ΟΚ!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Η ψήφος σας ήταν επιτυχής!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
καλή επιτυχία![]()
Η ψήφος σας ήταν επιτυχής!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Αν και διαφωνώ με τη διαδικασία της "βοήθειας", εν τούτοις το έκανα.
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κερδίσεις τελικά το μηχανάκι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Διαφωνώ με τη συγκεκριμένη λογική ζητιανιάς ψήφου για οποιονδήποτε ιντερνετικό διαγωνισμό και αν γίνεται.
Θα σε ψηφίσω μόνο αν θεωρήσω από μόνος μου οτι όντως είναι το καλύτερο μεταξύ των υπολοίπων και όχι γιατί είσαι κολλητός/ φίλος/ γνωστός/ συμφορουμίτης (και με 0 ποστ και γράφτηκες μόνο γι αυτό το λόγο)
οπότε από μένα its a no![]()
Δεκτή η άποψη σου!Δεν θα διαφωνήσω.. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να εκφράζει ελευθερα τη γνωμη του! Προσωπικά εγώ δεν ζητιάνεψα ούτε και παρακάλεσα κανέναν..
Όποιος θέλει να βοηθήσει ας βοηθήσει!
Όσο για το φόρουμ το ανακάλυψα πρόσφατα και το βρίσκω πολυ ωραιο οσον αφορα το περιεχόμενο του, γιατί οπως και να έχει είμαι κ εγώ λατρης
των 2 τροχων!Δεν προκειτε να αποχωρήσω μετα το διαγωνισμο, ηρθα για να μείνω, να μαθω και να ενημερωθω οτι αφορα τις μοτοσυκλετες και γενικοτερα καποια πραγματακια που θα με βοηθησουν ειτε τωρα, ειτε στο μελλον !
Φιλικά πάντα!!
Να 'σαι καλα!!!![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Μήπως να μας δώσει και μια γραπτή δήλωση οτι θα μας αγαπάει και θα μας δίνει το μηχανάκι όποτε το ζητάμε και οτι είναι καλό παιδί και πάει και εκκλησία?
Εντάξει ρε φίλε αν δεν θες να τον ψηφίσεις μην το κάνεις αλλα μη το κάνεις και θέμα. Δεν ζητιάνεψε το παλικάρι. Και να μην ξαναγράψει εδω μέσα ο πρώτος
θα είναι? Εδω είμαστε τόσες χιλιάδες γραμμένοι και τα ενεργά μέλη πάνω απο 2-3 μήνες είναι 50-80 το πολύ. Καλά για έτη δεν το συζητώ είμαστε λίγοι.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
μου αρεσε ενώς άλλου ,όχι ρε πλάκα κάνω +1 απο μένα
![]()
done και από εμένα