καλησπερα σε ολη την παρεα. εχω ενα xjr 400 και εχω καποια προβληματακια. αρχικα, οταν ανεβαζω στροφες οταν το μοτερ ειναι στις 2000 στροφες και ανοιγω το γκαζι κανει σαν να ειναι μπουκωμενο. δεν σηκωνει στροφες η το κανει αργα με αποτελεσμα να χρειαζεται να συμπλεκταρω. δεν μου το κανει παντα αλλα ενα 80%.
ενα αλλο ειναι οτι καποιες φορες ενω ειμαι σε πορεια ο κινητηρας κανει σαν να σβηνει(ρεταρει) και πεφτουν οι στροφες και αφου εν τελει σβησει αδυνατει να παρει μπροστα
(την προτη φορα που το εκανε προσπαθουσα να βαλω μπροστα αλλα ακουγονταν μονο η μιζα οχι οι κυλινδροι και μετα απο απανωτες προσπαθειες εκανε ενα μπαμ και παει η εξατμιση εσκασε) 2 φορες που το εκανε την παρατησα εκει που με αφησε και την επομενη μερα που πηγα να την φορτοσω πηρε με την πρωτη. πλεον οταν το κανει σηκωνω το τσοκ και περνει μπροστα με τον κινητηρα να ρεταρει και μετα απο μερικες γκαζιες ερχεται στα κανονικα του. η πρωτη με την δευτερη φορα μεσολαβησεε διαστημα 3 μηνων. τωρα τελευταια εχει επιδεινωθει το προβλημα με μια φορα στις 1-2 βδομαδες
επισης ο κινητηρας αδυνατει να παρει μπροστα με τον αερα ανοιχτο. μπερδευει.
και το τελευταιο ειναι οτι μετα απο μεγαλη πορεια (ταξιδι) τα υγρα της μπαταριας εξατμιζονται (βραζουν?) με αποτελεσμα να θελει συμπληρωμα. αν και γι αυτο πιστευω πως ειναι καθαρα θεμα ανορθωτη.
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! σας ευχαριστω...