πλακα κανεις ναι???
Δεν πιστεύω σ' αυτό το θρέντ ν' αστειεύεται κάποιος...
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Και φυσικά δεν κάνω πλάκα.
Εγώ τον γιο τον παίρνω μαζί από τότε που είναι 5.
(τώρα είναι 15)
Ο γιός μου σήμερα έχει 3 μηχανάκια στο γκαράζ, που μπορεί να πάρει ότι ώρα θέλει και δεν παίρνει κανένα!
Αποφάσισε ότι τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.
Εγώ ποτέ δεν τον πίεσα ή του απαγόρευσα να κάνει κάτι.
Αν όμως του είχα πει ΟΧΙ τι θα είχε σκεφτεί?
Τι θα έλεγε αν έβλεπε εμένα να καβαλώ κάθε μέρα αλλά αυτός να μη μπορεί?
Ξέρεις ο σεβασμός του παιδιού κερδίζεται.
Εν τέλει όμως αν πιστεύεται ότι το μηχανάκι είναι επικίνδυνο, εσείς γιατί το καβαλάτε ?
Για να πεθάνετε και να μείνουν τα παιδιά σας ορφανά ?
Πάρτε ΣΜΑΡΤ και τέλος.
Αυτά τα υποκριτικά πολίτικαλι κορέκτεγώ τα θεωρώ για κλάματα...
Σόρυ
υγ
ο παιδίατρος είχε πει από + 5 μπορεί
μπερδευεσαι.δεν μου ζητησε το παιδι μου κατι και αρνηθηκα.ειναι εντελως ασχετο αυτο που λες.απλουστατα αποφευγω προς το παρον να το ανεβαζω στη μοτο.που ειναι το κακο???και μας λες και γυαλαντζι μοτοσικλετιστες???ελεος....
Αφού πιστεύεις ότι το μηχανάκι είναι επικίνδυνο για το παιδί σου εσύ γιατί ανεβαίνεις ?
Γιατι δεν ειναι το μηχανακι επικινδυνο για το παιδι του .....
Αλλα οι αλλοι......
Τωρα οποιος νομιζει οτι στην ατυχη στιγμη που μπορει να εχει ο καθενας, ( απο εναν μαλακα που παραβιασε το stop πχ...)
Ειναι το ιδιο απο το να εισαι μονος σου, με το να εχεις και το 6-7-8-χρονο παιδι σου πανω στην μηχανη....
Ε.. Δεν ειναι....!!! Πως να το κανουμε τωρα ...???
γιατι ειμαι ενηλικας κι εχω την ευθυνη των πραξεων μου.γιατι ο πατερας μου με μαθαινε απο μικρο σιγα σιγα να καβαλαω,οπως κανω κι εγω τωρα με την μικρη μου.το να πεσει με το σκουτερ που την μαθαινω ειναι φυσικο κι επομενο,το να την πλακωσει η μοτοσυκλετα που οδηγω οχι,δεν το θεωρω λογικο.αποψη μου.
Απλά πρακτικά πράγματα! Ούτε πολίτικαλι κορέκτ ούτε τίποτα.
Έχω διαβάσει πολλά thread εδώ μέσα για το τί πρέπει να κάνει ο συνεπιβάτης σε μια μηχανή.
Ας μάθει το πιτσιρίκι να καβαλάει ποδήλατο, ας φάει τα μούτρα του με το ποδήλατο μερικές φορές για να μάθει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ΠΡΩΤΑ ως αναβάτης και μετά θα γίνει και καλός αναβάτης και καλός συνεπιβάτης σε μηχανή.
Αν δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και το ανεβάσεις ως σακί στη μηχανή (πόσο μάλλον χωρίς τον εξοπλισμό της δεσποινίδας που είδαμε και χαρήκαμε πιο πάνω) τότε μόνο η τύχη το σώζει όταν κάτσει η στραβή.
Αυτό λέμε! Για ρώτα ξανά τί εννοούσε ο παιδίατρος όταν έλεγε "μπορεί" ...