Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Molis glitosa apo ena dolofono!!!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos

Angry Molis glitosa apo ena dolofono!!!

Eilikrina arxizo na pistevo oti osoi apo emas den exoun akoma tsakistei pouthena exoume agio pou mas prostatevei....Alla akoma ki etsi den vlepo na ti glytonoume....
    Katarxin na po oti den eimai kai kanas grigoros odigos oute pao epikindyna(kai na ithela de mporo me to cbr125...)

Prin ligi ora pou lete vriskomoun sto fanari dipla apto ypourgeio sygkoinonion, sto dromo pou vgainei katheta sti mesogeion me flas gia aristera.

Anavei to fanari kai skeftomai as min ksekiniso grigora mias kai 2 to vrady einai...malakes kykloforoun...

E afti i skepsi pithanon esose ti zoi mou.Ksekinao arga arga apo to fanari kai pao na diasxiso katheta to revma tis mesogeion pou paei pros ta deksia,gia na stripso se afto pou paei pros ta aristera.Me to pou ftano peripou sti mesi kai eno to fanari mas itan prasino edo kai 6-7 defterolepta(ara ton allon kokkino edo kai 4-5) vlepo ena amaksi apo ta aristera(me kokkino fanari) na plisiazei me peripou 100km/h.Kovo ligo gia sigouria...kai re paidia o malakas pernaei me ekaton kati xiliometra,me kokkino fanari,kai mena sti mesi tou dromou xoris na kopsei katholou.

Milame erxotan apo makria trexontas,eide to kokkino kai perase xoris distagmo...

Kai prosexte...de milao gia kapoio xazovioli pou pige arga arga stin akri tou fanariou,eide an erxetai amaksi kai ekane tin paranomia tou...
    Milame gia ena stygno dolofono pou eide to kokkino,mia mixani sti mesi tou dromou kai synexise akathektos...

De thelo oute na skeftomai ti tha ginotan an eixa mia pio ropati kai gkaziara mixani i an me eixe piasei i malakia kai ksekinaga gkazotos ap'to fanari...

Gia'fto prosexte magkes....
    Oi malakes polles fores exoun mixani...
    Oi dolofonoi exoun panta aftokinita...
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Tyxeros eise panw apo ola.

Kai grhgorh mhxanh na eixes, etsi 8a epsepe na kaneis, ,,, na elenkseis kai na deis an o dierxomenos elatwnei taxythta kai as exei kokkino . H dikh sou zwh paizete ekeinh thn stigmh kai oxi h dikh tou. To idio isxyei kai an to oxhma afto einai moto.
    Prosoxh panta, idikotera tetoies wres !!!
    Oi kyrioi dromoi einai panta epikindinoi logo ektetamenhs taxythtas pou anapthsoun ta oxhmata logo miomenhs kinhshs.

Prosoxh Panta

Na eise kala kai xthpa ena diplo na sinel8eis twra (tsai enoousa)

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ευτυχώς όλα καλα...

Το πιο πιθανό είναι οτι δεν σε είδε καν... μάλλον τύφλα ήταν...

Ένας φίλος μου είπε κάποτε "Καλύτερα να περάσω με κόκκινο που το 'εχω ελέγξει, παρά με πράσινο που δεν το έχω ελέγξει"

Υπερβολικό ίσως αλλά αληθές.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Θα συμφωνήσω με τον Cpt. Haddock. Είσαι σίγουρος ότι σε είδε;

Είναι γεγονός ότι νύχτα στην πόλη, με τα εκατομμύρια φωτάκια να γεμίζουν το οπτικό σου πεδίο, τα μικρά οχήματα είναι δυσδιάκριτα. Τρανό παράδειγμα ο παππούς που πέρασε πριν 2-3 χρόνια με τη Μερσέντα του βραδιάτικα πάνω από ένα παλικάρι που είχε σταματήσει σε κόκκινο πάνω στην Κηφισίας. Ο παππούς είπε ότι δεν μπόρεσε να διακρίνει το μικρό πίσω φως του WR (αν θυμάμαι καλά, πάντως εντουράκι ήταν) μέσα στα φώτα της καρακαταφωτισμένης Κηφισιάς.

Καμιά φορά το "Δεν σε είδα" είναι αλήθεια... Απαράδεκτη, αλλά αλήθεια...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Kai ego xtes eida enan stin Argyroupoleos na pernaei bathi kokkino me pano apo 100 klm. Den prolava na tou paro tis pinakides tou mpine

To allo to akousate stis eidiseis...

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244

Eleos...

Πάμε πάλι!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Kai ego xtes eida enan stin Argyroupoleos na pernaei bathi kokkino me pano apo 100 klm. Den prolava na tou paro tis pinakides tou mpine

To allo to akousate stis eidiseis...

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244

Eleos...
    Αυτο μου θύμισε ένα σκηνικό που είχαν δείξει οι ειδήσεις με ένα παππού στην Αμερική, δε ξέρω καί γώ πόσο χρονών ο οποίος χτύπησε πεζό και συνέχισε με τον τύπο πάνω στο καπο του αυτοκινήτου για πόσα km. Τον σταμάτησε η αστυνομία στα διόδια και εκείνος δεν είχε πάρει χαμπάρι.

Αλλά αυτο εδώ απίστευτο ρε φίλε!! Τρία άτομα και κανείς δε πήρε γραμμή;;;...Πολλά παλαβά τελευταία!!!

prosoxi

prosoxi akoma kai sta prasina mages, opws episis kai sta stop...ayta ki an einai...karmanioles!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ευτυχώς όλα καλα...

Το πιο πιθανό είναι οτι δεν σε είδε καν... μάλλον τύφλα ήταν...

Ένας φίλος μου είπε κάποτε "Καλύτερα να περάσω με κόκκινο που το 'εχω ελέγξει, παρά με πράσινο που δεν το έχω ελέγξει"

Υπερβολικό ίσως αλλά αληθές.

Από μένα το είχες ακούσει;

FFWD Το avatar του/της DimST
    Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι μετά τη μία-δύο τα ξημερώματα όντας εντελώς άδειοι μετατρέπονται σε "τζόκερ" αυτοκινήτων και ανθρώπινων ζωών.... Είναι πολλές οι φορές που την έχω αράξει σε κάποιο πεζόδρομο, παλαιότερα πολύ συχνά στην Μεσογείον, κυρίος Κηφισίας, να απολαύσω το τσιγάρο μου.... το τί έχω δεί απλά δε λέγεται, κόκκινα απλά δεν υπάρχουν, το πολύ πολύ να δώσουν το έναυσμα για μία κοντρούλα και αυτό αν έχει προσυμφωνηθεί... στόπ πουθενά, λωρίδες επίσης....

Ο τεράστιος και άδειος δρόμος σε συνδιασμό με την ψευδαίσθηση ασφάλειας που παρέχει το αυτοκίνητο αλλά και με τις ανάλογες παρενέργειες ευφορίας που μπορεί να προσφέρει το ποτό προκαλούν συνθήκες καταστροφικές... Τα μάτιας μας δεκατέσσερα

Πολύ προσοχή στους δρόμους (όλους) τα ξημερώματα. Κυκλοφορούν φονιάδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Από μένα το είχες ακούσει;
    Όχι απο ένα φίλο μου (εκτός φόρουμ)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι μετά τη μία-δύο τα ξημερώματα όντας εντελώς άδειοι μετατρέπονται σε "τζόκερ" αυτοκινήτων και ανθρώπινων ζωών.... Είναι πολλές οι φορές που την έχω αράξει σε κάποιο πεζόδρομο, παλαιότερα πολύ συχνά στην Μεσογείον, κυρίος Κηφισίας, να απολαύσω το τσιγάρο μου.... το τί έχω δεί απλά δε λέγεται, κόκκινα απλά δεν υπάρχουν, το πολύ πολύ να δώσουν το έναυσμα για μία κοντρούλα και αυτό αν έχει προσυμφωνηθεί... στόπ πουθενά, λωρίδες επίσης....

Ο τεράστιος και άδειος δρόμος σε συνδιασμό με την ψευδαίσθηση ασφάλειας που παρέχει το αυτοκίνητο αλλά και με τις ανάλογες παρενέργειες ευφορίας που μπορεί να προσφέρει το ποτό προκαλούν συνθήκες καταστροφικές... Τα μάτιας μας δεκατέσσερα

Πολύ προσοχή στους δρόμους (όλους) τα ξημερώματα. Κυκλοφορούν φονιάδες.
    Κοιτα.. εγω δεν εχω μηχανη.. Οτι διαδρομες κανω τις κανω συνηθως νυχτα, κατα την εξοδο μου. Κ εγω περναω πολλα φαναρια με κοκκινο, αλλα μονο αυτα που δεν ειναι κεντρικες διασταυρωσεις, που εχω ορατοτητα αρκετη για να γλιτωσω κ απο Φερραρι, με πολυ μικρη ταχυτητα (υψηλες στροφες ομως, για ενεργητικη ασφαλεια) κ μονο σε σημεια που ξερω. Για παραδειγμα, το καλοκαιρι την μαραθωνος την εκανα καθε βραδυ, κ καθε βραδυ περναγα τουλαχιστον 6 φαναρια με κοκκινο.
    Εξαρταται απο πολλα πραγματα..
    Προφανως εσυ μιλας για το επικινδυνο του πραγματος, στο οποιο συμφωνω..
    Δ θα με δεις να περναω με κοκκινο στη Κιφισιας πχ..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Re: Molis glitosa apo ena dolofono!!!

Gia'fto prosexte magkes....
    Oi malakes polles fores exoun mixani...
    Oi dolofonoi exoun panta aftokinita... [/B][/QUOTE]

Κάτσε ρε άνθρωπε. Όλοι βραζουμε στο ίδιο καζάνι;;;
    Οδηγούσα μηχανή με έριξαν με αμάξι.
    Οδηγάω αμάξι προσέχω τις μηχανές. Γιατί είμαι δολοφόνος;
    Υπάρχει και ο αντίποδας. Ώντας μηχανόβιος στην καρδιά πλέον, μπορώ να σου πω και γω από την πλευρά μου περιστατικά με μηχανές που σφάλουν κατά την διάρκεια της οδήγησης. Δηλαδή αυτούς θα τους αποκαλούσες αυτόχειρες ή μάγκες της οδήγησης;;
    Φιλικά πάντα όλα τα σχόλια.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Φίλε ακέφαλε ήσουν τυχερός. Ο τύπος θα ήταν τύφλα. δεν εξηγείται αλλιώς. να περάσει με 100 κόκκινο φανάρι; όσους έχω δεί, το περνάνε με 20 χλμ...

πάλι καλά που δεν έπαθες κάτι. τα μάτια μας 114.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παρόμοια θέματα

1. na kai ena neo apo email
    από orizontas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 09:45
  2. Ena doro apo ti Norbigeia
    από Aikidimi στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2006, 17:26
  3. kalosorisma apo ena grasso
    από DinoS1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 16:41
  4. An sou elegan na dialexeis ena apo ta dyo ... ti tha dialeges ???
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2005, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF