Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Επιλογή μηχανής

Νέο μέλος
    Ίσως και να έχεις δίκιο φίλε μου στο ότι έχω πέσει θύμα του marketing. Αλλά όπως είπα και στην αρχή είμαι άσχετος με το θέμα μηχανή και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σας. Αλλά η μηχανή που θα καταλήξω θέλω να είναι πραγματικά on/off.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κοιτα το τενερε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κοιτα το τενερε.
    Όπως λέει και ο τρουπερ , κοίτα και το τενερε…
    Η φιλοσοφία του είναι απλή…
    Ένα πολυδοκιμασμενο μονοκύλινδρο μοτερ , και ενα απλό στήσιμο που δεν σε αγχώνει ακόμη και αν έχεις μικροπτωσεις..
    Μηδενικές βλάβες , καλή αντιπροσωπεία και υποστηριξη
    Στην πόλη είναι ένα ΧΤ και στο ταξιδι είναι ένα …ΧΤ με πολύ μεγάλη αυτονομία και καλύτερη κάλυψη από τον αέρα…
    Φτηνό στα σερβις και στα αναλώσιμα (ειπαμε είναι ΧΤ) και ,αφού ζεις στην επαρχία, σίγουρα θα βρεις καποιον μάστορα που να το ξέρει (μιας και είναι ένα ΧΤ) …
    Στα μεσαίου κυβισμού ον-οφφ θεωρώ ότι είναι η μηχανή που μπορεί να κάνει και τα δυο 50-50…
    Λογω του ύψους σου η θέση οδήγησης του θα σε βολέψει πολύ..
    Η αγορά μεταχειρισμενου δε , νομίζω ότι είναι πραγματική ευκαιρία μιας και έχει μοντελα 08-09-10 γυρω στα 4500 χιλιαρικα

…αλλα στο τέλος να πάρεις αυτό που γουστάρεις και καλά θα κάνεις
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 30/06/2012 στις 10:40.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Όπως λέει και ο τρουπερ , κοίτα και το τενερε…
    Η φιλοσοφία του είναι απλή…
    Ένα πολυδοκιμασμενο μονοκύλινδρο μοτερ , και ενα απλό στήσιμο που δεν σε αγχώνει ακόμη και αν έχεις μικροπτωσεις..
    Μηδενικές βλάβες , καλή αντιπροσωπεία και υποστηριξη
    Στην πόλη είναι ένα ΧΤ και στο ταξιδι είναι ένα …ΧΤ με πολύ μεγάλη αυτονομία και καλύτερη κάλυψη από τον αέρα…
    Φτηνό στα σερβις και στα αναλώσιμα (ειπαμε είναι ΧΤ) και ,αφού ζεις στην επαρχία, σίγουρα θα βρεις καποιον μάστορα που να το ξέρει (μιας και είναι ένα ΧΤ) …
    Στα μεσαίου κυβισμού ον-οφφ θεωρώ ότι είναι η μηχανή που μπορεί να κάνει και τα δυο 50-50…
    Λογω του ύψους σου η θέση οδήγησης του θα σε βολέψει πολύ..
    Η αγορά μεταχιρισμενου δε , νομίζω ότι είναι πραγματική ευκαιρία μιας και έχει μοντελα 08-09-10 γυρω στα 4500 χιλιαρικα

…αλλα στο τέλος να πάρεις αυτό που γουστάρεις και καλά θα κάνεις
    Όλα αυτά που είπες αλλά ο φίλος μπορεί να κοιτάξει και το δικύλινδρο transalp, μεταχειρισμένο και με σαφώς λιγότερα χρήματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Όλα αυτά που είπες αλλά ο φίλος μπορεί να κοιτάξει και το δικύλινδρο transalp, μεταχειρισμένο και με σαφώς λιγότερα χρήματα.
    Φυσικά και το τρανσαλπ που είναι δικύλινδρο και μεΑΒΣ .. και το βεστρομ ...και αλλα..
    Εγώ μίλησα ως κάτοχος τενερε και ως …. 190

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kivotos Προβολή μηνύματος
    Ίσως και να έχεις δίκιο φίλε μου στο ότι έχω πέσει θύμα του marketing. Αλλά όπως είπα και στην αρχή είμαι άσχετος με το θέμα μηχανή και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σας. Αλλά η μηχανή που θα καταλήξω θέλω να είναι πραγματικά on/off.
    Κοίτα, το ξαναλέω πως για εμένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ on/off και ογκώδης μοτοσυκλέτα που σ' αρέσει είναι έννοιες ασμβίβαστες, από τη στιγμή κιόλας που είσαι και αρχάριος με τις μοτοσυκλέτες. Είχα πει βέβαια και παραπάνω, ότι εξαρτάται πως εννοεί καθένας το κομμάτι off. Για εσένα ας πούμε μπορεί να είναι η διαδρομή του Acropolis, για κάποιον άλλο είναι βατός-βατότατος χωματόδρομος χωρίς κροκάλες και κοτρώνες, απλά απουσία ασφάλτου, που περνάς σχεδόν με ο,τιδήποτε με μικρή ταχύτητα διέλευσης. Εάν έχω καταλάβει σ' αρέσουν "φουσκωμένες" και μουράτες μηχανές στύλ GS, Varadero, VStrom, KLV. Εάν τώρα θες κάτι που να είναι πραγματικό οn/off θα σου πρότεινα την Tenere που είπαν και οι προηγούμενοι, KTM lc4 620 adventure σε μεταχειρισμένο (θα σ' αρέσει το φαρδύ ρεζερβουάρ οπτικά) και τέλος τη BMW GS 650 Dakar...

Νέο μέλος
    Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την βοήθεια. Απο αυτές που μου προτείνατε περισσότερο μου αρέσει η bmw. Βρίσκω και στην τιμή που θέλω. Αλλά και η transalp δεν μου φαίνεται κακή. Πάντως η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί λίγο.

Νέο μέλος
    Επανέρχομαι πιο μπερδεμένος απο την αρχή. Είμαι ανάμεσα σε africa,bmw dakar και transalp. Σημαντικός παράγοντας για μένα είναι και η κατανάλωση. Μπορείτε να μου πείτε τι κατανάλωση έχουν αυτά τα 3?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Το BMW καίει λιγότερο από τα άλλα δύο.
    Give me fuel, Give me fire

[...]Μπορείτε να μου πείτε τι κατανάλωση έχουν αυτά τα 3?
    Οχι, γιατι δεν ξερουμε. Μπορεις ομως να το ψαξεις γιατι εχει απασχολησει κι αλλους πριν απο σένα. Επίσης η έννοια καταναλωση ειναι κατι πολυυυυυ σχετικο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Το έψαξα και το λιγότερο καίει το bmw (4,5-5,0) το africa (6,5) και λίγο λιγότερο το transalp. Για το pegaso trail τι λέτε?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Το έψαξα και το λιγότερο καίει το bmw (4,5-5,0) το africa (6,5) και λίγο λιγότερο το transalp. Για το pegaso trail τι λέτε?
    εγώ έχω το strada, άριστο μηχανάκι και από κατανάλωση παίζει από 4,9 (ναι το έχω καταφέρει!) έως και 7 λίτρα με ΠΟΛΥ βαρύ χέρι... γενικά όμως παίζω γύρω στα 5 με 5,5
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Είναι στην ίδια κατηγορία με τα bmw dakar , transalp? Αν ναι αξίζει να το κοιτάξω αντί των άλλων 2?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παρε κανενα suzuki DR 800 s ριξτου και μερικα φραγκακια να σαι αρχηγος....

http://www.youtube.com/watch?v=xxzMNpPERsU

Ως αρχάριος και για να αποφύγεις τα μπερδέματα, θα ψήφιζα το ΧΤ. Θα σου κάνει όλα (σχεδόν) τα κέφια, χωρίς να πληρώνεις κερατιάτικα σε μάστορες και βενζινάδες.
    Μια μικρή συμβουλή: Μην πάρεις τη BMW μόνο και μόνο για να περνάς με ''έλικα'' από την καφετέρια. Προσπάθησε να ''δεις'' τη μοτοσυκλέτα χωρίς το σήμα της μάρκας!
    Καλές βόλτες.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια στην επιλογή μηχανής 50cc
    από DUKEMNUKEMgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:26
  2. επιλογή μηχανής
    από airam9797 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 15:33
  3. επιλογή μηχανής
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 19:37
  4. επιλογη μηχανης?
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 15:19
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ