Σελίδα 34 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 555

Θέμα: GR2SCO - 2011 - Highlights Of The Highlands

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    εύχομαι σε όλους ένα καλό τριήμερο
    εγώ θα το περάσω στο Μεταξά για τελευταία δόση ΧΜΘ
    [για να γίνω τούμπανο που λέει και ο άλλος] για το σχεδιασμό του 2ου. 24ωρου το Σεπτέμβρη - ετοιμαστείτε!

Υ.Γ. το βιβλίο προχωράει, φαίνεται ότι θα γίνει εκπληκτική δουλειά, πολύ προχωρημένο και πρωτοπόρο σχέδιο έχω

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Καλά κουράγια φίλε αν και σε βλέπω, δε μασάς. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα και μακάρι να γράφεις ακούραστα χιλιόμετρα με τη μπέμπα σου και την παρέα σου. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικές ταξιδιωτικές περιγραφες και καβάτζωσε ένα αντίτυπο και για μένα.

WHO RUNS THE SHOW

Αγαπητε Κωστα κεριμενω με ανυπομονησια το βιβλιο σου..Μην ξεχνας το πρωτο σου αντιτυπο που εχω προλαβει..Καλοκαιριαζει σιγα σιγα,η Αιγινα κοντα ειναι...

Κώστα σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου…. Είσαι μάχιμος και πιστεύω ότι το Νεπάλ σε περιμένει..

Εύχομαι οι αγωνιστικές ώρες να περάσουν γρήγορα.[είσαι τούμπανο δεν περιμένω να γίνεις.]
    Βιβλίο θέλω και εγώωωωωωωωωωωωω

1/ το 2. 24 ωρο όχι μόνο σχεδιάστηκε, αλλά και δοκιμάστηκε στην πράξη και είναι νομίζω ελαφρώς πιο δύσκολο, αλλά πολύ πιο όμορφο!!!!
    σχετική ανακοίνωση εντός ημερών
    2/ το βιβλίο προχωρά κανονικά...πιθανόν αρχές Σεπτέμβρη έτοιμο
    3/ μετά από 6. κύκλο ΧΜΘ τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!

πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από liberec Προβολή μηνύματος
    [B] μετά από 6. κύκλο ΧΜΘ τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!
    Μπράβο Κώστα άντε να περάσει και αυτό.
    Σου εύχομαι πραγματικά το καλύτερο.

Well done Doc!!!! Περιμενουμε το βιβλιο & πανω απο ολα εσενα να αναρρωσεις πληρως.
    Remember,Hope is a good thing,maybe the best of things.And no good thing ever dies

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    το ταξίδι τα σπαει ....φοβερομπραβο ρε μεγαλε εισαι τεραστιος!!!!!!!!!

λοιπόν...

χθες έπαιξα και πάλι τένις....
    ναι, με ένα μικρό όγκο ακόμα στο στήθος, με δύο μεταστάσεις στην σπονδυλική, αλλά ξανά έπαιξα.
    Βασικά ήθελα να επανέλθω πολύ αργά, σταδιακά, όπως επιβάλλεται. Για αυτό έλεγα για κάποιο δεκάλεπτο, δεκαπεντάλεπτο να αλλάξουμε μερικές μπαλιές, απλά να ανοίξει το χέρι, να χαρεί η καρδιά, να ..... και έγινε μία ώρα. Όχι, δεν την άντεξα κανονικά, στους ρυθμούς μου. Μα, μέχρι πρότινος κουραζόμουν με το περίπατο μέχρι την εξώπορτα, άρα απλά έγινε μία κάποια αρχή, ένα στατικό τένις. Ο Cris [με τον οποίο διοργανώνω το 24 ωρο, ΝΑΙ, θα γίνει, βασικά είναι έτοιμο], καλού κακού την κοπάνησε στην Κέρκυρα για να μην τον καταπατήσω!

Έχω ακόμα αγώνα, όπως είπα, μάλλον αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσει η ακτινοβολία, ΑΛΛΑ,
    τίποτε σε αυτήν την ζωή δεν είναι τζάμπα, χωρίς να βρέξεις κ@λο ψάρια δεν θα πιάσεις, αυτό το ξέρουμε όλοι οι αθλητές και μαχητικοί μοτοσικλετιστές.

keep trying
    don't give up
    VENCEREMOS

Φίλε Κώστα ξέρω ότι έχεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις και σύντομα να μιλάς πάλι για το δικό σου ταξιδιωτικό.
    Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο.

Δυνατά μωρέ! Ψηλά την κεφαλή! Θεριό ανήμερο η ψυχή σου!
    Σκίστην την κωλοαρρώστεια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παρόμοια θέματα

1. Behind the Scenes of the 2011 U.S. Vintage Grand Prix
    από SpeakeasyBlues στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2011, 11:18
  2. Lord of the rings
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:00
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  4. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39
  5. lord of the rings
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας