Καλημέρα σε όλους.Καινούριος εδώ.
Αλλάζω μοτό , ελπίζω (ΠΟΛΥ) σύντομα κι αυτός ήταν ο λόγος για την εγγραφή μου... να μαζέψω, δηλαδή, πληροφορίες.
Έχω ένα (χαρ)χαρλευ αλλά καλοβλέπω το Adventure 1200 και το Super Tenere 1200.
Και φυσικά ο λόγος είναι γιατί η Αμερικάνα είναι μια παραπληγία και μισή όσων αφορά συμπλέκτες και κιβώτια. Εαν είσαι ΜΟΝΙΜΑ σε εθνική ... θα γράψει 1.000.000 χμ χωρίς πρόβλήματα... αλλά στην Ελλαδιστανική πραγματικότητα η μοτοσυκλέτα απλά ... ... ... καταστρέφεται. Όσοι λένε ότι τα Χάρλευ δεν βγάζουν προβλήματα, απλώς ... δεν τα καβαλάνε ούτε σε κίνηση,ούτε σε σφιχτά κομμάτια, ούτε στους κατσικόδρομους που αποκαλούμε "ασφάλτινους".Εκτός αυτού ΔΕΝ φορτώνεται για ταξίδι όπως βλέπω κάτι παλαβούς με ON-OFF ... ... ... !!! Και αν το φορτώσεις είσαι με τη ψυχή στο στόμα διότι η γεωμετρία του (ΠΟΙΑ????!!!!) πάει εντελώς κατά διόλου...
Τέλος πάντων , είναι κανείς ιδιοκτήτης xt1200z?? Να ρωτήσω κάποια πραγματάκια...?
Στρέφομαι πιο πολύ στο Yamaha γιατί από προσωπική πείρα ξέρω ότι απλά είναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΣ!!!
Αν και τα παιδιά στο forum τής BMW λενε τα καλύτερα για το ADV. , εγώ άλλα ακούω στην πιάτσα. Ότι βγάζουν ,δηλαδη, προβληματάκια... ...
Ευχαριστώ!