oxi file mou me esena den exi oria ke epidi den sikonis astia na paris ena roz scooter ke prosexe ti les edo mesa giati imaste poli sovara atoma...
episis epidi epiasa to vibe sou ke poso kakos ke ekdikitikos ise efxome olopsixa oti skeftese gia tous alous na pefti pano sou
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Να ξέρεις φίλε πως συνήθως συμπεριφέρομαι όπως μου συμπεριφέρονται.
Τυχαίο ότι από όλους εδώ μέσα, μόνο εσύ μπήκες να κάνεις "πλάκα" και με τέτοιο τρόπο?
Το αν σηκώνω ή όχι αστεία, άσε να το πει κανένας άλλος, μάλλον είσαι ο τελευταίος που δικαιούσαι να μιλήσεις για το θέμα... όπως επίσης και για το "vibe " μου.
Και για το αν είσαι σοβαρός ή όχι, αυτό το δείχνεις με τη συμπεριφορά σου.
Και αφού είμαι κακός και εκδικητικός, γιατί κάθεσαι εσύ ο καλός και ασχολείσαι μαζί μου?
Το ξέρεις πως δεν γίνεται να αλλάξει ο άνθρωπος, άσε να πάθω ότι σκέφτομαι για τους άλλους... όπως μου το ευχήθηκες άλλωστε
Παναγιώτης
Τι να κάνουμε φίλε μου? δυστυχώς δεν είμαστε όλοι γνώστες και γκουρού του αντικειμένου, πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό.
Υπάρχουν και κάποιοι μαλάκες σαν εμάς που την πατάνε και αγοράζουμε ότι σαβούρα κυκλοφορεί εκεί έξω.
Βλέπεις δεν ακούμε κάποιους που μας προτείνουν ρόζ σκούτερ να σωθούμε...
Παναγιώτης
ego 8a sou protina na min ksana grapsis sto moto ke na pas na paris oti malakia se fotisi o megalodinamos ke sta arxidia mas
ke na kseris oti den se 8eloume edo edo imaste mixanovioi goustaroume tin plaka ton xavale ke tin parea ke si na pas me tin krisi prosopikotitas na vris ton eafto sou ke meta ksana ela
apo vlamenous imaste pliris
arketa mas kourases
afrotwin
Αν το μοτό είναι ιδιοκτησία σου ή το έχεις κληρονομήσει από τον πατέρα σου φίλε μου, τότε να μου πεις να φύγω, αλλιώς αν δεν γουστάρεις, μην μπαίνεις στο θέμα μου να απαντάς, εσύ πρωτομπήκες και έγραψες, δεν μπήκα εγώ σε δικό σου θέμα να γράψω... και ούτε είσαι υποχρεωμένος να με ανεχτείς ή να με διαβάζεις.
Αυτό είναι μάλλον η προσωπική σου άποψη ε? την οποία με την σειρά μου να σου πω και εγώ πως την έχω γραμμένη και ποσώς με απασχολεί τι σκέφτεσαι για μένα, εκτός και αν στο φόρουμ τέθηκε θέμα και ψήφισαν τα μέλη για το αν με θέλουν ή οχι και σε έχρισαν εκπρόσωπό τους για να μου ανακοινώσεις την απόφαση. Επίσης όπως εσύ με τα τόσα σου ταλέντα σχημάτισες αμέσως άποψη για το ποιος είμαι εγώ, το ίδιο έχω σχηματίσει και εγώ για σένα. Όσο για την πλάκα, τον χαβαλέ και την παρέα, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, μου το έδειξες με τον καλύτερο τρόπο...
δεν θυμάμαι να σου ζήτησα ποτέ να μου δώσεις την άποψή σου...
Και αυτό άργησα να το καταλάβω, αλλά με βοήθησες όσο δεν παίρνει...
Καθόλου φιλικά προς εσένα,
Παναγιώτης
vlaka vlaka nia,nia nia, nia, nia nia...:a16:
:a04::a44::rotflmao:
afrotwin
orea ine stin afonos emena ke ego enan ximona ali8ia i gria pou poulage laxia iparxi akoma?
ama ine na diavazoume tis ametrites sovarofanis vlakies sou ke grafis ke poles ke me epixirimata
ke den katalavenis tin vlakia sou ti na sou kanoume abdoul pilafia? e/ gia pes?
xameni pan i kopi mas...
ise ena tipota den iparxi katalaveto epitelous oloi imaste kaliteroi apo sena![]()
afrotwin
re sis kourastika me afton edo sas ton xarizo![]()
afrotwin
ke gia na sovareftoume ligo giati paratravikse to kako
kale mou file etsi opos se kovo den prepi na paris mixani
karta aperioriston diadromon na paris...
![]()
afrotwin