Γραψτε το ονομα αυτου που θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGPφετος, μονο το ονομα!!!! (μεχρι 2 αναβατων)
οχι πιος ειναι καλυτερος ή πια μηχανη παει καλυτερα
ξεκιναω και γραφω Rossi ή Gibernau
Γραψτε το ονομα αυτου που θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGPφετος, μονο το ονομα!!!! (μεχρι 2 αναβατων)
οχι πιος ειναι καλυτερος ή πια μηχανη παει καλυτερα
ξεκιναω και γραφω Rossi ή Gibernau
O Rossi ή ο Rossi..
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Για Rossi το βλέπω.... Gibernau όχι ακόμα....
ο Biaggi χάνει λάδια και δεν τον κόβω....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Έχει λυσσάξει όμως... ή τώρα ή ποτέ είναι γι'αυτόν... έχει πολλά ν'αποδείξει... δεν είναι θέμα ικανοτήτων, αλλά κινήτρων και πάθους. Νομίζω ότι τα έχει και τα δύο φέτος περισσότερο από ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
ο Biaggi χάνει λάδια και δεν τον κόβω....
Θάνος..
Γιατί ρε συ Θάνο, από τότε που ξεπετάχτηκε ο μικρός (και από πιο πριν κιόλας) σκυλιασμένος δεν ήταν πάλι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Έχει λυσσάξει όμως... ή τώρα ή ποτέ είναι γι'αυτόν... έχει πολλά ν'αποδείξει... δεν είναι θέμα ικανοτήτων, αλλά κινήτρων και πάθους. Νομίζω ότι τα έχει και τα δύο φέτος περισσότερο από ποτέ.
Είναι θέμα ικανοτήτων όταν μένει πίσω απο τον Rossi σχεδόν μονίμως εδώ και δυο χρονάκια, πόσο μάλλον φέτος!
Απλά αν και φέτος δεν βγει, θα ξεφτιλιστεί εντελώς.
Θα συμφωνήσω!!! Να δούμε!!!! Δεν τον πάω όμως γιατί είναι παλιοεγωιστής και παλιοχαρακτήρας... Τουλάχιστον αυτό βγάζει......Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Έχει λυσσάξει όμως... ή τώρα ή ποτέ είναι γι'αυτόν... έχει πολλά ν'αποδείξει... δεν είναι θέμα ικανοτήτων, αλλά κινήτρων και πάθους. Νομίζω ότι τα έχει και τα δύο φέτος περισσότερο από ποτέ.
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Κι εγώ δεν τον γουστάρω τον παλιοπαπάρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Θα συμφωνήσω!!! Να δούμε!!!! Δεν τον πάω όμως γιατί είναι παλιοεγωιστής και παλιοχαρακτήρας... Τουλάχιστον αυτό βγάζει......
Θάνος..
Το πες με μια λέξη....χεχε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
τον παλιοπαπάρα...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ξεφύγαμε πάλι...
Αλήθεια (το έχω ξαναρωτήσει)...
...υπάρχει κανένας που να πάει τον Biaggi;
Είχε ποτέ fan club αυτός ο άνθρωπος;
Το τελευταίο που διάβασα είναι ότι και πάλι γκρίνιαζε στις δοκιμές γιατί το νέο πλαίσιο της RCV που λέει πως δημιουργεί ταλαντώσεις τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.
Μήπως ρε παιδιά να του δώσουν κανά μαχητικό πιλοτάρει ο τύπος;
Ναι αυτό λέω, απλά αν έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα φέτος η honda πριν προλάβει ο Rossi και η Yamaha να εξελίξουν αρκετά την Μ1, είναι ίσως ο πιο πιθανός να το εκμεταλλευτεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Είναι θέμα ικανοτήτων όταν μένει πίσω απο τον Rossi σχεδόν μονίμως εδώ και δυο χρονάκια, πόσο μάλλον φέτος!
Απλά αν και φέτος δεν βγει, θα ξεφτιλιστεί εντελώς.
Όχι όμως ότι θα τα καταφέρει κιόλας.
Θάνος..
Ναι ένα περίεργο πράγμα... δεν φταίει ποτέ αυτός! Πάντα κάτι φταίει στη μηχανή του... και τώρα τα ίδια είπε στη συνέντευξη... έφταιγε που δεν μπόρεσαν οι μηχανικοί του να λύσουν τα προβλήματα στα δύο τελευταία κομμάτια της πίστας που είχαν πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ξεφύγαμε πάλι...
Αλήθεια (το έχω ξαναρωτήσει)...
...υπάρχει κανένας που να πάει τον Biaggi;
Είχε ποτέ fan club αυτός ο άνθρωπος;
Το τελευταίο που διάβασα είναι ότι και πάλι γκρίνιαζε στις δοκιμές γιατί το νέο πλαίσιο της RCV που λέει πως δημιουργεί ταλαντώσεις τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.
Μήπως ρε παιδιά να του δώσουν κανά μαχητικό πιλοτάρει ο τύπος;
Τι να πεις...
Θάνος..
Αντίθετα με σας ..... πιστευω ότι σε Honda θα πάει το πρωτάθλημα .... Biaggi ή Sete Gibernau ....
Forza DUCATI
... Τzifos ...