Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: Καλοκαιρινή τρέλα

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Λαθος, δεν τον τρομάξαμε εμείς. Μονος του τρομάζει απο το εγχείρημα. Εαν λοιπόν ενας ανθρωπος 38 ετων με αρκετα (υποθετω) χρονια στους δρομους, οδηγεί μηχανη 4 χρονια και σκεφτεται οτι ειναι πιθανον τρέλα να παει ως τη Λευκαδα με τη μηχανη, καλυτερα ειναι να μην το κάνει. Ο φόβος δεν ειναι πάντα καλός σύμβουλος.

Την Κυριακή φεύγω

Μεταξυ αλλων, αλλα κυριως πηγαινω για δουλεια.
    Εντάξει, Φόβε.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Με πολύ περισσότερα από 200 στρίβεις με αυτοκίνητο σε παααααρα πολλές από τις στροφές εκεί, το θέμα είναι αν το κάνεις ή έστω πότε το κάνεις. Δε καταλαβαίνω τις διαφορές που έχει ένας δρόμος για αυτοκίνητα και για μηχανή και τα δύο υπόκεινται στους ίδιους νόμους της φυσικής με μικρές διαφορές όπως είναι λογικό.(πριν γράψω εδώ διάβασα τα πάντα για περίπου ένα χρόνο οπότε ναι έχω θεωρητική γνώση του γυροσκοπικού σε περίπτωση που κάποιος το αναφέρει ) Το δρόμο αυτό τον έχω κάνει και σα συνεπιβάτης σε μηχανή και το ίδιο μια χαρά μου φάνηκε (και αν δεν ήταν και χέστης ο οδηγός της μηχανής να πηγαίνει με 80 και να προσπαθούν να μας περάσουν οι νταλίκες ακόμα καλύτερα θα ήταν) Όπως και να έχει πραγματικά μου μοιάζει αδιανόητο να συζητάει κάποιος μετά από 4 χρόνια με ένα όχημα για το αν μπορεί να κάνει μια τέτοια διαδρομή μαζί του. φίλος ερχόταν Πειραιά με crupton 115 ΚΑΘΕ βδομάδα από Πάτρα σαν φοιτητής για σ/κ... (σιδερόκωλος ή μάλλον άκωλος ο συγκεκριμένος). Τέλος εγώ όταν καταφέρω και μαζέψω τα φράγκα να πάρω το #$%#$ το δίτροχο στο μήνα μέσα θα κάνω ταξιδάκι όπως ακριβός έκανα και όταν πείρα αυτοκίνητο. Φυσικά και η εμπειρία μετράει και ο λόγος κάποιου με μεγάλη εμπειρία έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το δικό μου αλλά κάποια πράγματα είναι κοινή λογική, δε νομίζω πως θα πάει και στα χαρακώματα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Με πολύ περισσότερα από 200 στρίβεις με αυτοκίνητο σε παααααρα πολλές από τις στροφές εκεί, το θέμα είναι αν το κάνεις ή έστω πότε το κάνεις. Δε καταλαβαίνω τις διαφορές που έχει ένας δρόμος για αυτοκίνητα και για μηχανή και τα δύο υπόκεινται στους ίδιους νόμους της φυσικής με μικρές διαφορές όπως είναι λογικό.(πριν γράψω εδώ διάβασα τα πάντα για περίπου ένα χρόνο οπότε ναι έχω θεωρητική γνώση του γυροσκοπικού σε περίπτωση που κάποιος το αναφέρει ) [...]
    A, καλάαααααα

Διαβάστε λιγο το ποστ του Ζεύκα, θα σας λυσει μερικές απορίες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ο αυτοκινητόδρομος, για τον οποίο γίνεται ο λόγος, είναι γενικότερα ΜΙΑ ΧΑΡΑ, χωρίς επικίνδυνες στροφές ή κακή ασφαλτόστρωση. Τα περισσότερα επικίνδυνα σημεία έχουν "εξαφανιστεί" και, μάλιστα, είναι συνήθως πιο ασφαλή από τον υπόλοιπο δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι δεν υπάρχει διαχωριστικό στηθαίο, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να βασίζεσαι και πολύ στη διπλή διαχωριστική και, επίσης, σε κάποια σημεία γίνονται έργα, έχει πλαστικά κολωνάκια κτλ κτλ. Χαλάρωσε και μείνε πίσω από τα αυτοκίνητα. Καλή βόλτα ^^

ΥΓ. Το πρώτο μου "ταξίδι" με μοτοσυκλέτα ήταν Αθήνα - πηγές Αχέροντα, ολομόναχος, με ένα CBR 1000.
    Life begins at 45°.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Την Κυριακή φεύγω

Μεταξυ αλλων, αλλα κυριως πηγαινω για δουλεια.
    ποσο θα κατσεις? βασιλικη θα δουλευεις? θα σε πετυχω πανω δλδ τελη ιουλιου??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    υποθέτω πως για να βγάλες το μήνα σου πας σε λογιστή, για να ανταλλάξεις απόψεις για την οικονομία εισαι οικονομολόγος, για να κολυμπήσεις κάπου ιχθυολόγος (μη σε φάει και κάνα ψάρι) και μηχανικός περιβάλλοντος (μη βγάλεις τρίτο χέρι), για να γράψεις ένα κείμενο φιλόλογος για να κάνεις μια πρόσθεση μαθηματικός και πάει λέγοντας τα φιλία μου στις όμορφες ppp

ps1: λέω ακριβός αυτό που λέει και ο BLiTzER
    ps2:πηγές Αχέροντα αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ θα καταφέρω να πάω και φέτος ...???
    Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 29/06/2012 στις 18:45.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    υποθέτω [...]
    Πολλά και κατα τεκμήριο λάθος.

Πάρε μηχανη και τα ξαναλέμε, μεχρι τότε θα σου πρότεινα να αφησεις το ποστάρισμα εδω. Ούτε βοηθας και εκτιθεσαι. Btw, o blitzer αλλο λέει.

Μικέ, πηγαινοέρχομαι και όχι παντα Λευκαδα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

η αληθεια παντως ειναι οτι εναν δρομο τον χαρακτηριζουμε επικινδυνο και κωλοδρομο επειδη μας αναγκαζει να παμε οπως πρεπει, και οχι οπως θελουμε!!!
    εγω παντως δεν ειχα προβλημα ποτε στο συγκεκριμενο δρομο!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    συγνωμη, ο Σκυλαρος ΔΕΝ οδηγει μοτο, οδηγει αμαξι και κατα τα αλλα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να λεει οτι ειναι δρομος για 200?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    η αληθεια παντως ειναι οτι εναν δρομο τον χαρακτηριζουμε επικινδυνο και κωλοδρομο επειδη μας αναγκαζει να παμε οπως πρεπει, και οχι οπως θελουμε!!!
    ο,τι να ναι ομως!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ο,τι να ναι ομως!
    γιατι ρε φιλε? ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο σε δρομο αλλα με συνετη οδηγηση μια χαρα τον περνας! εγω τοσα χρονια δεν ειχα προβλημα ποτε!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    γιατι ρε φιλε? ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο σε δρομο αλλα με συνετη οδηγηση μια χαρα τον περνας! εγω τοσα χρονια δεν ειχα προβλημα ποτε!!!
    η συνταξη της προτασης σου παραπανω εχει σοβαρο προβλημα! αυτο λεω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    η συνταξη της προτασης σου παραπανω εχει σοβαρο προβλημα! αυτο λεω!
    ναι! εχεις δικιο! δεν χρησιμοποιησα κομματα, γιατι ως γνωστον το τελευταιο διμηνο τα κομματα τα κανανε σκατα!
    επισης δεν ειναι μονο η δικια μου! στην κατασταση που βρισκονται τα ταμεια, ΟΛΕΣ οι συνταξεις εχουν προβλημα στις μερες μας!!!

αυτο το σχολιο ειναι πραγματικα οτι να ναι ομως!!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed

το τελευταιο διμηνο??
    μηπως τις τελευταιες δεκαετιες???

λοιπον φιλε μου....

το οτι εδω και 4 χρονια δεν πηγες ουτε ενα ταξιδακι
    λεει οτι
    1 δεν ηθελες.
    2 φοβουσουν
    3 δεν μπορουσες(χρονος χρημα κτλ)

υποθετω λογο του οτι μπηκες σε ενα φορουμ να ρωτησεις μαλλον ειναι το 2.
    εγω απο την δικια μου εμπειρια εχω να σου πω οτι η πολη ειναι πολυ πιο τρομαχτικη και πολυ πιο επικινδυνη!!
    το πρωτο μου ταξιδι με μηχανη ηταν ταξιδι 450κμ αθηνα-κερκυρα.
    και το ιδιο ταξιδι το εκανα και με αυτοκινητο και ειχα διπλωμα μερικων ημερων.(νομιζω 3 μερες?)
    με 100-130 εισαι κομπλε σε ολο το ταξιδι.μετα το αντιριο πεφτεις και λιγο στα 70-90.
    το ταξιδι μεχρι κορινθο ειναι σαν να λεμε παω στην δουλεια απο κιφησο,ποσειδονως,συγκρου,ατικη οδος,,βουλιαγμενης,λεωφορος αθηνων κτλ αλλα με λιγοτερη κινηση,καθολου φαναρια που δεν δουλευουν η περναει καποιος κοκκινο,καθολου καθετα στενα που πεταγεται καποιος,καθολο ΤΑΡΙΦΕΣ που σταματανε μπροστα σου αφου σε προσπερασουν και αλλα καλα.
    μετα ο δρομος στενευει και γινεται μια λωριδα και καπου καπου δυο.
    η ασφαλτος δεν ειναι τελεια αλλα ειναι αρκετα καλη(δεν εχει καμια σχεση με κατι κολολεωφορους στην αθηνα που απο τα πολλα αμαξια, φορτηγα, λεωφορεια κτλ εχει γινει παγοδρομιο.
    στην χειροτερη λοιπον κανεις αυτο που κανω εγω.
    βρισκεις ενα αμαξι που να ταξιδευει με την ταχυτητα που θες να πας και καθεσαι πισω του.οχι κολλητα εννοειται.ετσι το χρησημοποιεις ως ασπιδα.
    αν εχει φιμε τζαμια η ειναι τζιπακι κτλ ψαχνεις για αλλο γιατι σου κοβει την ωρατοτητα.
    καθεσαι στο μεσο και λιγο προς τα δεξια μερος της λωριδας και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
    μετα την γεφυρα αρχιζει το ψιλο σκατα κομματι.
    εκει πας πιο αργα και κανεις οτι εκανες ως την πατρα αλλα με πιο μεγαλη αποσταση απο το μπροστινο σου οχημα.δεν καθεσαι στο κεντρο της λωριδας αλλα πισω απο μια απο τις δυο ροδες του αυτοκινιτου.(αν δει καποια λακουβα το αμαξι θα το δεις που κανει ελιγμο να την αποφυγει και πριν καλα καλα δεις την λακουβα θα εχεις καταλαβει οτι κατι παιζει.
    προτιμας την δεξια ροδα στα στροφιλικια(σε πειπτωση που βγει κανενας @@δας στο αντιθετο) και την αριστερη στις ευθειες(σε περιπτωση που βγει κανενας παπους,αγροτης κτλ απο κανα χωραφοδρομο)

θα ελεγα οτι περισοτερη προσοχη δεν θα χρειαστει να εχεις στο ταξιδι σου αλλα οταν φτασεις εκει που το οδικο δικτυο ειναι "γεια σου" οπως σε ολα τα νησια και ο τροπος που οδηγανε οι νησιοτες ειναι αστα να παν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    σορρυ αλλα αμα ειναι να ταξιδεψει ετσι δεν εχει καθολου αδρεναλινη και ενδιαφερον η μηχανη. δεν ειπα να παει με την ταυτοτητα στο στομα αλλα δεν εχει και κανα 125αρι

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν η τρέλα πάει για... ski!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 15:29
  2. Yoshimura τρέλα!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 17:22
  3. ''καλοκαιρινη ενδυση''
    από tifoso4ever στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη