Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Mα ΠΟΣΟ @%$#^ψυχοι είναι μερικοί πια!

stin kriti den egine afto?
    ase to vrika ton epiase to afentiko me alon eno tou etaze oti 8a ine gkomenoi gia mia zoi...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Το κοπέλι εργαζόταν "ελαστκά" κάνα δυάρι χρόνια τώρα. Από πέρσυ ανασφάλιστος. Και του χρωστάνε 2 μηνιάτικα.
    Και όχι δεν πλερώθηκε τη σημερινή.
    Και δεν παίζει καταγγελία καθότι ένας συνάδελφός του που έκανε πέρσυ δε μπορεί να στεριώσει δουλειά στην τοπική πιάτσα.
    Τα γνωστά...
    Τα έχω ξαναγράψει. Μόνη λύση ότι κάνει κανείς μόνος του. Δεν παίζει τίποτε άλλο πια.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

προσωπικα σε μενα δεν μ εχουν απολυσει ποτε πρωι
    παντα μα παντα στο τελος της βαρδιας

το σιχαινομαι και εχετε τα χιλια δικια που εκνευριζεστε
    αλλα ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα ειναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    e den mas ta les ke ola giati ton apelise?
    mipos sixnaze sto spiti tou afentikou ke voleve tin gineka tou i tin kori tou i ton gio tou...
    Ρε μλκ άφρο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Από πότε η ηθική συνδοιάζετε με το κέρδος; Όσο νωρίτερα το καταλαβετε (ότι δεν πάνε μαζί αυτά τα δύο) τόσο καλύτερα για εσάς.

Ζούγκλα είναι.
    Άλλο θέμα αυτό .... αλλά επίσης αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον εργοδότη ως σκ@τόψυχο , γιατί μεταξύ μας σκ@τόψυχος είναι .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Άλλο θέμα αυτό .... αλλά επίσης αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον εργοδότη ως σκ@τόψυχο , γιατί μεταξύ μας σκ@τόψυχος είναι .
    Φυσικά και μπορούμε.

Να μην ξαφνιαζόμαστε όμως..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Ναι, είστε όλοι χουβαρντάδες με την τσέπη του άλλου..

Εσείς θα του λέγατε, "δεν πειράζει, πάρε το μεροκάματο και την αποζημίωση και θα τα φορτώσω εγώ" ή "δεν πειράζει, πάρε το μεροκάματο και την αποζημίωση και θα τα φορτώσουν οι άλλοι που μένουν πίσω"

Από πότε η ηθική συνδοιάζετε με το κέρδος; Όσο νωρίτερα το καταλαβετε (ότι δεν πάνε μαζί αυτά τα δύο) τόσο καλύτερα για εσάς.

Ζούγκλα είναι.
    δεν ειναι θεμα κουμαντου στην τσεπη του αλλου.ειναι θεμα ανθρωπιας!ας του ειχε εξηγησει ξερεις κατι,το και το.
    και στην τελικη δηλαδη ή βγαζουμε φραγκα ή ειμαστε ανθρωποι και μπατιρηδες;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Το κοπέλι εργαζόταν "ελαστκά" κάνα δυάρι χρόνια τώρα. Από πέρσυ ανασφάλιστος. Και του χρωστάνε 2 μηνιάτικα.
    Και όχι δεν πλερώθηκε τη σημερινή.
    Και δεν παίζει καταγγελία καθότι ένας συνάδελφός του που έκανε πέρσυ δε μπορεί να στεριώσει δουλειά στην τοπική πιάτσα.
    Τα γνωστά...
    Τα έχω ξαναγράψει. Μόνη λύση ότι κάνει κανείς μόνος του. Δεν παίζει τίποτε άλλο πια.
    Θλιβερό..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Θλιβερό..
    Ξαφνιαστηκες μήπως;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μλκ sniper εισαι το μεγαλυτερο τρολ εβερ!

«Κατέβαλα πάντα όλους τους φόρους που όφειλα. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχα, πλέον, ούτε ένα ευρώ. Είχα ξοδέψει τα πάντα για να πληρώσω τους εργάτες της οικοδομικής μου εταιρίας και για να μπορέσω να τελειώσω μια εργολαβία τα χρήματα για την οποία, όμως, δεν μου καταβλήθηκαν»,
    http://www.real.gr/DefaultArthro.asp...164349&catID=4

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Έναν τέτοιο εργοδότη γνώρισα (στην Ελλάδα) και αυτός δεν ήταν καν Έλληνας. Και επειδή είχε τη φιλοσοφία "πρώτα πλερώνω τους εργαζόμενους και μετά το κωλόκρατος" τον κλείσανε στελνοντάς του το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό κάθε 2η εβδομάδα για έλεγχο μέχρι που σιχάθηκε ο άνθρωπος. Είχε γνωστή αλυσίδα με σάντουιτς στην Αττική. Από τους λίγους, πράγματι... Φανταστείτε ότι στα παιδιά της νυχτερινής βάρδιας πλέρωνε ταξί από και προς το σπίτι ώστε να φτάνουνε με ασφάλεια στον προορισμό τους. Άλλα μυαλά, άλλοι άνθρωποι.
    Ναι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ελάχιστες μα υπάρχουν.

Πριν κανά μήνα, διώξαμε 3 άτομα από τη παραγωγή. Φυσικά μετά το τέλος της βάρδιας τους και χωρίς πρότερη ενημέρωση.
    Φυσικά επίσης πληρώθηκαν και τη μέρα και όποια άλλη πενιχρή αποζημίωση δικαιούνται οι ημερομίσθιοι.
    Έτυχε και ήμουν μπροστά στο εξής σκηνικό.
    Η μια από αυτούς (κοπελιά, καμμια 10ριά χρόνια στο εργοστάσιο) πέτυχε
    ένα από τα αφεντικά καθώς τριγυρνούσε το εργοστάσιο για να αποχαιρετήσει το κόσμο.
    Την αγκαλιάζει, αυτή μπήγει τα κλάμματα, της λέει "έλα μωρέ, όλα καλά θα πάνε" της σφίγγει το χέρι και την αφήνει να φύγει.
    Γυρνάει και με κοιτάει και βλέπω τα μάτια του βουρκωμένα :
    "Ρε πστ μου, γι' αυτό όταν διώχνουμε κάποιον σηκώνομαι και φεύγω νωρίτερα, τι σκτ να της πω δηλαδή;"

Και όλα αυτά όταν η απόφαση πάρθηκε στεγνά και απρόσωπα "τρεις πρέπει να φύγουν".

Πριν κανά μήνα, διώξαμε 3 άτομα από τη παραγωγή. Φυσικά μετά το τέλος της βάρδιας τους και χωρίς πρότερη ενημέρωση...
    Μια φορά μου είχαν δώσει τρίμηνη ενημέρωση ώστε να μη δικαιούμαι αποζημίωσης. Και εγώ έπρεπε στους 3 αυτούς μήνες να είμαι 100% "εκεί" στη δουλειά μου. Ενώ αυτοί ήδη είχαν βάλει αγγελία για άλλον με μικρότερες αποδοχές / απαιτήσεις.
    Άστα...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Γυρνάει και με κοιτάει και βλέπω τα μάτια του βουρκωμένα :
    "Ρε πστ μου, γι' αυτό όταν διώχνουμε κάποιον σηκώνομαι και φεύγω νωρίτερα, τι σκτ να της πω δηλαδή;"

Και όλα αυτά όταν η απόφαση πάρθηκε στεγνά και απρόσωπα "τρεις πρέπει να φύγουν".
    Μάλλον είναι πάγια τακτική αυτό με το κλάμα των εργοδοτών.....κάτι σάν την γλώσσα του σώματος των βΟυλευτών.

Και στην δική μας περίπτωση έχουν διωχθεί από τον όμιλο πάνω από 150 άτομα + μία εταιρεία που βάρεσε κανόνι + άλλη μία που ετοιμάζετε να βαρέσει κι αυτή με 35 άτομα (22 πλέον) χρόνια στον χώρο.
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο τούμπανο είναι το μηχανάκι σας;;;
    από alex-varadero στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2006, 09:22
  2. Πόσο άσχετος είναι ο κόσμος!!
    από andrian στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 18:14
  3. Ποσο απλα ειναι τα πραγματα...???