Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: Ηusqvarna TΧ-510

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tifoso4ever Προβολή μηνύματος
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ 510!!!! EINAI '86 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ....ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕ ΄88 ΚΑΠΟΤΕ....
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΣΚΕΛΕΤΟΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (WP4054 ΕΜΠΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ OHLINS ΠΙΣΩ...), ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.... ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΚΑ ΙΤΟ ΠΙΣΩ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.... ΕΣΠΑΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ...Ε, ΣΑΝ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ 500CR '86... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΕΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ!!!! ΑΝΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....
    Νικόλα πότε είχες τέτοιο μαλλί?

Οταν το βαλεις μπρός παρε τηλ.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Νικόλα πότε είχες τέτοιο μαλλί?

ΨΙΤ και μένα τηλ !

ena 500αρι χασκι τελη 80 , φουλ μαμα ανακατασκευη , παιζει και σε ενα βανζιναδικο αμεσως εξω απο την σπαρτη για γυθειο ...ΦΟΥΛ ΜΑΜΑ , ΦΟΥΛ ΚΟΥΤΑ
    PROzacRIDER

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    ΨΙΤ και μένα τηλ !
    E !Και εγω θελω ε??
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Νταξ, όμορφες είναι οι μετατροπές αυτές αλλά το θεματάκι τους το έχουν. Είτε προέρχεται από πλάκες, είτε από σκελετό τα μηχανάκια χορεύουν τον καρσιλαμά τους...
    οι περισοτεροι αν οχι ολλοι ενησχηουν τον σκελετο σε ολλα τα σημεια που πασχει... ειπαρχουν κλασικες λυσεις δοκιμασμενες απο ΑΜΑ για ολλα αυτα τα μηχανακια.
    Και η Ιοσιμουρα και η Μοριγακι εχουν bulletin που δηχνει τι πρεπει να κανεις για να κανεις τον σκελετο ακαμπτο! και απο τις φοτο σε αγωνες γημνων στην Ιαπωνια και οχι μονο φενετε οτι αυτες οι μετατροπες δουλεβουν...

Δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη η ντουκατι με ενα σκελτο απο σηδερο κερδηζει πρωταθληματα!!!
    ORGIA!!!!!

ΩΡΑΙΟ ΤΟ 510!!!! EINAI '86 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ....ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕ ΄88 ΚΑΠΟΤΕ....
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΣΚΕΛΕΤΟΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (WP4054 ΕΜΠΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ OHLINS ΠΙΣΩ...), ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.... ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΚΑ ΙΤΟ ΠΙΣΩ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.... ΕΣΠΑΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ...Ε, ΣΑΝ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ....

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ 500CR '86... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΕΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ!!!! ΑΝΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....
    87 ειναι τα 86ρια ειτανε αεροψυκτα http://www.cafehusky.com/threads/198...tx-build.5652/
    ORGIA!!!!!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

ειπα και εγω,Husqvarnoσυζητηση και να μην φανει ο tifoso?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    ΨΙΤ και μένα τηλ !
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    E !Και εγω θελω ε??
    αμα δεν το δωσεις για βολτα μην με παρεις εμενα τηλεφωνο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    οι περισοτεροι αν οχι ολλοι ενησχηουν τον σκελετο σε ολλα τα σημεια που πασχει... ειπαρχουν κλασικες λυσεις δοκιμασμενες απο ΑΜΑ για ολλα αυτα τα μηχανακια.
    Και η Ιοσιμουρα και η Μοριγακι εχουν bulletin που δηχνει τι πρεπει να κανεις για να κανεις τον σκελετο ακαμπτο! και απο τις φοτο σε αγωνες γημνων στην Ιαπωνια και οχι μονο φενετε οτι αυτες οι μετατροπες δουλεβουν...

Δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη η ντουκατι με ενα σκελτο απο σηδερο κερδηζει πρωταθληματα!!!
    Πας μακρυά τη βαλίτσα Γιάννη. Στον κόσμο των βελτιωτών (και κυρίως ιαπώνων)...λεφτά να ΄χει κάποιος να χώνει. Με κιτ Moriwaki, ψαλίδια JMC, μπροστινά, ζαντες κλπ σίγουρα κάνεις παπάδες αλλά θέλει πολύυυυυ χοντρό πορτοφόλι.

Και το παρακάτω katana (post #4 και κάτω) είναι μούρλια, αλλά πολλά $$$$$$
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Νταξ, όμορφες είναι οι μετατροπές αυτές αλλά το θεματάκι τους το έχουν. Είτε προέρχεται από πλάκες, είτε από σκελετό τα μηχανάκια χορεύουν τον καρσιλαμά τους...
    Ολα τα μηχανακια ανεξαρτητα οταν ειναι μαμα, η ανακατασκευη, η βελτωση, αρχιζουν τους καρσιλαμαδες οταν ξεπερνας το οριο τους......

Για μεχρι το οριο τους τα βρισκω υπεροχα παντως !!!

Τελικα το εκανα... τα αγορασα

η ιστορια εχει ως Εξης...

1 ολοκληρο WR400 χρονια δεν ξερω ακομη... θα το ψαξω αποψε...

1 CR η WR 240 σε τευχη αλλα ολοκληρο και αυτο....

ενα μοτερ WR400
    και ενας σκασμος απο αλλα εξαρτηματα εποχης πρωτων υδροψηκτων χασκι 84-87/88

ολλα αυτα 500ε...

μπορω να φτιαξω 2 ολοκληρα μηχανακια με ολλα αυτα που θα εχω... θα χρηαστω orings-φλατζες, και πλαστικα γιατι μερικα λυπουν δηστυχως...

φοτος απο ευδομαδα σε νεο ποστ οταν τα παρω σπιτι μου...
    ORGIA!!!!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Τελικα το εκανα... τα αγορασα

η ιστορια εχει ως Εξης...

1 ολοκληρο WR400 χρονια δεν ξερω ακομη... θα το ψαξω αποψε...

1 CR η WR 240 σε τευχη αλλα ολοκληρο και αυτο....

ενα μοτερ WR400
    και ενας σκασμος απο αλλα εξαρτηματα εποχης πρωτων υδροψηκτων χασκι 84-87/88

ολλα αυτα 500ε...

μπορω να φτιαξω 2 ολοκληρα μηχανακια με ολλα αυτα που θα εχω... θα χρηαστω orings-φλατζες, και πλαστικα γιατι μερικα λυπουν δηστυχως...

φοτος απο ευδομαδα σε νεο ποστ οταν τα παρω σπιτι μου...
    τι εγινε με αυτα?

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. νέο Husqvarna 510 enduro
    από figo-migo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 19:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ