Τελικά ήταν ο τρίτος κινητήρας του Lorenzo. Άλλοι τρεις έμειναν για 11 αγώνες. Χμμμ..
Το Assen σε συνδυασμό με gresini δεν τον πάει πάντως:
2012
http://www.youtube.com/watch?v=UZO4tMnWVWA
2011
http://www.youtube.com/watch?v=zYsQCtnM05Y
Τελευταία τροποποίηση από Joyrider; 30/06/2012 στις 19:54.
http://www.motogp.com/en/news/2012/B...incident+story
Μα πάνε καλά ρε; Ο Bautista είχε ήδη πέσει όταν χτύπησε τον Lorenzo. Τι μπορούσε να κάνει για να τον αποφύγει; Να πετάξει;
# κόκκινο, Αυτό πάλι....μα καλά δεν ήξερε δεν ρώταγε....
#πράσινο, το μόνο σίγουρο μετά το τάκλιν στον Λορένθο...ο ντάνι μόνον για εκκινήσεις είναι καλός.....
Κρίμα για τον Spies, αφού πέρυσι έκανε απίστευτο αγώνα....
Για να δούμε στην συνέχεια κι ευτυχώς που ο Λόρε δεν έπαθε τίποτα χειρότερο....αν ήταν ο ντάνι...5 αγωνιστηκές έξω....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Θεωρώ ότι είναι άδικη η ποινή στον Bautista, και υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε αντίστοιχες καταστάσεις που δεν υπήρξε ποινή.
Άσε που πιστεύω ότι αν ο Lorenzo έμενε λίγο πίσω σε κάποια εκκίνηση και επειδή έβλεπε τους Stoner-Pedrosa να ξεφεύγουν έριχνε κάποιον εκ των Spies, Dovi, Cal που παίζουν συνήθως στην 6άδα προσπαθώντας να περάσει, ε δεν θα ξεκίναγε τον επόμενο αγώνα από την τελευταία θέση.
Και αν παραπονιέται ο Lorenzo υπάρχει έτοιμη η απάντηση: that's racing Jorge
Διάβασα ότι είχαν επάνω τον τρίτο κινητήρα μόλις φορεμένο (ο οποίος καταστράφηκε) και λέει εξαιτίας αυτού θα τους επιτραπεί άλλος ένας. ΔΕΝ το έχω διαβάσει κάπου επίσημα, το ξεκαθαρίζω. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.
Το 2011 τον έριξε ο Marco και όλοι ξέρουμε τι έγινε στη συνέχεια... τώρα τον έριξε ο Bautista![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Δυστυχώς έχουν αλλάξει πολύ οι αγώνες... είναι η πρώτη φορά που έχει αγώνα και στους τελευταίου οκτώ γύρους το κλείνω... πολλοί οι λόγοι που έχουμε οδηγηθεί εδώ αλλά νομίζω πως είναι καιρός να το γυρίσουμε στο SBK!!!
Νομίζω επίσης πως ο Μπαουτίστα δεν πρέπει να τιμωρηθεί, αν θέλουμε οι αγώνες να μην έχουν ρίσκο μπορούμε να ορίζουμε ως νικητή όμορφα κι ωραία αυτόν που κάνει τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα!
Πάντως, σε σχέση με τα superbikes, το θέαμα είναι πάρα πολύ φτωχό. Η σύγκριση του χτεσινού με το σημερινό αγώνα είναι σαν του σκακιού με την πυγμαχία...
Για την ιστορία πέρσι στο Assen ο Spies πήρε νίκη. Επίσης τους τελευταίους δύο αγώνες έχει πάει σημαντικά καλύτερα (5ος Silverstone, 4ος τώρα) σε σχέση με τους προηγούμενους που έπαιζε 10ος περίπου, μακάρι να βελτιωθεί.
Επίσης έχω αρχίσει να ανησυχώ με την Ducati. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν, είχα διαβάσει κάτι φήμες για νέο κινητήρα με μικρότερη περιεχόμενη γωνία στη Laguna Seca, αλλά αυτό είναι σε τρεις αγώνες και μετά τη μέση του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν φτιάχνεις και καινούργιο μοτέρ σε μια μέρα... Ένα θετικό για αυτό το σενάριο είναι ότι δεν ακούω πολύ γκρίνια πια, σαν να κινούνται τώρα διεκπεραιωτικά μέχρι να έχουν καινούργια πράγματα στα χέρια τους. Ελπίζω να το βρουν γιατί δεν ξέρω για πόσο θα μπορούν να ρίχνουν λεφτά χωρίς να παίρνουν αποτελέσματα. Και ασχέτως αν κάποιος γουστάρει Ducati ή όχι το να φύγει δεν θα είναι καλό.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
@ georgio: Δεν ακούς πολλή γκρίνια στη Ducati, γιατί είναι πια σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει ο Rossi στο τέλος της χρονιάς... Πιθανότερος προορισμός ένα ιδιωτικό Honda. Κι αν ο Spies δεν βελτιωθεί δραματικά (βλ. βάθρα - νίκες), θα χάσει τη θέση του από έναν από τους οδηγούς της Tech3...
Η χόντα δεν έχει 1ο οδηγό να δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει τον Χόρχε και να πάρει πάνω του την εξέλιξη
Δύσκολα θα κρατήσει 2 Ισπανούς.
Πιθανόν φεύγει και ο Χέιντεν για ΣΒΚ
Θα έχουμε ανακατατάξεις αλλά τον Ρόσση τον βλέπω (δική μου ιδέα) στην πρώτη ομάδα!
«Θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στην Γερμανία, αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι παραλίγο να σπάσω κόκκαλο, πράγμα που θα με εμπόδιζε να αγωνιστώ στους επόμενους 2 αγώνες… Πάλι καλά…! Σχετικά με το περιστατικό με τον Alvaro, η συγγνώμη έγινε δεκτή και δεν κρατάω κακίες. Ήταν ένα λάθος που σίγουρα δεν θα επαναληφθεί. Όπως ξέρετε μερικά πράγματα λέγονται στην ένταση της στιγμής – πράγματα που δεν λες όταν είσαι ήρεμος – και χτες είπα παραπάνω απ’ όσα έπρεπε… Τέλος πάντων, θα συνεχίσω να μάχομαι για να κάνω το MotoGP πιο ασφαλές για τους οδηγούς, χωρίς να χάνετε το θέαμα για τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ!»
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=11524
Γι αυτό γουστάρω τον Lorenzo, επειδή εκτός από οδηγάρα (με "γλυκό" στυλ που κάνει την οριακή οδήγηση να φαίνεται εύκολη) είναι και πολύ δυνατός πνευματικά.![]()