Την έχω καθημερινά τσεκάρισμα . Είμαι και κάθε ημερα άνοδο κάθοδο Ε.Ο![]()
Την έχω καθημερινά τσεκάρισμα . Είμαι και κάθε ημερα άνοδο κάθοδο Ε.Ο![]()
Παιδειά μην είσαστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας.
Ολα τα μεγάλα μονοκύλυνδρα έχουν πρόβλημα στις αλυσίδες.
Ανάλογα και με τον τρόπο οδήγησης βέβαια και την συντήρηση αλλά αν βγάλει μια αλυσίδα 15000 χιλ δεν είναι άσχημα.
Γεια σας. Είμαι νέος στο Φόρουμ.Έχω ένα τενερέ 660 με 25000 χλμ και έχω αλλάξει 2 φορές σετ. Τώρα ψάχνω για το 3ο. Βρήκα στη ΥΑΜΑΗΑ ένα με 280 ευρώ και λέει ότι έχει εγγύηση 200.000 χλμ. Γίνεται αυτό η λέει μπούρδες? καμμία άλλη πρόταση? επίσης θέλω να βάλω πίσω 43αρι και όχι 45αρι που είναι το μανίσιο.
στα 11.000 χλμ κοπηκε και τυλιχτηκε στην γραναζιερα μπλοκαρε ο πισω τροχος και ευτυχως δεν επεσα
με αποτελεσμα να στραβωσει το ψαλιδι να ραγισει η γραναζιερα
και ολα αυτα με 121 χλμ/ω αν θυμαμε καλα στα σιγουρα στον κοφτη τις τριτης
το χτχ το ειχα περιπου ενα μισο χρονο το εφτιαξα και το πουλησα την αλλη μερα
στο ττ600 που ειχα (φτιαγμενο πολυ πιο δυνατο απο το 660 ) την αλυσιδα την ειχα αλλαξει στα 30.000
το φερνω σαν παραδειγμα οσο και να τρωνε αλυσιδες τα μονοκυλινδρα ειναι παραλογο να κοβετε τοσο νωρις
Αυτα που διαβαζω ισχυουν για τα XTX μονο ή και για το ΧΤ660Ζ ?
Παίδες και μένα μετά απο 14000 χλμ η αλυσίδα πάει για αλλαγή (oem xt660z tenere)
Ο προβληματισμός μου είναι να βάλω πάλι την μανίσια, ή να πάω σε aftermarket λύση? (πχ afam)
Δεν ξέρω την διαφορά τιμής, και αν θα αξίζει τον κόπο (γιατί αν είναι να δώσω αρκετά παραπανω και να μου βγάλει τα ιδια χιλιόμετρα τότε δε λέει......)
οπως ειχε απαντησει κι εδω ο ΠροεδρΑς
ΒΑΛΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ !!!
δεν εχουν και και καμια (μεγαλη) διαφορα στην τιμη
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 22/02/2013 στις 16:17.
Εγώ πάντως με τη μαμίσια έβγαλα 27.000 χλμ!! Και δε κόπηκε, απλά την άλλαξα επειδή είχε "κομπιάσει"..
Στην αλλαγη γραναζιων αλυσιδας αλλαξατε και το μικρο μπροστα? Εχω ακουσει οτι αν ειναι να αλλαχτει καλα ειναι ναμπει παλι ιδιο μαμα γιατι εχει αυτο το λαστιχο που απορροφαει τους κραδασμους και τον ενοχλητικο θορυβο.. εχω παρει καινουρια γραναζια jt και DID αλυσιδα το θεμα ειναι να αλλαξω το μικρο γραναζι το οποιο ειναι σε πολυ καλη κατασταση? Εχετε δει διαφορα με το καινουριο γραναζι οσον αφορα το θορυβο και γενικως την αισθηση?
Τελευταία τροποποίηση από gemis XTX; 14/04/2014 στις 16:50.