Απο τους συμφουριτες να κανουν καμια βολτα προς τα βορεια να σας δω και λιγο τωρα που δεν μπορω να κουνησω!!!Εχουμε χωμα, εχουμε Μπραλο...Για περαστε, για περαστε..!!!![]()
![]()
![]()
Απο τους συμφουριτες να κανουν καμια βολτα προς τα βορεια να σας δω και λιγο τωρα που δεν μπορω να κουνησω!!!Εχουμε χωμα, εχουμε Μπραλο...Για περαστε, για περαστε..!!!![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΦΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΜΣ, ΟΥΤΕ ΠΜ, ΟΥΤΕ ΜΑΙΛ.... ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
:a24: :a24:![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αγαπητε Κωστα, νομιζω πως σου απαντησα σε αυτο το θεμα οτι ειμουν λιγο στη κοσμαρα μου το τελευταιο καιρο, επιπλεον πιζει η μ.......να μου απο δουλεια...
Με εκτιμηση κ.Παπαρας
Αι στα διαλα, καντε καμια βολτα προς τα πανω...απο Δευτερα που θα εχω το μοτορι εεεε!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αφου απαιτείς ,,,, αμα πληρώνεις το ΚΤΕΛ να ρθουμε και μεις οι αμήχανοι... ευχαρίστως.... :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ε τότε κι εγώ απαιτώ να έρθετε βόλτα
στη Φλωρεντία που θα είμαι το ΠΣΚΔ...![]()
Ποιο Μπράλο και μαμακίες !!!
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Να απαιτήσω και εγώ συνοδεία την άλλη βδομάδα Στερεά Ελλάδα;
(βαριέμαι να δουλεύω μόνος)![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
καλα ντε μη βαρατε , βλαμμενα!!! οποιος περναει ας σφυριξει!! και εσυ Κωστακη!!!
Θα το ακούσεις αν σφυρίξουν???Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
καλα ντε μη βαρατε , βλαμμενα!!! οποιος περναει ας σφυριξει!! και εσυ Κωστακη!!!![]()
Νίκο πολύ η καλή η απαιτηση σου και θα τη δεχτώ αν μου κάνεις τα έξοδα!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ρε παπάρα, εδώ σε λίγο θα χτίσουμε και κανένα εξοχικό στο Μπράλο, θα βάλουμε και paddocks... Τι τραγουδάς εσύ?!
![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw, αύριο θα είμαι γύρω-γύρω απ'τον Ελικώνα...
οταν λες γυρω απο ελικωνα που ?
Δεν είναι καταληκτικό πλάνο, αλλά:
Λιβαδειά, Κυριάκι, Αγ Αννα, και μετα ισως ως Θεσπιές... θα δείξει. Εξερεύνηση θα είναι βασικά![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
μεσα τι ωρα θα εισαι λιβαδια στειλε με πμ τηλ να τα πουμε
Ρε συ εγώ όταν ήρθα και σου σφύριξα ήσουν στο "νησί".Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
καλα ντε μη βαρατε , βλαμμενα!!! οποιος περναει ας σφυριξει!! και εσυ Κωστακη!!!
Υπομονή σε λίγο ξαναρχομαι![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θα το ακούσεις αν σφυρίξουν???![]()
Νίκο πολύ η καλή η απαιτηση σου και θα τη δεχτώ αν μου κάνεις τα έξοδα!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
latris, δεν είναι Νίκος, Πανουργιάς είναι![]()
Νίκος είμαι εγώ και κανα δυο χιλάδες ακόμη εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Για τον εξάδερφο λέω του Πανουργιά που απαιτεί να πάμε ΦλωρεντίαΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
latris, δεν είναι Νίκος, Πανουργιάς είναι![]()
Νίκος είμαι εγώ και κανα δυο χιλάδες ακόμη εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!