Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: Δείτε πως εκπαιδεύονται οι αθλητές γυμναστικής της Κίνας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Nαι και επειδή έχω πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδας μου είπε κομμένη η πολύ προπόνηση, κανονική άθληση μόνο (έκανα στίβο για λίγο). Δεν μιλάω για εγνωσμένη παθολογική κατάσταση σαν τη δική μου, προφανώς και σε ξετινάζουν στις εξετάσεις αν είναι να ασχοληθείς σοβαρά. Μιλάω για καθ΄ολα υγιείς και τούμπανους αθλητές μικρής ηλικίας που "μένουν" στον τόπο, αιφνίδιος θάνατος λέγεται αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι από αναβολικά... η υπερ-προπόνηση που απαιτείται από μόνη της, κουράζει πολύ την καρδιά. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει. Σε ότι αφορά στα αναβολικά, εγώ δεν συνέχισα και ούτε πρόκειται να συνέχιζα ακόμα και αν ήμουν οκ, αλλά ένας παιδικός φίλος ρίπτης και πολύ καλός που ξεκινήσαμε μαζί, πολύ σύντομα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θέλει να πάει ένα level παραπάνω... όχι με προπόνηση μόνο βέβαια... τους έκλασε και πολύ καλά έκανε. Το ίδιο και ένας επίσης φίλος μου ποδηλάτης πρωταθλητής στους παίδες εκείνη την εποχή, αυτός είπε το ναι και έκτοτε τον χάσαμε...
    Από αιφνίδιο θάνατο πεθαίνει πολύς κόσμος. Μην το αποδίδεις στην προπόνηση. Κάποιοι απλά είναι άτυχοι, κι ενω ψυχικά έχουν το σθένος να κάνουν κάτι, σωματικά δεν μπορούν.. Οι πιο άτυχοι έχουν κι αδύναμη καρδιά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrIoannis Προβολή μηνύματος
    Θα πω και εγώ την γνώμη μου...
    Το βίντεο δεν μου προξένησε κάποιο αρνητικό συναίσθημα.Είναι το αντίτιμο για να γίνεις αθλητής επιπέδου.Δυστυχώς για να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να κοπιάσεις, πονέσεις, κλάψεις, θυσιάσεις πολλά πράγματα.Ο προπονητής, ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες, αν δεν επιβάλλει κάποια πράγματα το παιδί απλά δεν θα κάνει τίποτα.Το μόνο που θέλει είναι να παίξει.Μου φαίνεται πως παραγίναμαι μαλθακοί και υπερευαίσθητοι ala USA.
    Έχεις δίκιο

Photo removed by sniper
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 02/08/2012 στις 16:56.
    Fortis Fortuna Adiuvat

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι όλοι για να είναι πρώτοι.. βολεύονται μ' ό,τι έχουν..

Μην το πάρεις προσωπικά, πάντα έτσι ήταν.
    Όχι βρε, τι προσωπικά να το πάρω???? Το Ειρηνάκι ξέραμε και ήξερε και η ίδια ότι είναι για πολύ παραπάνω (αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που της προτάθηκε κοινό προπονητικό πρόγραμμα με την Τ.Σ. σε όοοολο το φάσμα), απλά επιλέξαμε να την έχουμε μαζί μας κι αυτή εμάς. Η μανούλα της Τ.Σ. δεν την έχει μαζί της αλλά ούτε κι ένα μετάλλιο Ο.Α. για να της την θυμίζει. Τελικά είναι το τι ζητάς και πόσα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να τ' αποκτήσεις. Οι κλασσικοί νόμοι της αγοράς.

Υ.Γ.
    Την προσέγγιση την έκανε ως πιό παλιά αθλήτρια αλλά και γυναίκα η ίδια η Τ.Σ. εκτελώντας εντολές του προπονητή, αλλά και μετά την άρνηση της δικιάς μου η Τ.Σ. ήταν από δίπλα της κι επέμενε να το ξανασκευτεί. Υπήρξε μάλιστα κι επαφή με χορηγό.

Μεγάλη μπίζνα οι Ο.Α. σκοπευτή.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από project.breeze Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο
    Συνημμένο 265566
    Αν έχεις την καλοσύνη μην ποστάρεις τέτοιες φωτό, ναι είμαι μαλθακός και υπερευαίσθητος.

Ευχαριστώ!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις την καλοσύνη μην ποστάρεις τέτοιες φωτό, ναι είμαι μαλθακός και υπερευαίσθητος.

Ευχαριστώ!!
    Κι εγώ επειδή είμαι μαλθακός και υπερευαίσθητος σαν Αμερικανάκι που λέει και ο drioannis την postαρα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ήμαρτον πια!

Βρήκατε πάλι θέμα να ασχολείστε!

Εδώ μας τον φοράνε κανονικά από παντού & εμείς διαρκώς συζητάμε για ότι ναναι.

Συνεχίστε να τσακώνεστε πάλι για μαλακίες.

Έχεις δίκιο
    Χωρίς ρομαντισμό, δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο..

Από την ίδια χώρα με το κοριτσάκι από πάνω.. τι λες; Ποιο ειναι καλύτερα; (με ενοχλεί ΠΟΛΥ η φωτό και σκέφτομαι αν πρέπει να φύγει, κι η δική σου κι η δική μου)

Photo removed by sniper
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 02/08/2012 στις 16:53.

Από την ίδια χώρα με το κοριτσάκι από πάνω.. τι λες; Ποιο ειναι καλύτερα; (με ενοχλεί ΠΟΛΥ η φωτό και σκέφτομαι αν πρέπει να φύγει, κι η δική σου κι η δική μου)

Συνημμένο 265567
    Στείλτες και τις 2 τι το σκέφτεσαι??

Photo removed by sniper
    Προφανώς και το συγκεκριμένο είναι πολύ χειρότερα δεν το συζητώ.Αλλά δεν χρειάζεται να αποπροσανατολίζουμε την κουβέντα παρουσιάζοντας όλο και χειρότερες περιπτώσεις για να μειώσουμε την βαρύτητα του θέματος.Το θέμα μας λοιπόν σε γενικές γραμμές δεν είναι η Κίνα μόνο αλλά όλη αυτή η βιομηχανία του αθλητισμού που βάζει στα γρανάζια της παιδάκια 4-5 χρονών με σκοπό το κέρδος και το όνομα.Και σε απάντηση στον MikeG θα πω ότι μας τον φοράνε και το ξέρουμε εδώ και κάμποσα χρόνια,θα πρέπει λοιπόν να κλειστούμε στο καβούκι μας που λέγεται Ελλάδα και να μην μας απασχολεί τίποτα άλλο πάνω στον πλανήτη;Όλη μερά για την μ@μημένη την κρίση θα λέμε ακόμα και εδώ;Ήμαρτον πια
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δεν το παω αλλου.το παω στις επεμβασεις που γινονται εξ αιτιας των τραυματισμων για τους οποιους ευθυνεται ο υψηλου επιπεδου πρωταθλητισμος.αθλητισμος =υγεια.χαιρω πολυ.το ξερουμε ολοι.δεν μιλαμε γι αυτο ομως.
    και αν θελεις να πιστευεις οτι τα αθληματα δεν παιζουν ρολο στη σωματικη διαπλαση δεν εχω κανενα λογο (ουτε ορεξη) να σου εξηγησω το λαθος που κανεις.

Κουβέντα κάνουμε,σιγά.
    Δε γίνονται πάντα επεμβάσεις σε όλους τους αθλητές.
    Τα αθλήματα επηρρεάζουν-λίγο- τη σωματική διάπλαση(εννοώ διαστάσεις σκελετού,όχι μυική μάζα).Στην πράξη το άθλημα έχει διαλέξει αυτούς που φτάσαν ψηλά,όχι το ανάποδο.
    Εξηγούμαι:
    -Ξεκινάς μ'ενόργανη αλλά ξεπερνάς το 175m.Ήδη έχεις καταλάβει ότι με τέτοιο ύψος είναι πρακτικά αδύνατο να διακριθείς,οπότε το γυρίζεις σε επί κοντώ ή άρση βαρών όπου απαιτούν τα ωφέλη της ενόργανης(έκρηξη,ταχυδύναμη,ευλυγισία) χωρίς το ύψος ν'αποτελεί μειονέκτημα.
    -Ξεκινάς με δρόμους ταχύτητας αλλά βλέπεις ότι ο συνδυασμός συχνότητας διασκελισμού-εκρηκτικότητας δε σε βοηθάει.Οπότε το γυρίζεις σε πιο μεγάλες αποστάσεις ή στα άλματα.
    -Ξεκινάς ποδόσφαιρο αλλά ψηλώνεις τόσο που δε σε βολεύει.Μπορείς να δοκιμάσεις μπάσκετ(κλασική περίπτωση Ζόραν Σάβιτς).

Αυτό που θέλω να πω έιναι ότι αν ένας αρσιβαρίστας μεσαία κατηγορία είναι πχ 175 δε θα γινόταν 180-185 αν δεν έκανε άρση βαρών.
    Ούτε ο μπασκετμπωλίστας των 210 θα ήταν 2-2,05 αν δεν έπαιζε μπάσκετ.

Άντε να παίζει 2-3 πόντους διαφορά(τρίχες δηλαδή).

Για τα urban legends διαφωνείς;
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 02/08/2012 στις 15:15.

Προφανώς και το συγκεκριμένο είναι πολύ χειρότερα δεν το συζητώ.Αλλά δεν χρειάζεται να αποπροσανατολίζουμε την κουβέντα παρουσιάζοντας όλο και χειρότερες περιπτώσεις για να μειώσουμε την βαρύτητα του θέματος.Το θέμα μας λοιπόν σε γενικές γραμμές δεν είναι η Κίνα μόνο αλλά όλη αυτή η βιομηχανία του αθλητισμού που βάζει στα γρανάζια της παιδάκια 4-5 χρονών με σκοπό το κέρδος και το όνομα....
    Tι παραπάνω λες από αυτό που είπα εγώ πιο πριν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ αλλά το θέμα είναι η ηλίκια στην οποία συμβαίνει αυτό... ο 50άρης κρεπαλολάγνος, χολιστερινούχος καπνιστής που φεύγει πληρώνοντας το τίμημα μιας γεμάτης μικρές απολαύσεις ζωής, την οποία επέλεξε και ήξερε τις συνέπειες της, δεν συγκρίνεται με τον πιτσιρικά που στα 16 του μετά από πλύση εγκεφάλου πήρε ματζούνια τα οποία τίναξαν τη καρδιά του στον αέρα.
    Υπάρχουν πολύ περισσότερα αγύμναστα πρεζάκια 16 ετών που χάσαν τη ζωή τους απ' τα ματζούνια που κατανάλωναν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    ....

Για τα urban legends διαφωνείς;
    Είναι ο ίδιος ένας..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν πολύ περισσότερα αγύμναστα πρεζάκια 16 ετών που χάσαν τη ζωή τους απ' τα ματζούνια που κατανάλωναν.
    Καλά αυτό δεν δικαιολογεί τη χρήση αναβολικών.

Επειδή άλλοι αυτοκτονούν, δεν δικαιολογούνται οι δολοφόνοι...

Καλά αυτό δεν δικαιολογεί τη χρήση αναβολικών.

Επειδή άλλοι αυτοκτονούν, δεν δικαιολογούνται οι δολοφόνοι...
    Όχι βέβαια,σαφώς και δε τη δικαιολογεί.Μακάρι να μην υπήρχαν,αλλά δυστυχώς το παιχνίδι έτσι παίζεται πια.
    Το λέω απ'την -ίσως λίγο κυνική- άποψη ότι αφού καλώς κακώς όλα είν' επιλογές, τουλάχιστον ας βγει κάτι με το ρίσκο (διάκριση, δόξα,μετάλλιο, χρήματα).
    Το να τρυπιέσαι απλώς ,όπως κάνουν τα πρεζάκια,είναι εντελώς χάσιμο.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως φωτογραφιζουν οι Ιαπωνες...Παρακολουθηστε..
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 16:19
  2. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:42
  3. πως βλεπουν οι αθηναιοι τον κοσμο
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:32
  4. Απαντήσεις: 2