Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: H Honda στο Dakar το 2013 με Team HRC

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Και βέβαια δεν είχε πρόβλημα με τα NSR αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει τη δύναμη να αλλάζει τους κανονισμούς ανάλογα με τις επιδιώξεις της...
    Ευτυχώς ή δυστυχώς (δυστυχώς για μένα), τα δίχρονα δρόμου ήταν πια μια τελειωμένη υπόθεση, οπότε λογικά στράφηκαν στα τετράχρονα για την κορυφαία κατηγορία του παγκόσμιου. Δε νομίζω πως ήταν επιλογή ΜΟΝΟ της Honda, αλλά των εταιριών συνολικά. Μην ξεχνάς ότι η αλλαγή των κανονισμών έφερε στο παγκόσμιο και κατασκευαστές όπως η Ducati και η Kawasaki μετά από δεκαετίες απουσίας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Και που να δεις πως γύρισαν από τα τετράχρονα στα δίχρονα.

Ρε kugkesraimber, το χρήμα κυβερνάει τον κόσμο και η αγάπη είναι μια πλάνη, τι να λέμε τώρα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καθεστε και "μαλωνετε" για τα παιχνιδια που παιζει ενας κολοσσος δισεκατομμυριων με τις διοργανωτριες εταιρειες αγωνων και γενικοτερα δικαιωματων...

ποτε θα μαθετε οτι ολα γινονται για το "λιλι" και πως οι πρωτιες το μονο που καταφερνουν ειναι να τις βλεπουν τα προβατακια και να πηγαινουν να αγοραζουν τα "ready to race" μηχανακια της εκαστοτε μαρκας...

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    @ devil's animal: Αν το "ready to race" είναι σαν το RC30, θα βελάξω κι εγώ!

Άσε που το μηχανάκι μπορεί να είναι ρέντι του ρέις αλλά ο αναβατής 9 στις 10 είναι μόνο ρέντι του πέι

Κάποια είχε γράψει

Πλέει ανάμεσα στα πέη
    η δική μου Τάι Πέι
    (συνειρμός)

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ο MG-KTiNoS έχει δίκιο οτι με τα λεφτά μπορείς να κατακτήσεις και το Ντακαρ και ότι γουστάρεις .
    Το θέμα είναι οτι δεν θέλει να χαλάσει λεφτά για την συγκεκριμένη ιστορία .
    Εδώ η άποψη του Στουμπι είναι σωστή . Είναι οικονομικότερο να αλλάξεις τους κανονισμούς παρά να φτιάχνεις μοτέρ , ειδικά απο την στιγμή που μπορείς να το κάνεις.
    Στα 450 το μοτεράκι υπάρχει . Το μεγάλο θέμα είναι οι οδηγοί . Φέτος η ΚΤΜ έχει τον αφρό, οπότε η Χόντα θα μου τον κλάσει τον γκιώνη , εκτός και αν γίνουν τρελά πράγματα.

Μεγαλύτερος σε ένα χώρο είναι αυτός που ασχολείται . Το "αν ήθελε η Χόντα " είναι μια μ@λακια και μισή . Είναι αυτό που λέμε αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς .
    Εντουρο και ράλι η ΚΤΜ είναι μπροστά ( το μοτοκρος θέλει πολύ κουβέντα ). Μακάρι η Χόντα να ασχοληθεί να δώσει και κανα φράγκο στο χώρο, όλοι το θέλουν αυτό .
    Τελευταία τροποποίηση από marios8; 08/07/2012 στις 10:46.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Ο MG-KTiNoS έχει δίκιο οτι με τα λεφτά μπορείς να κατακτήσεις και το Ντακαρ και ότι γουστάρεις .
    Το θέμα είναι οτι δεν θέλει να χαλάσει λεφτά για την συγκεκριμένη ιστορία .
    Εδώ η άποψη του Στουμπι είναι σωστή . Είναι οικονομικότερο να αλλάξεις τους κανονισμούς παρά να φτιάχνεις μοτέρ , ειδικά απο την στιγμή που μπορείς να το κάνεις.
    Στα 450 το μοτεράκι υπάρχει . Το μεγάλο θέμα είναι οι οδηγοί . Φέτος η ΚΤΜ έχει τον αφρό, οπότε η Χόντα θα μου τον κλάσει τον γκιώνη , εκτός και αν γίνουν τρελά πράγματα.

Μεγαλύτερος σε ένα χώρο είναι αυτός που ασχολείται . Το "αν ήθελε η Χόντα " είναι μια μ@λακια και μισή . Είναι αυτό που λέμε αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς .
    Εντουρο και ράλι η ΚΤΜ είναι μπροστά ( το μοτοκρος θέλει πολύ κουβέντα ). Μακάρι η Χόντα να ασχοληθεί να δώσει και κανα φράγκο στο χώρο, όλοι το θέλουν αυτό .
    ....μιας και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός μόνο καλός μπορεί να είναι για τον καταναλωτή...είναι όντως έτσι άραγε;

Κατά τα άλλα φανατίλας δεν είμαι με κανέναν τους... το θέαμα θα είναι μάλλον καλύτερο και περισσότερο και ίσως να βάλει και η Χόντα ξανά στην παραγωγή περισσότερες μηχανές με πάθος.... μια χαρά!!!!
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ο

Σωστό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    ....μιας και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός μόνο καλός μπορεί να είναι για τον καταναλωτή...είναι όντως έτσι άραγε;

Κατά τα άλλα φανατίλας δεν είμαι με κανέναν τους... το θέαμα θα είναι μάλλον καλύτερο και περισσότερο και ίσως να βάλει και η Χόντα ξανά στην παραγωγή περισσότερες μηχανές με πάθος.... μια χαρά!!!!
    Ο ανταγωνισμός καλός είναι έως ενός ορίου.
    Δηλαδή στο ΝΒΑ έχει τρελό ανταγωνισμό, αλλά ο διοργανωτής φροντίζει να τροφοδοτεί τους πιο αδύνατους ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ανταγωνισμός και σπορ.
    Στις μοτοσικλέτες τα τελευταία χρόνια δεν έγινε έτσι και παίξαμε λίγο τον Χάι Λάντερ.
    Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας (άντε δυο)
    Εξ ου και η ανησυχία.
    Η χόντα δεν πρόκειται να βγάλει αληθινές μηχανές γιατί ξέρει ότι και εμείς δεν είμαστε αληθινοί μηχανόβιοι….
    Γιαλαντζί εμείς ?
    Ελαστικότητες αυτοί !

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ (ΜΠΟΡΕΙ) Ο ΛΑΟΣ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	team_HRC_marocco_01.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	66,9 KB 
ID:	271601

Ντεμπούτο 25 χρονια μετά στο Ράλλι του Μαρόκο. 2074 km (1544 km ειδ.)
    Με Helder Rodrigues, Felipe Zanol, Sam Sunderland, Johnny Campbell και Javier Pizzolito

Να πούμε πως κάποτε πήρα 4 τίτλους σερί

Όνομα:	team_HRC_marocco_02.jpg 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	271602

Όνομα:	team_HRC_marocco_03.jpg 
Μέγεθος:	40,2 KB 
ID:	271603

Όνομα:	team_HRC_marocco_04.jpg 
Μέγεθος:	37,9 KB 
ID:	271604

Το μεγάλο θέμα είναι οι οδηγοί . Φέτος η ΚΤΜ έχει τον αφρό, οπότε η Χόντα θα μου τον κλάσει τον γκιώνη , εκτός και αν γίνουν τρελά πράγματα.

Το αυτό. Ο Rodrigues ειναι φανταστικός οδηγός αλλά αν δεν έχουν τρομερες ατυχίες οι Coma και Despres δεν πρόκειται ούτε να τους πλησιάσει.

Το αποκορύφωμα θα ήταν αν κάποιος εκ των δύο της ΚΤΜ πηγαινε στη Honda, τότε πραγματικά θα είχε τρομερό ενδιαφέρον

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Honda στο Dakar 2013
    από peter86 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2012, 13:43
  2. Το φάντασμα με τη μαύρη Honda
    από Naxame στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2010, 11:32
  3. Evel Knievel's 35 χρονια μετα το Αλμα με την Harley στο Webley
    από jimmis5 στο forum Ιστορίες του δρόμου