Ίσως και να έχεις δίκιο φίλε μου στο ότι έχω πέσει θύμα του marketing. Αλλά όπως είπα και στην αρχή είμαι άσχετος με το θέμα μηχανή και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σας. Αλλά η μηχανή που θα καταλήξω θέλω να είναι πραγματικά on/off.![]()
Ίσως και να έχεις δίκιο φίλε μου στο ότι έχω πέσει θύμα του marketing. Αλλά όπως είπα και στην αρχή είμαι άσχετος με το θέμα μηχανή και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σας. Αλλά η μηχανή που θα καταλήξω θέλω να είναι πραγματικά on/off.![]()
κοιτα το τενερε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όπως λέει και ο τρουπερ , κοίτα και το τενερε…
Η φιλοσοφία του είναι απλή…
Ένα πολυδοκιμασμενο μονοκύλινδρο μοτερ , και ενα απλό στήσιμο που δεν σε αγχώνει ακόμη και αν έχεις μικροπτωσεις..
Μηδενικές βλάβες , καλή αντιπροσωπεία και υποστηριξη
Στην πόλη είναι ένα ΧΤ και στο ταξιδι είναι ένα …ΧΤ με πολύ μεγάλη αυτονομία και καλύτερη κάλυψη από τον αέρα…
Φτηνό στα σερβις και στα αναλώσιμα (ειπαμε είναι ΧΤ) και ,αφού ζεις στην επαρχία, σίγουρα θα βρεις καποιον μάστορα που να το ξέρει (μιας και είναι ένα ΧΤ) …
Στα μεσαίου κυβισμού ον-οφφ θεωρώ ότι είναι η μηχανή που μπορεί να κάνει και τα δυο 50-50…
Λογω του ύψους σου η θέση οδήγησης του θα σε βολέψει πολύ..
Η αγορά μεταχειρισμενου δε , νομίζω ότι είναι πραγματική ευκαιρία μιας και έχει μοντελα 08-09-10 γυρω στα 4500 χιλιαρικα
…αλλα στο τέλος να πάρεις αυτό που γουστάρεις και καλά θα κάνεις
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 30/06/2012 στις 10:40.
Κοίτα, το ξαναλέω πως για εμένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ on/off και ογκώδης μοτοσυκλέτα που σ' αρέσει είναι έννοιες ασμβίβαστες, από τη στιγμή κιόλας που είσαι και αρχάριος με τις μοτοσυκλέτες. Είχα πει βέβαια και παραπάνω, ότι εξαρτάται πως εννοεί καθένας το κομμάτι off. Για εσένα ας πούμε μπορεί να είναι η διαδρομή του Acropolis, για κάποιον άλλο είναι βατός-βατότατος χωματόδρομος χωρίς κροκάλες και κοτρώνες, απλά απουσία ασφάλτου, που περνάς σχεδόν με ο,τιδήποτε με μικρή ταχύτητα διέλευσης. Εάν έχω καταλάβει σ' αρέσουν "φουσκωμένες" και μουράτες μηχανές στύλ GS, Varadero, VStrom, KLV. Εάν τώρα θες κάτι που να είναι πραγματικό οn/off θα σου πρότεινα την Tenere που είπαν και οι προηγούμενοι, KTM lc4 620 adventure σε μεταχειρισμένο (θα σ' αρέσει το φαρδύ ρεζερβουάρ οπτικά) και τέλος τη BMW GS 650 Dakar...
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την βοήθεια. Απο αυτές που μου προτείνατε περισσότερο μου αρέσει η bmw. Βρίσκω και στην τιμή που θέλω. Αλλά και η transalp δεν μου φαίνεται κακή. Πάντως η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί λίγο.
Επανέρχομαι πιο μπερδεμένος απο την αρχή. Είμαι ανάμεσα σε africa,bmw dakar και transalp. Σημαντικός παράγοντας για μένα είναι και η κατανάλωση. Μπορείτε να μου πείτε τι κατανάλωση έχουν αυτά τα 3?
Το BMW καίει λιγότερο από τα άλλα δύο.
Give me fuel, Give me fire
Το έψαξα και το λιγότερο καίει το bmw (4,5-5,0) το africa (6,5) και λίγο λιγότερο το transalp. Για το pegaso trail τι λέτε?
Είναι στην ίδια κατηγορία με τα bmw dakar , transalp? Αν ναι αξίζει να το κοιτάξω αντί των άλλων 2?
Παρε κανενα suzuki DR 800 s ριξτου και μερικα φραγκακια να σαι αρχηγος....
http://www.youtube.com/watch?v=xxzMNpPERsU
Ως αρχάριος και για να αποφύγεις τα μπερδέματα, θα ψήφιζα το ΧΤ. Θα σου κάνει όλα (σχεδόν) τα κέφια, χωρίς να πληρώνεις κερατιάτικα σε μάστορες και βενζινάδες.
Μια μικρή συμβουλή: Μην πάρεις τη BMW μόνο και μόνο για να περνάς με ''έλικα'' από την καφετέρια. Προσπάθησε να ''δεις'' τη μοτοσυκλέτα χωρίς το σήμα της μάρκας!
Καλές βόλτες.![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll