Καλορίζικο και πάντα όρθιος ρε man...
Καλορίζικο και πάντα όρθιος ρε man...
Καλοταξιδο....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
καλορίζικο..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μεγειές !
Να το αγαπάς για να σε αγαπάει.
Θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές που όσοι δεν τις έχουν ζήσει , κάθονται και μετράνε τις μέρες της εβδομάδας .![]()
ειδατε ρε? με το που το πειρε το πηγε για αγιασμο .
καλοταξηδο φιλε μου και ο θεος συνεπιβατης σου....
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Από το μέγεθος της πινακίδας θα έλεγα 2006. Τότε νομίζω τις έβγαζαν τόσο μεγάλες.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Thanks φιλε Mike!! Το μηχανακι ειναι μοντ 06. Σημερα θα παω να δω τι να κανω με την πινακιδα... Οσον αφορα το μηχανακι, παιδια, απλα ειναι απιστευτο... Απο αυτες τις λιγες μερες που το εχω, συνειδητοποιησα οτι πας οπου θες, οπως θες... Χωμα δεν πατησα για πολυ βεβαια, επειδη δεν προλαβαινω λογω δουλειας, αλλα θα γινει και αυτο..
.............
Προφανώς είναι βαμμένο, μαύρο ψαλίδι έχουν τα 09+ οπως λέει και ο black mamba απο πάνω αλλα με διαφορετικά γραφικά κ χρώμα
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
για την πινακίδα τα πράγματα είναι απλά... δηλώνεις ότι κλάπηκε/χάθηκε, πλΕρώνεις ένα παραβολάκι 30 ευρώ περίπου και έχεις νέα (με άλλον αριθμό εννοείται μαζί και την άδεια σε Α4 όμως) δεν παίζει να γίνει τίποτα άλλο (το έχω κάνει
)
Α, καλόβολτο και καλολάσπωτο το μΕχανάκι
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου