που τα «ανακάλυψε» και τα έγραψε. όπως και το πως οδηγούμε στην κίνηση της πόλης, αυτά που γράφουν στις συμβουλές οδήγησης ο Χούντρας και άλλοι. τα έκανα από μόνος μου πριν τα διαβάσω, γιατί απλώς ήταν αυτονόητα. παλιά δεν υπήρχαν αυτά, ποιός είναι πάνω από 30 και έμαθε να οδηγεί γνωρίζοντας τα SR, που δεν υπήρχαν ακόμα;

Είσαι ο ίδιος οδηγός από τότε που ορίζεις το σημείο που θα στρίψεις εσύ ο ίδιος και όχι ο φόβος του μυαλού επειδή έρχεται στροφή;
    επειδή δεν θέλω να αποδείξω κάτι (ότι δεν είμαι ελέφαντας π.χ.) ας πούμε ότι είσαι οδηγάρα και ότι εγώ είμαι κουλός και ας το τελειώσουμε εδώ. αλλιώς βλέπω να πέφτει μαχαίρι και τσεκούρι στο thread.

και να προσθεσω κατι ακομα,
    οταν ο μικρουλης κειθ κοντ ρωτησε του γληγορους της εποχης του, πως το κανουν αυτο, εκεινοι του απαντησαν "περισσοτερο γκαζι και λιγοτερο φρενο" ως κατι το απολυτος φυσικο. και αυτος ειπε, "μπα... δεν πρεπει να ειναι μονο αυτο..."
    και εκατσε και εβαλε κατω την κολαρα του και εβγαλε μια (για αυτον) ακρη το πως καποιος μπορει να οδιγησει γληγορα. και εκατσε και εφτιαξε ολοκρηλο προγραμμα "σπουδων" με επιπεδα, τι πρεπει να μπαινει σε καθε επιπεδο κτλ κτλ και γενικα να υπαρχει δομη στις γνωσεις που ηθελε να περασει.
    εαν ο φιλος 888 εχει κανει κατι αναλογο τοτε μπραβο για την προσπαθεια του, ασχετως αν ειναι σωστη η οχι, εαν ομως εχει απλα δανειστει διαφορα τσαπτερς απο διαφορες σχολες και τα εχει συραψει και τα παρουσιαζει ως δικο του κατασκευασμα, τοτε αυτο ειναι που δεν μου αρεσει σε ολο το θεμα.
    ελπιζω να εγινα καταονητος
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    όταν έμαθα για τα survival reactions ανακάλυψα ότι τα είχα εξαλείψει από μόνος μου εμπειρικά και αναγκαστικά, όπως ίσως έκανε και αυτός που τα «ανακάλυψε» και τα έγραψε. όπως και το πως οδηγούμε στην κίνηση της πόλης, αυτά που γράφουν στις συμβουλές οδήγησης ο Χούντρας και άλλοι. τα έκανα από μόνος μου πριν τα διαβάσω, γιατί απλώς ήταν αυτονόητα.

Άλλωστε το moto του keith code είναι: Learn to think for yourself
    Τελευταία τροποποίηση από Joyrider; 27/06/2012 στις 23:13.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    δεν είπες ότι οδηγούμε στην τύχη; τι ακριβώς εννοείς στην τύχη;
    Εννοώ ότι δεν ορίζει συνειδητά ο αναβάτης αυτό που πρέπει να γίνει αλλά τα SRs.

όταν έμαθα για τα survival reactions ανακάλυψα ότι τα είχα εξαλείψει από μόνος μου εμπειρικά και αναγκαστικά, όπως ίσως έκανε και αυτός που τα «ανακάλυψε» και τα έγραψε. όπως και το πως οδηγούμε στην κίνηση της πόλης, αυτά που γράφουν στις συμβουλές οδήγησης ο Χούντρας και άλλοι. τα έκανα από μόνος μου πριν τα διαβάσω, γιατί απλώς ήταν αυτονόητα. παλιά δεν υπήρχαν αυτά, ποιός είναι πάνω από 30 και έμαθε να οδηγεί γνωρίζοντας τα SR, που δεν υπήρχαν ακόμα;
    Χρησιμοποιείς τη σωστή λέξη, ανακάλυψη. Γιατί προφανώς υπήρχαν από την αρχή της οδήγησης μοτοσυκλέτας αλλά δεν τα είχε περιγράψει κανείς. Άλλο δεν τα ήξεραν κι άλλο δεν υπήρχαν. Αν τα βρήκες και τα εξάλειψες και τα 7 από μόνος σου τι να πω; Respect.

επειδή δεν θέλω να αποδείξω κάτι (ότι δεν είμαι ελέφαντας π.χ.) ας πούμε ότι είσαι οδηγάρα και ότι εγώ είμαι κουλός και ας το τελειώσουμε εδώ. αλλιώς βλέπω να πέφτει μαχαίρι και τσεκούρι στο thread.
    Έχεις δημιουργήσει λάθος εντύπωση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο. Μάλλον το αντίθετο ισχύει αφού απ' ότι λες τα ανακάλυψες μόνος σου σαν τον Keith Code ενώ εγώ και άλλοι χρειάστηκε να τα διαβάσουμε και να πάμε σχολείο
    Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πω-πω τι διαβαζουμε....!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    και να προσθεσω κατι ακομα,

εαν ο φιλος 888 εχει κανει κατι αναλογο τοτε μπραβο για την προσπαθεια του, ασχετως αν ειναι σωστη η οχι, εαν ομως εχει απλα δανειστει διαφορα τσαπτερς απο διαφορες σχολες και τα εχει συραψει και τα παρουσιαζει ως δικο του κατασκευασμα, τοτε αυτο ειναι που δεν μου αρεσει σε ολο το θεμα.
    ελπιζω να εγινα καταονητος
    O Keith έβαλε σε μια τάξη και κατέγραψε αυτά που κάνουμε καθημερινά σαν αναβάτες. Όταν ξέρεις τι κάνεις το κάνεις πλέον με συνείδηση και μπορείς να το βελτιώσεις.
    Με τι ασχολείται το CSS πραγματικά επίπεδο 1ο βασικός χειρισμός μοτοσυκλέτας
    επίπεδο 2ο πως επηρεάζει η αντίληψη του γύρω μας χώρου την οδήγηση μας
    επίπεδο 3ο πως μπορούμε να υποστηρίξουμε τις οδηγικές μας επιλογές με τη βοήθεια του σώματος μας
    Όλα τα παραπάνω είναι βασικά κομμάτια της οδήγησης μας και σίγουρα μας έχουν σώσει πολλές φορές από άσχημες καταστάσεις αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος. Υπάρχουν πολλές τεχνικές οδήγησης που δεν τις αναφέρει το σχολείο.
    Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα σχολείο που ήταν μοναδικό και πρότυπο πριν από 15 χρόνια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και η ύλη του έχει παραμείνει ίδια μέχρι και σήμερα ενώ πολλά δεδομένα και συνθήκες στην οδήγηση έχουν αλλάξει.
    Και πρακτικά να το πάρουμε τι να προλάβουν να διδάξουν αυτοί οι άνθρωποι σε 20 συμμετέχοντες ανά λεβελ όταν έχουν μόνο 5 εικοσάλεπτα θεωρίας?? σύνολο 15 εικοσάλεπτα θεωρίας για να μάθει κάποιος τα πάντα σε τμήμα των είκοσι ανθρώπων και άλλο τόσο χρόνο για να κάνει τα πάντα πράξη??? δύσκολο έως ακατόρθωτο θα έλεγα..

Αυτά για το CSS.
    Το να αντιγράψεις και να κάνεις συρραφές είναι κάτι το ανήθικο και για εμένα απαράδεκτο. Άλλωστε όποιος έχει δει το πρόγραμμα της σχολής που είναι αναρτημένο στη σελίδα μας και όποιος έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε εμάς καταλαβαίνει αμέσως τη διαφορά. Εμείς καταλαβαίνουμε ότι κάθε εκπαιδευόμενος θέλει ειδική μεταχείριση./.Τι εννοώ με αυτό. Κάποτε το CSS ήταν το πρώτο και μοναδικό σχολείο οπότε οι περισσότεροι συμμετέχοντες ξεκινούσαν από το μηδέν. Σήμερα είναι τελείως διαφορετικά όλοι κάτι έχουν ακούσει κάτι έχουν κάνει κάποιος τους έχει βοηθήσει οπότε το επίπεδο των συμμετεχόντων ποικίλει οπότε πρέπει να βγουν οι λανθασμένες γνώσεις ή γνωμικά μέσα από το μυαλό να βρεθεί το επίπεδο και να μπούνε γερά θεμέλια για περαιτέρω γνώση.
    Καλό είναι να σταματήσω εδώ για να μην κουράζω αυτές οι κουβέντες θέλουν καφέ και παραλία..λολολ
    http://ridingschool888.blogspot.gr/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Για λογους "ηθικους", να πουλάει το πρόσωπο της ασφάλειας και να μην τους λένε καγκουρες και επικίνδυνους
    (δεν κανω πλακα)
    Όντως,μεγαλύτεροο target group,περισσότεροι πελάτες κλπ κλπ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Άλλη μια ερώτηση: ο όρος ασφαλής πως προέκυψε στην ελληνική αγορά;
    Πού είδες το CSS να χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο;
    Think faster than you ride

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Πού είδες το CSS να χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο;
    Δημήτρη,

στην τελευταία αφίσα που ανέβηκε στο FB πριν λιγη ώρα βλέπουμε στο κάτω μέρος αυτό:

"Οδηγείστε πιο Γρήγορα, πιο Ασφαλή και με περισσότερη Αυτοπεποίθηση"

Εχει κάποιο λαθάκι στη γραμματική αλλά το παραβλέπουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 28/06/2012 στις 14:21.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ok.

Δεν έχω facebook και δεν είχα προσέξει κάτι παρόμοιο.
    Think faster than you ride

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εχει κάποιο λαθάκι στη γραμματική

Πάντως το CSS όντως δεν χρησιμοποιούσε τον όρο "Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης". Ίσως το έκανε το Riding School...
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 28/06/2012 στις 14:21.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος

Πάντως το CSS όντως δεν χρησιμοποιούσε τον όρο "Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης". Ίσως το έκανε το Riding School...
    Aπό εδώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	css.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	68,1 KB 
ID:	262798
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Οι έχοντες έχοντες σταθερό γυρολόγιο στα Μέγαρα κοντά στο 1:00:00 ξερό με 1:07:00 κλπ.πιθανότατα να μην έχετε ανάγκη κανένα CSS... όλοι οι υπόλοιποι όμως τόσο σε δρόμο όσο και σε πίστα πρέπει να βλέπουμε 1ον που είναι ο δρόμος και 2ον τι συμβαίνει εμπρός και τριγύρω του...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Aπό εδώ
    Δεν μίλησα για αναφορά της λέξης "ασφάλεια" και το αν πρέπει ή όχι να ανάφέρεται κάπως/κάπου. Είχα την εντύπωση ότι ο τίτλος αυτών των σχολείων ήταν "σχολεία ασφαλούς οδήγησης" και των Συνιώρη κλπ "σχολεία αγωνιστικής οδήγησης".
    Μάλλον κάνω λάθος όμως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    Στο moto τρίτη που έχουν διαφήμιση το riding school αναφέρεται ως σχολείο ασφαλούς οδήγησης και του Σάκη ως σχολείο αγωνιστικής οδήγησης..
    http://ridingschool888.blogspot.gr/

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:56
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 14:09
  3. Περί ασύμμετρης απειλής....και συντονισμού γενικά.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 00:42
  4. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας