Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: Καλοκαιρινή τρέλα

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    να φανταστώ Θάνο εσύ μικρέ θεούλη, την πρώτη μέρα που ανέβηκες σε μηχανή ήσουνα καντήλι 1η 2α 3η ε?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ο καθένας είναι διαφορετικός παιδιά.
    ας μην τον αποθαρρύνουμε άλλο.....με 4χρόνια πάνω σε μηχανή δε θα έχει πρόβλημα αν έχει προετοιμαστεί σωστά και διαλέξει μέρα και ώρα πιο κατάλληλη για αρχάριους
    Αρχάριος με 4 χρόνια μηχανή στην Αθήνα?

Εσύ τότε είσαι σπερματοζωάριο ακόμα....

Όπως είπαν και πολλά παιδιά (εκτός του αμάνικου που τα βλέπει μαύρα λόγω του ότι ο Δίας έχει μπεί στην Αφροδίτη και την πηδάει ασύστολα),εξοπλίσου σωστά με το κρανάκι σου το μπουφανάκι σου,τα γαντια σου και έφυγες!!!

ps:Εννοείται ο έλεγχος του μοτοσακού πρίν το ξεκίνημα,λαστιχα πιέσεις,λάδια και παραφλού τσέκ.
    ps2:Επίσης εννοείται ότι θα κάνεις στάσεις για αναπλήρωση (και άδειασμα εννίοται) υγρών και στερεών ανά τακτά διαστήματα.
    ps3:Θα δείς ότι είναι ΠΟΛΎ πιό εύκολο από ότι νομίζεις....
    xbox:Θα δείς ότι θα σου αρέσει πολύ το ταξίδι και θα θές να ξαναφύγεις για πίσω.

Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Αρχάριος με 4 χρόνια μηχανή στην Αθήνα?

Εσύ τότε είσαι σπερματοζωάριο ακόμα....
    το οτι έχεις μια Α εμπειρία σε ένα Χ περιβάλλον δε σε κάνει αυτόματα να ξεκινάς πάνω από το στάδιο σπερματοζωαρίου σε ένα Ψ περιβάλλον.
    Στην Αθήνα δεν έχεις χαλίκια ή λάσπες σε στροφή ή πλαϊνούς αγροτικούς παράδρομους που πετάγονται τρακτέρ ή/και πρόβατα/γελάδια/γουρούνια....που ακούγοντας μοτέρ μηχανής θα κάνουν στην άκρη.
    Στην Αθήνα επίσης, έχεις έστω μια υποτυπώδη σήμανση και διαγράμμιση ωστέ να είσαι διαβασμένος και υποψιασμένος του τι έρχεται μπροστά σου.
    και άλλα πολλά που δεν είναι το κατάλληλο μέρος να τα αναλύσω.
    ξεκολλάτε με τα μυαλά σας οτι όλοι οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο άνετα ή όλοι έχουν τα ίδια ερεθίσματα και ανεβαίνουν επίπεδο οδήγησης γραμμικά με το χρόνο. επειδή σε σας φαίνεται κάτι φυσιολογικό και απλό δε σημαίνει το ίδιο για όλους.

φιλε μου η Αθηνα δεν συγκρινεται σε δυσκολια με τιποτα αλλο....και σου το λεω μετα απο 17 χρονια δικυκλος....ειναι ηρωες οσοι μετακινουνται με μοτο στην Αθηνα

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Φιλε μου στην ηλικια σου εγω πηγα με 90 clx στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ οπως ειπανε και τα αλλα παιδια Χαλαρα, Εξοπλισμος, και γω θα ελεγα παλια εθνικη να βλεπεις κοσμο και χαμηλες ταχυτητες φιλικα !!!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    το οτι έχεις μια Α εμπειρία σε ένα Χ περιβάλλον δε σε κάνει αυτόματα να ξεκινάς πάνω από το στάδιο σπερματοζωαρίου σε ένα Ψ περιβάλλον.
    Στην Αθήνα δεν έχεις χαλίκια ή λάσπες σε στροφή ή πλαϊνούς αγροτικούς παράδρομους που πετάγονται τρακτέρ ή/και πρόβατα/γελάδια/γουρούνια....που ακούγοντας μοτέρ μηχανής θα κάνουν στην άκρη.
    Στην Αθήνα επίσης, έχεις έστω μια υποτυπώδη σήμανση και διαγράμμιση ωστέ να είσαι διαβασμένος και υποψιασμένος του τι έρχεται μπροστά σου.
    ξεκολλάτε με τα μυαλά σας οτι όλοι οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο άνετα ή όλοι έχουν τα ίδια ερεθίσματα και ανεβαίνουν επίπεδο οδήγησης γραμμικά με το χρόνο. επειδή σε σας φαίνεται κάτι φυσιολογικό και απλό δε σημαίνει το ίδιο για όλους.
    κι ομως γιωργο ειναι πολυ πιο ευκολο να οδηγεις εκτος πολης παρα εντος! στην αθηνα μπορει να μην εχεις τρακτερ να πεταγονται απο αγροτικους δρομους, εχεις ομως παπουδες,θειες,καγκουρια να πεταγονται απο στοπ και κοκκινα! μπορει να μην εχεις προβατα/γιδια/γελαδια να κανουν στην ακρη με το ακουσμα μηχανης, εχεις ομως πεζους βοδια να ΜΗΝ κανουν στην ακρη για κανενα λογο! και πιστεψε με αυτοι οι κινδυνοι στην πολη ειναι κατα χιλιαδες περισσοτεροι απ'οτι εκτος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Προφανώς έκανε πλάκα ο άνθρωπος. Πολύ σοβαρα το πήρες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Στην Αθήνα δεν έχεις χαλίκια ή λάσπες σε στροφή
    Νομίζεις..

ή πλαϊνούς αγροτικούς παράδρομους που πετάγονται τρακτέρ ή/και πρόβατα/γελάδια/γουρούνια....που ακούγοντας μοτέρ μηχανής θα κάνουν στην άκρη.
    Που θα πάει; Στο Ντακάρ; Μέχρι την Λευκάδα είναι μια ευθεία..
    Θες ν' ανοίξουμε ένα καινούργιο sub-Forum "Οι αναμνήσεις ενός οδηγού στην πόλη";
    Εγώ ξέρω κάποια κοπελιά που μ' ένα DNA (ναι, το σκούτερ) και με αίμα να τρέχει στο παντελόνι της πήγε από Αθήνα στον Πόρο από παλιά Επίδαυρο υπό καταρακτώδη βροχή....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    [QUOTE=George_Sp;2209107]το οτι έχεις μια Α εμπειρία σε ένα Χ περιβάλλον δε σε κάνει αυτόματα να ξεκινάς πάνω από το στάδιο σπερματοζωαρίου σε ένα Ψ περιβάλλον.
    Στην Αθήνα δεν έχεις χαλίκια ή λάσπες σε στροφή ή πλαϊνούς αγροτικούς παράδρομους που πετάγονται τρακτέρ ή/και πρόβατα/γελάδια/γουρούνια....που ακούγοντας μοτέρ μηχανής θα κάνουν στην άκρη.[QUOTE]

Κάνεις πλάκα έτσι?Εγώ κάθε μέρα βλέπω δίποδα ζώα (aka πρόβατα/γελάδια/γουρούνια) στον δρόμο μου είτε είμαι και αμάξι είτε με μηχανή εντός Αθηνών,το ίδιο και έσυ το ίδιο και ο φίλος.Δηλαδή επειδή δεν έχει σήμανση δεν μπορείς εσύ ο μέγας ποδηλατάνθρωπος,η ο φίλος που θέλει να κάνει το ταξίδι του, να καταλάβεις αν έχεις προτεραιότητα η όχι σε ένα δρόμο?
    Χαλίκια και τάφρους δεν έχεις πετύχει στην Αθήνα ποτέ σου εσύ?Οδηγάς πάνω σε βελούδινες ασφάλτους και υπάρχουν ταμπέλες φωτεινές ώπου υπάρχει κίνδυνος η πρόκειται να γίνει κάτι μπροστά σου και να σε ειδοποιεί?

Κριτική σκέψη στην οδήγηση και θα είναι περισσότερο από καλά στο ταξίδι του.Τώρα αν πεταχτεί κομήτης από το πουθενά η άλλος απο το αντίθετο ρευμα όυτε εγώ που είμαι "εμπειρος" οδηγός δεν θα καταφέρω να την γλυτώσω.
    Keep spamming!!!:a13:

παιδιά χάνετε το point μου...

δεν είπα οτι η Αθήνα είναι εύκολη....αλλά οτι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Είναι εξίσου επικίνδυνο ο παππούς στη διασταύρωση που θα περάσει κάθετα χωρίς να κοιτάξει ενώ κινείσαι με 60.....με το να κινείσαι με 100 σε επαρχιακό και να πεταχτεί ένα γελάδι.

Περισσότεροι οι κίνδυνοι στην πόλη αλλά με χαμηλότερες ταχύτητες. Λιγότεροι στην επαρχία αλλά με μεγαλύτερες ταχύτητες. Άσχετα με την εμπειρία και το βαθμό εγρήγορσης....με περισσότερα χιλιόμετρα έρχεται μία ή άλλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    τα γελαδια και τα προβατα δεν πεταγονται σαν φεραρι και στην τελικη σ ενα δρομο που δεν ξερης-φοβασαι η οτιδηποτε αλλο δεν πας "χαλαρα" με 100-120 η και 80 ακομα,πας τοσο ωστε να προλαβης να αντιδρασεις σε οποιδηποτε ενδεχομενο(σκυλι,γατι,αγελαδα,προβατο),μην κανεις την τριχα τριχια!
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastassios Προβολή μηνύματος
    Οκ, ξέρω ότι είναι τρέλα, δεν έχω αποφασίσει πόσο μεγάλη τρέλα είναι. Από την άλλη για αυτό την πήρα Transalp, για να μπορώ σιγά σιγά να κάνω κανένα ταξιδάκι.

Συμβουλές και γνώμες ευπρόσδεκτες....
    2 περιπτώσεις

- είτε πας με το αυτοκίνητο μέχρι να αποφασίσεις ότι δεν είναι τρέλα (όποτε και με όποιον τρόπο, π.χ. κάνε πρώτα κοντινές διαδρομές με μοτοπαρέα μικρή, το πολύ άλλες 2-3 μηχανές)

- είτε το κάνεις και βλέπεις ότι τελικά δεν είναι τρέλα, γιατί για αυτό είναι φτιαγμένο το TA και όχι για να πάει 4 χλμ καθημερινώς στην ευθεία (για αυτόν τον σκοπό υπάρχουν τα σκούτερ)

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος

p.s. Oi pantremenoi den exoume na fovithoume TIPOTA....

τα είπες όλα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    @George_Sp και λοιπούς άσχετους/αρχάριους:

Σε αυτό το forum δέκα χρόνια τώρα έχει μαζευτεί ένας θησαυρός γνώσεων,εμπειριών,οδηγιών κτλ κτλ.

Πριν αρχίσετε να γράφετε και να συμβουλεύετε σας προτείνω να αφιερώσετε πολλές ώρες από τη ζωή σας μελετώντας τους αρχαιότερους.
    Μετά αρχίστε να καβαλάτε μηχανάκια εντός κι εκτός πόλης (ή πίστας ή χώματος γουατέβερ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κάνετε login να λέτε την άποψή σας.

μέχρι εκείνη τη στιγμή, μόνο ερωτήσεις κάνετε.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    φιλε μου,αν σε τρωει να ταξιδεψεις,αν νιωθεις οτι το εχεις,αν εχεις εξοπλισμο,ορεξη και κ@υλ@ να το κανεις...για μενα τρελα θα ηταν να οδηγω καθημερινα στην αθηνα,οχι να κανω ταξιδια...οπως ειπαν και τα παιδια,θελει προσοχη ο δρομος γιατι οπως οι περισσοτεροι δεν κανει ουτε για καρο...ειπωθηκε η διαδρομη μεσω λειβαδιας,ιτεας...ειναι παρα πολυ ομορφη αλλα τουλαχιστον το ναυπακτος-ιτεα εχει χαλασει πολυ η ασφαλτος σε μερικα σημεια..κι εκει εχει στροφες,πανεμορφες...εσυ ξερεις τις ικανοτητες σου,τον εαυτο σου,την αντοχη σου.εμεις θα σου πουμε 2 κουβεντες με βαση 1-2 μηνυματα σου...εγω μολις εβγαλα διπλωμα,μετα απο 6-7 μηνες πηγα ταξιδακι.αλλοι να οδηγανε χρονια και να μην εχουν βγει απο τον νομο αχαιας.εμπειρια εχεις,απλα οχι σε εθνικο-επαρχιακο δρομο...πιστεψε με,ειναι πολυ καλυτερανα οδηγας σε τετοιους δρομους...δοκιμασε το...
    υ.γ. κανα φιλαρακι με μοτοσακο δεν εχεις να πατε παρεουλα??
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν η τρέλα πάει για... ski!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 15:29
  2. Yoshimura τρέλα!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 17:22
  3. ''καλοκαιρινη ενδυση''
    από tifoso4ever στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη