Αιωνια τους η μνυμη....
Ο ....... ειχε στειλει την προσκληση για το γαμο του στον αδερφο μου.....
Αιωνια τους η μνυμη....
Ο ....... ειχε στειλει την προσκληση για το γαμο του στον αδερφο μου.....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
αν ησουν εσυ αστυνομικος και σου εδιναν αλεξισφαιρο γιλεκο που δεν εγραφε ημερομηνια κατασκευης και γνωριζοντας οτι εχει ημερομηνια ληξης
τι θα εκανες??
οταν δε θα σου χορηγουσουν στολες τι θα εκανες θα πηγαινες με τις πυτζαμες??
δεν εχει να κανει αν αποδεχεσε στο δημοσιο οτι δουλευει ακομα ειναι απο το φιλοτιμο μερικων
[QUOTE=sniper;2216269]Εδώ σου δίνουν αλεξίσφαιρο με φερμουάρ μπροστά και το κέντρο, η ημερομηνία λήξης σας πείραξε..
Άγνοια, κι ωχαδερφισμός παντού.. κι ιδού τ' αποτελέσματα.[
ενα απλο παραδειγμα εδωσα και πολλα αλλα γινοντε αλλα αν αρχησω να λεω βλεπω να ξεκινανε επιδρομες στα τμηματα και σε ενστολους
το οτι τρεχουν το ξερουμε οχι μονο οι Διας αλλα και τα αυτοκηνιτα και το κακο ειναι οτι το κανον και χωρις λογο πολλες φορες...
Φισικα οπως ολλοι εχουμε μαθει η ταχητητα και ιδικα μεσα στην Αθηνα μπορει να σε σκωτωσει...
ORGIA!!!!!
Τα περί ελαστικών, συντήρησης κλπ είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους αναβάτες των μηχανών. Αν τις καβαλάνε εν γνώση τους, ας πρόσεχαν. Αν τους το επιβάλλουν, ας πάνε στο σωματείο τους να κάνουν κάτι.
Φiλε πλάκα κάνεις με αυτά που λες.....Εσυ που ζείς; Eισοδηματίας είσαι; η στο ΠΑΜΕ; Ελεος τέτοια μέρα....Συλληπητηρια στις οικογενειες τους
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Κρίμα για τα παιδιά που πήγαν τσάμπα....
Οσο για τα υπόλοιπα - όχι πως έχει σημασία στο παρόν νήμα - προσωπικά θα προτιμούσα να αλλάξω επάγγελμα παρά να χάσω τη ζωή μου ή να τη παίζω ρουλέττα.
Run, rabbit run
Φίλε, δεν κάνω καθόλου πλάκα. Κι ουτε εισοδηματίας είμαι και φυσικά όχι στο ΠΑΜΕ (σόρρυ ΠΑΜΕ).
Αν νομίζεις ότι ακούγοντας τυφλά εντολές του στυλ "καβαλήστε τις όπως είναι, η πατρίδα δεν έχει λεφτά για να της συντηρίσει σωστά. Κινδυνέψτε τη ζωή σας και τη σωματική σας ακεραιότητα επειδή κάποιοι άλλοι έφαγαν τα λεφτά" είναι ένδειξη καθήκοντος ή σεβασμού στα παιδιά που σκοτώθηκαν, είσαι μακρυά νυχτωμένος. Δεν ξέρω αν ανήκεις εκεί αλλά επέτρεψέ μου να έχω κι εγώ μια γνώμη. Θα εκπλαγείς δε αν ακούσεις τι πιστεύω (που δεν πρόκειται ποτέ να γράψω δημόσια).
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πέραν από τις διάφορες σκέψεις και αφορισμούς το (πολύ πιθανόν και τυχαίο) γεγονός δεν αλλάζει:Είσαι πολλές ώρες στο δρόμο εκτεθειμένος;...αν είσαι έστω και 1 δέκατο ξένοιαστος θα πας αδιάβαστος από 10000000 αιτίες...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Κρίμα για τα παιδιά.
Προσοχή σε όσους καβαλάνε κρατικά οχήματα(ασυντήρητα)και ας πάνε και λίγο αργότερα..
Με το ένα παλικάρι που ήταν από Ναύπλιο είμασταν μαζί φαντάροι και σε λίγο καιρό παντρευόταν. Άπο ότι έμαθα από συναδέλφους τους έτρεχαν και έχασαν τον έλεγχο της μηχανής. Καλό Παράδεισο στα παλικάρια.
Διαβαζω, παραπληροφορηση στο φουλ.....
Επειδη τους ειχα στην Ιατροδικαστικη σημερα, δεν μπορει απο σκασιμο λαστιχου να γινεις ετσει.
Δεν θα πω τιποτα αλλο.
Υ.Γ οι καινουργιες μηχανες που εχει η ομαδα ΔΙΑΣ ειναι του κουτιου, και τα λαστιχα παντα τα αλαζουν, απλα ο καθενας υπερκτιμαει τις δυνατοτητες τους.