Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 97

Θέμα: Δείτε πως εκπαιδεύονται οι αθλητές γυμναστικής της Κίνας

Τι γαμάτη η δικαιολογία "το θέλει το παιδί" . Μην τολμήσει και μου πει ο γιος μου θέλω να γίνω αστροναύτης, την γάμησε... Το "μ'αρέσει να κάνω κάτι" μόνο ο γονιός το μεταφράζει σε "πρέπει να γίνει ο καλύτερος". Εκτός αν πιστεύετε πως μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει αυτό σε τόσο μικρή ηλικία. Το θέμα είναι ότι όσο εύπλαστα είναι τα κορμιά σε αυτή την ηλικία άλλο τόσο είναι και το μυαλό.
    Εμπρός λοιπόν γαμήστε την παιδική τους ηλικία, για να μην επεκταθούμε και σε όρους στασιμότητας ανάπτυξης, γυναικείας αθλητικής τριάδας κλπ. Αλλά φαντάζομαι το παιδί έχει ήδη συναινέσει και σε αυτά έτσι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Τι γαμάτη η δικαιολογία "το θέλει το παιδί" . Μην τολμήσει και μου πει ο γιος μου θέλω να γίνω αστροναύτης, την γάμησε... Το "μ'αρέσει να κάνω κάτι" μόνο ο γονιός το μεταφράζει σε "πρέπει να γίνει ο καλύτερος". Εκτός αν πιστεύετε πως μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει αυτό σε τόσο μικρή ηλικία. Το θέμα είναι ότι όσο εύπλαστα είναι τα κορμιά σε αυτή την ηλικία άλλο τόσο είναι και το μυαλό.
    Εμπρός λοιπόν γαμήστε την παιδική τους ηλικία, για να μην επεκταθούμε και σε όρους στασιμότητας ανάπτυξης, γυναικείας αθλητικής τριάδας κλπ. Αλλά φαντάζομαι το παιδί έχει ήδη συναινέσει και σε αυτά έτσι;
    Με κάλυψες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΑΝ αναφερεσαι σε αυτα που εγραψα, μαλλον με παρεξηγησες.δεν ειπα οτι τα παιδια συναινουν.ειπα οτι συναινει η παγκοσμια κοινοτητα αφου παρακολουθει κι ελπιζει σε μεταλια και σε ρεκορ.
    τα παιδια ειναι τα αθωα θυματα σημερα,αυριανοι πρωταθλητες και μεθαυριανοι διαλυμενοι σωματικα και ψυχικα ανθρωποι.
    απλα συμβαινει εδω και χρονια και μου φαινεται αστειο να μη γνωριζει κανεις εν ετη 2012 τι σημαινει πρωταθλητης ετων 23.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Στασιμότητα ανάπτυξης δεν παίζει με τη γυμναστική,οποιασδήποτε μορφής.Παλιός μύθος που έχει προ πολλού καταρριφθεί.

Τα υπόλοιπα όντως σηκώνουν κουβέντα.Είναι λεπτή η γραμμή "το παιδί το θέλει" με το "το παιδί το θέλει,εγώ ως γονιός συμφωνώ" και "το παιδί το θέλει,εγώ ως γονιός συμφωνώ και υπάρχει δυνατότητα στο μέρος που ζούμε ν'ασχοληθεί μ'αυτό".

Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι οι αθλητές είναι υγιέστεροι ακόμα και μετά το πέρας της καριέρας τους απ' όσους ήταν μια ζωή φαΐ,καθισιό και τσιγάρο...
    Απλά όταν ένας αθλητής παθαίνει κάτι στην υγεία του είναι είδηση και αρχίζουν όλοι να τα ρίχνουν στο "δαίμονα" των αναβολικών.
    Τα ασυγκρίτως περισσότερα εμφράγματα,εγκεφαλικά κλπ που παθαίνουν οι υπόλοιποι όμως τα περνάνε στο ντούκου...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Daemon Προβολή μηνύματος
    Η σε όλους έχει ξεφύγει το γεγονός ότι μιλάμε για Κίνα η κανένας δεν έχει ιδέα τι είναι κομουνιστική χώρα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είδα κάποια αναφορά σε αυτό, με συγχωρείτε αν μου ξέφυγε. Εκεί τα παιδιά απ'την στιγμή που γεννιούνται ανήκουν στο κόμμα. Εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται για το κόμμα. Μιλάμε για χώρα οπού τα παιδιά απ'τις πρώτες τάξεις του σχολείου κάνουν στίβο μάχης αντί για ποδόσφαιρο/μπάσκετ που παίζουν εδώ. Στολές, βαθμούς, στρατιωτική πειθαρχεία.
    Κάποιος είπε περί καπιταλισμού και ότι είναι επενδύσεις. Λάθος, είναι κομουνισμός και δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι για να κάνουν το κόμμα περήφανο..

Σας έλειψα?
    Kάλα όσο κομμουνιστική είναι η Κίνα σήμερα, άλλο τόσο και εγώ είμαι πρωταθλητής στις ασκήσεις εδάφους. Συμφωνώ ωστόσο στο ότι ο αθλητισμός έτσι όπως έχει γίνει πλέον απαιτεί Μαοϊκές μεθόδους σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Κινά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Στασιμότητα ανάπτυξης δεν παίζει με τη γυμναστική,οποιασδήποτε μορφής.Παλιός μύθος που έχει προ πολλού καταρριφθεί.

Τα υπόλοιπα όντως σηκώνουν κουβέντα.Είναι λεπτή η γραμμή "το παιδί το θέλει" με το "το παιδί το θέλει,εγώ ως γονιός συμφωνώ" και "το παιδί το θέλει,εγώ ως γονιός συμφωνώ και υπάρχει δυνατότητα στο μέρος που ζούμε ν'ασχοληθεί μ'αυτό".

Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι οι αθλητές είναι υγιέστεροι ακόμα και μετά το πέρας της καριέρας τους απ' όσους ήταν μια ζωή φαΐ,καθισιό και τσιγάρο...
    Απλά όταν ένας αθλητής παθαίνει κάτι στην υγεία του είναι είδηση και αρχίζουν όλοι να τα ρίχνουν στο "δαίμονα" των αναβολικών.
    Τα ασυγκρίτως περισσότερα εμφράγματα,εγκεφαλικά κλπ που παθαίνουν οι υπόλοιποι όμως τα περνάνε στο ντούκου...
    Είναι δύσκολο να μάθεις τα τι και πως...

Πέθανε η Φλορενς Γκριφιθ Τζόινερ από καρδιά, αποδώθηκε (ανεπίσημα) σε χρήση αναβολικών (τώρα πως έκανε στα 100/200μ χρόνους ίδιους και καλύτερους από τους άντρες είναι ένα σοβαρό ανεξήγητο θέμα)..

Ο Άρνολντ μια χαρά πάει για τα 70..

Όλοι στη ντόπα αλλά δεν τους βλέπω να πεθαίνουν κατά συρροή...

Το μόνο σίγουρο είναι για την Ανατολικογερμανίδα σφαιροβόλο που έβγαλε μουστάκι κι έγινε άντρας.. αλλά αυτό εξηγείται..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

να μη λεμε οτι θελουμε το τελειο 10αρι εχεις μηπως ακουσει ποσες πεταλεκτομες εχει τραβηξει?φυσικα οτιδηποτε υπερβαλει του μετρου γινεται επιβαρυντικο για τον οργανισμο και ναι αρκετοι αθλητες ζουνε με μονιμα προβληματα το υπολοιπο της ζωης τους και ναι μπορει να προκληθει και στασιμοτητα αναπτυξης.

Και ποδοσφαιριστές και ποδηλάτες και κολυμβητές... πιτσιρίκια που έχουν μείνει από καρδιά στα κοντά στα 20 τους χρόνια... θλιβερό.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Kάλα όσο κομμουνιστική είναι η Κίνα σήμερα, άλλο τόσο και εγώ είμαι πρωταθλητής στις ασκήσεις εδάφους. Συμφωνώ ωστόσο στο ότι ο αθλητισμός έτσι όπως έχει γίνει πλέον απαιτεί Μαοϊκές μεθόδους σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Κινά.
    Χαχαχα ελα ντε!Τετοιος κομμουνισμός!Συμφωνω απολυτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είναι δύσκολο να μάθεις τα τι και πως...

Πέθανε η Φλορενς Γκριφιθ Τζόινερ από καρδιά, αποδώθηκε (ανεπίσημα) σε χρήση αναβολικών (τώρα πως έκανε στα 100/200μ χρόνους ίδιους και καλύτερους από τους άντρες είναι ένα σοβαρό ανεξήγητο θέμα)..

Ο Άρνολντ μια χαρά πάει για τα 70..

Όλοι στη ντόπα αλλά δεν τους βλέπω να πεθαίνουν κατά συρροή...

Το μόνο σίγουρο είναι για την Ανατολικογερμανίδα σφαιροβόλο που έβγαλε μουστάκι κι έγινε άντρας.. αλλά αυτό εξηγείται..
    Καλά η Τζόινερ με τόσα που'χε πάρει θα μας είχε ρημάξει στις παλαμαριές άμα ήθελε.
    Το σίγουρο είναι ότι εξέλιξη υπάρχει και στη ντόπα και στον τρόπο χορήγησής της.
    Παλιά δεν υπήρχε γνώση και γι'αυτό έβλεπες κάτι γομάρες στο Αν.Μπλοκ που βγάζανε τσαπού στο τέλος.
    Τώρα είναι σχετικά ασφαλές.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    να μη λεμε οτι θελουμε το τελειο 10αρι εχεις μηπως ακουσει ποσες πεταλεκτομες εχει τραβηξει?φυσικα οτιδηποτε υπερβαλει του μετρου γινεται επιβαρυντικο για τον οργανισμο και ναι αρκετοι αθλητες ζουνε με μονιμα προβληματα το υπολοιπο της ζωης τους και ναι μπορει να προκληθει και στασιμοτητα αναπτυξης.
    Το πας αλλού,σε επεμβάσεις.
    Είπαμε και πριν,αθλητισμός=υγεία, πρωταθλητισμός όχι πάντα,επιλογές είναι.
    Εγώ αναφέρομαι σε παλιά urban legends (οι αρσιβαρίστες κονταίνουν,οι της ενόργανη κονταίνουν,οι ποδοσφαιριστές αποκτούν στραβές γάμπες κλπ).
    Αυτά δεν ισχύουν(οι επικοντιστές προέρχονται από ενόργανη και είναι ψηλοί,υπάρχουν πολλοί ψηλοί αρσιβαρίστες κλπ).

Αν πάλι σε πολύ συγκεκριμένα αθλήματα προκληθούν τραυματισμοί(για κάποιους λόγους) που απαιτούν επέμβαση,αυτό άλλου παππά ευαγγέλιο(συμφωνώ ότι συμβαίνουν).

Τα υπόλοιπα που λες είναι σωστά διότι περιγράφεις το τίμημα του πρωταθλητισμού πολύ υψηλού επιπέδου.

...

Το πας αλλού,σε επεμβάσεις.
    Είπαμε και πριν,αθλητισμός=υγεία, πρωταθλητισμός όχι πάντα,επιλογές είναι.
    Εγώ αναφέρομαι σε παλιά urban legends (οι αρσιβαρίστες κονταίνουν,οι της ενόργανη κονταίνουν,οι ποδοσφαιριστές αποκτούν στραβές γάμπες κλπ).
    Αυτά δεν ισχύουν(οι επικοντιστές προέρχονται από ενόργανη και είναι ψηλοί,υπάρχουν πολλοί ψηλοί αρσιβαρίστες κλπ).

Αν πάλι σε πολύ συγκεκριμένα αθλήματα προκληθούν τραυματισμοί(για κάποιους λόγους) που απαιτούν επέμβαση,αυτό άλλου παππά ευαγγέλιο(συμφωνώ ότι συμβαίνουν).

Τα υπόλοιπα που λες είναι σωστά διότι περιγράφεις το τίμημα του πρωταθλητισμού πολύ υψηλού επιπέδου.
    δεν το παω αλλου.το παω στις επεμβασεις που γινονται εξ αιτιας των τραυματισμων για τους οποιους ευθυνεται ο υψηλου επιπεδου πρωταθλητισμος.αθλητισμος =υγεια.χαιρω πολυ.το ξερουμε ολοι.δεν μιλαμε γι αυτο ομως.
    και αν θελεις να πιστευεις οτι τα αθληματα δεν παιζουν ρολο στη σωματικη διαπλαση δεν εχω κανενα λογο (ουτε ορεξη) να σου εξηγησω το λαθος που κανεις.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Και ποδοσφαιριστές και ποδηλάτες και κολυμβητές... πιτσιρίκια που έχουν μείνει από καρδιά στα κοντά στα 20 τους χρόνια... θλιβερό.
    Από αναβολικά όλοι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    η μεγαλυτερη ντοπα ειναι το γαλακτικο οξυ,τελος.
    και ναι,χιλιες φορες να γυρησει σπιτι το παιδι με ενα διαστρεμα,ενα ματωμενο γονατο,πιασμενο σε ολους του τους μυες,παρα να βγαλει καλους στα δαχτυλα απο το πολυ φεις μπουκ και το τσατ.ασε που 6 χρονος εχουν και σμαρτ φονς και τα πανε κοσσα...δωσε σε 6χρονο ι φον και θα μαθεις τι μπορει να κανει το κινητο....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Από αναβολικά όλοι;
    Αναβολικά ή (και) εξαντλητική προπόνηση... δεν αντέχει πάντα η καρδιά.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως φωτογραφιζουν οι Ιαπωνες...Παρακολουθηστε..
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 16:19
  2. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:42
  3. πως βλεπουν οι αθηναιοι τον κοσμο
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:32
  4. Απαντήσεις: 2