Σελίδα 67 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1587

Θέμα: Honda Bros

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    αν δεν εχεις το μαμα γραναζωμα καλο θα ηταν να βγαλεις την πισω αναρτηση η να βαλεις ιμαντες και συμπιεζοντας να φερεις το μονομπρατσο προς τα πανω.πρεπει να φερεις το κεντρο του μπροστα γραναζιου, την βιδα του αξονα του ψαλιδιου και το παξιμαδι στο πισω γραναζι σε μια ευθεια.εκει ειναι το πιο τεντομενο σημειο που θα δει ποτε η αλυσιδα.
    εκει θες να εχει 1.5cm τζογο.

σας ευχαριστω πολυ παιδια...το εκανα χθες το απογευμα,στην αρχη τεντωθηκε παρα πολυ κ ακουγοταν πολυ το χαλαρωσα λιγακι κ τωρα μου ακουγετε μια χαρα.αφησα τζογο περιπου το παχος της καδενας κ λιγο παραπανω.θα το κοιταω συνεχεια τωρα κ βλεπω.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    βαλε δυο βαριους φιλους σου πανω και τοτε τσεκαρε αν ειναι τεντομενη.
    θα πρεπει να εχει λιγο παραπανω απο 1.5cm απο πανω πανω εως κατω κατω.
    κανε το να εισαι σιγουρος αυτο το τεστ!!
    γιατι η ζημια μπορει να ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη!!

Νέο μέλος Το avatar του/της kostas251
    Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το γράφω εδώ πια είναι η γνώμη σας για αυτό το bros http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1774989 σκέφτομαι να το πάρω τι να προσέξω και θέλω να μου πείτε + - του μοντέλου.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 23/07/2012 στις 08:09. Αιτία: Link correction

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas251 Προβολή μηνύματος
    Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το γράφω εδώ πια είναι η γνώμη σας για αυτό το bros http://www.car.gr/cl...s/view/1774989/ σκέφτομαι να το πάρω τι να προσέξω και θέλω να μου πείτε + - του μοντέλου.

Διάβασε αν έχεις χρόνο το thread από την αρχή, θα μάθεις αρκετά πράγματα για το μηχανάκι... Τώρα το συγκεκριμένο που λες (σωστό link) φαίνεται αρκετά καθαρό, μόνο τα μασπιε του οδηγού είναι τελείως λάθος, μάλλον έχουν κόψει τη βάση της πινακίδας, και η ανάρτηση είναι η γνήσια οπότε πιθανώς τελειωμένη. Το ότι λείπουν καθρέπτες και φλας το βλέπεις κι εσύ... Ας το δει και κάποιος από κοντά γιατί πολλά δεν φαίνονται από τις φωτογραφίες...(μοτέρ, ρουλεμάν, ρυθμιστής αλυσίδας κτλ)

edit: Λογικά κάποια στιγμή θα είχε φλασάκια μπροστά στις βάσεις του φαναριού, φαίνεται από τις τρύπες που έχει εκεί οπότε μπορείς να ξαναβάλεις εύκολα. Και το σωληνάκι του φρένου που είναι εκεί νομίζω πάει από μέσα αλλά μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από chr1s_86; 21/07/2012 στις 12:20.
    Give me fuel, Give me fire

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το γράφω εδώ πια είναι η γνώμη σας για αυτό το bros http://www.car.gr/cl...s/view/1774989/ σκέφτομαι να το πάρω τι να προσέξω και θέλω να μου πείτε + - του μοντέλου.
    Πολλά ζητάει γι'αυτό το μηχανάκι. Μπορείς να βρεις καλύτερο και με λιγότερα λεφτά. Στα γρήγορα για το μοντέλο: Ευκολοδήγητο, όμορφο, αξιόπιστο, καλοφτιαγμένο, αργό, αναρτήσεις ακατάλληλες για σπορ οδήγηση. Αν βρεις κάποιο 650, είναι αρκετά πιό γρήγορο.

Edit: Φυσικά και ΔΕΝ είναι του '98 το μηχανάκι. Έβγαινε από το '88 ως το '90 που βγήκε η έκδοση PGM.

φλασακια βαση πινακιδας και καθρεπτες τα εχει τοποθετισει μου ειπε και επισης εχει κανει και αλαγη λαδιον και μπουζι θα το δω απο κοντα και θα αποφασισω

Από άποψη επιδόσεων τι μπορώ να κάνω για να πάρει λίγο τα επάνω του

Από άποψη επιδόσεων τι μπορώ να κάνω για να πάρει λίγο τα επάνω του
    Αν το οδήγησες και σου φάνηκε αργό είναι επειδή είναι όπως έγραψε κι ο kostasV2 πιο πάνω.

Αν θες περισσότερο γκάζι ψάξε για 650 αν σου αρέσει το bros αλλιώς ψάξε άλλο μηχανάκι. (πχ CB400, Hornet κτλ)

Α1 έχω δεν γινεται

Παιδιά σε ένα bros που είδα η ανάρτηση πίσω ήταν πολύ μαλακή πιστεύω με 2 άτομα σε καμιά λακούβα να ακουμπά βέβαια είναι στο 1 και πάει μέχρι το 7 που είδα θα έχει σημαντική διαφορά η θέλει επισκευή και πόσο κάνει περίπου .

Η ρύθμιση που είδες είναι της προφόρτισης του ελατηρίου. Θα έχει διαφορά στην προφόρτιση αλλά το πρόβλημα συνήθως δεν είναι στο ελατήριο που είναι οριακά ΟΚ αλλά στο αμορτισέρ (ο "κύλινδρος" που βλέπεις μέσα από το ελατήριο) το οποίο δεν έχει πλέον αποσβέσεις μετά από τόσα χρόνια.

Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν επισκευή στο αμορτισέρ αλλά δεν έχω άποψη για τη δουλειά τους. Πριν κάμποσες σελίδες πρέπει να έχω γράψει τις τιμές που μου έδωσε ένα μαγαζί, πιθανώς να πάω κάποια στιγμή οπότε και θα γίνουν τα ανάλογα σχόλια...

Παιδιά σε ένα bros που είδα η ανάρτηση πίσω ήταν πολύ μαλακή πιστεύω με 2 άτομα σε καμιά λακούβα να ακουμπά βέβαια είναι στο 1 και πάει μέχρι το 7 που είδα θα έχει σημαντική διαφορά η θέλει επισκευή και πόσο κάνει περίπου .
    Πουλαω το καμαρι μου,οταν το δεις θα καταλαβεις!
    Για οποιον ενδιαφερεται!!!
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2687426/

Απο Louis.de ζελατινούλα μαζί με μεταφορικά για το bros στα 44 γιούργια...!!!
    Καλή τιμή is it not?
    http://www.louis.de/_3081e49f8ffdf6d...nr_gr=10006536

Παρεμπιπτόντως εμείς παραγγέλλνουμε για το NTV και μας ταιριάζει έτσι; Δεν έχει διαφορά απο τα τα δικά μας ε; Γιατί βραχυκύκλωσα λιγάκι!
    Βασικά ''Including stainless steel universal mounting kit.'' αλλα μεγάλη λίστα, αργά το βράδυ και μπερδεύτηκα!
    Guinness special export stout

Δες εδώ κι εδώ για να γλυτώσεις τα μεταφορικά... (μπορεί να έχει και ίδια με αυτή που βρήκες)

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •