Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Το Παρισι καιγεται...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ρε μεγαλε.

να σε χεσω αλλα κατσε να φαω κατι πρωτα.
    λοιπον..πριν 5 χρονια δουλεψα οικοδομη..βαζαμε καγκελα και
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ??
    γιατι ο αλβανος μεταναστης..εβγαζε τα διπλασια απο μενα!!!
    ασφαλισμενος μαλιστα!!εγω ειμουνα ο ανασφαλιστος φυσικα...γιατι ο σιδερας εργοδοτης Ελληνας μας ειχε 2 ατομα στο φλου..και στο οτι θα περνεις περισσοτερα ρε χαζε..

ΟΚ Που τα ξερεις ολα???
    και φυσικα δουλευε και καλυτερα απο μενα.

λοιπον κανε μου τη χαρη μια.αιντε μπραβο.
    ελληνες οικοδομοι μαγκα δεν υπαρχουν γιατι δε πανε να δουλεψουν οικοδομη κατω απο 50 χρονων δεν παιζει ελληνας οικοδομος.

για αυτο και προτιμουν τους μεταναστες γιατι πανε απο τα 15 για δουλεια.
    τα δικα μας τα καμαρια αμα τους πεις για οικοδομη..νομιζουν οτι ειναι καποιο νησι του Αιγαιου.

αραξε τωρα στο pc σου και προσεχε μη ερθει και σε σηκωσει κανας μεταναστης και σου παρει τη μαλακη καρεκλα.

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr

Re: ρε μεγαλε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    να σε χεσω αλλα κατσε να φαω κατι πρωτα.
    λοιπον..πριν 5 χρονια δουλεψα οικοδομη..βαζαμε καγκελα και
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ??
    γιατι ο αλβανος μεταναστης..εβγαζε τα διπλασια απο μενα!!!
    ασφαλισμενος μαλιστα!!εγω ειμουνα ο ανασφαλιστος φυσικα...γιατι ο σιδερας εργοδοτης Ελληνας μας ειχε 2 ατομα στο φλου..και στο οτι θα περνεις περισσοτερα ρε χαζε..

ΟΚ Που τα ξερεις ολα???
    και φυσικα δουλευε και καλυτερα απο μενα.

λοιπον κανε μου τη χαρη μια.αιντε μπραβο.
    ελληνες οικοδομοι μαγκα δεν υπαρχουν γιατι δε πανε να δουλεψουν οικοδομη κατω απο 50 χρονων δεν παιζει ελληνας οικοδομος.

για αυτο και προτιμουν τους μεταναστες γιατι πανε απο τα 15 για δουλεια.
    τα δικα μας τα καμαρια αμα τους πεις για οικοδομη..νομιζουν οτι ειναι καποιο νησι του Αιγαιου.

αραξε τωρα στο pc σου και προσεχε μη ερθει και σε σηκωσει κανας μεταναστης και σου παρει τη μαλακη καρεκλα.
    Ρε φίλε, έλα να σου δείξω ένα σωρό έλληνες οικοδόμους. Επειδή βλέπεις στα ολυμπιακά έργα να είναι μόνο αλλοδαποί δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και έλληνες. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, μην βγάζεται αποφάσεις με ότι βλέπεται εκεί. Στην γειτονιά μου οι πλειοψηφία μόνο οικοδομές δουλεύουν. Και έχει νέους, έχει και μεγάλους σε ηλικία.

ενταξει παιδια με

πεισατε.
    οι μεταναστες ειναι ο λογος που υπαρχει ανεργια λοιπον.

μας πηρανε τις δουλειές μας.

δε θα κατσω να το κουβεντιασω αλλο.ο καθενας με τη γνωμη του.

οι ελληνες μεταναστες φανταζομαι πηγαν οπου πηγαν και πηραν τις δουλειες απο τη πατριδα τους και τις πηγαν εκει που πηγαν για να δουλεψουν.

δε θελω να σας καταλαβω με τιποτα.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Μένω στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας τα τελευταία χρόνια και είμαι αγρότης ή όπως προαναφέρθηκε μεγαλοαγροτης, απασχολώ 6 μετανάστες 12 μήνες το χρόνο και περίπου 30 4 μήνες το χρόνο.. Θα σας πω λοιπόν από τη εμπειρία μου ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι το Ελληνικό μεροκάματο στη γεωργία θα είχε φτάσει στα ύψη. Πριν περίπου 14 χρόνια που έγινε το πρώτο κύμα εισόδου το Ελληνικό μεροκάματο ήταν κοντά στις 6 χιλιάδες δραχμές, τώρα κυμαίνετε τουλάχιστον στην ευρύτεροι περιοχή της Φθιώτιδας από 23 έως 30 εύρο. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις...Όντως τα πρώτα χρόνια υπήρξε έντονη εγκληματικότητα από τους μετανάστες, όπως και έντονη εκμετάλλευση από τους Έλληνες. Τώρα πια τα πράγματα έχουν βρει μια ισορροπία και πλέον λογικά οι άνθρωποι που είναι στην Ελλάδα κάποια χρόνια, νιώθουν και απαιτούν μερικά παραπάνω πράγματα. Όταν πχ πληρώνουν 850 ευρο στον ΟΓΑ λογικό είναι να θέλουν μια καλή αντιμετώπιση έστω από τα νοσοκομεία.. Και παρακαλώ οποίος νομίζει ότι μπορεί να βρεθεί Έλληνας να δουλεύει όσο οι αλλοδαποί, με τα ίδια χρήματα να μου τον φέρει θα το πάρω στη δουλεία, αλλά δυστυχώς οι Έλληνες καλομάθαμε
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    αλλά δυστυχώς οι Έλληνες καλομάθαμε
    μήπως καλομάθανε και οΙ Έλληνες εργοδότες που έουν φθηνά εργατικά χέρια να δουλέβουν σαν σκλάβοι...ο έλληνας δεν καλόμαθε απλώς ανέβηκε το βιοτικό κ μορφωτικό επίπεδο κ μπορεί να διεκδικήσει κάποια πράγματα παραπάνω στο χώτο εργασίας του...διεκδικεί καλύτερες συνθήκες εργασίας. καλύτερες απολάβές...ασφάλιση...
    Τώρα αν οι εργοδότες θέλουν να έχουν υπαλλήλους να τους καλούν όποτε θέλουν για δουλειά..να τους πληρώνουν όσο θέλουν αυτοί ...και να τους έχουν να δουλέβουν υπό ελεεινές συνθήκες αυτό έίναι άλλη υπόθεση....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Είναι ένα σύγχρονο ρητό που λεει καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...το συνιστώ σε όσους δεν έχουν ιδέα...Ποιος μετανάστης είναι ανασφάλιστος πλέον?? Τα επίσημα στοιχεία λενε 4%, ποιος είπε ότι οι αγρότες κάνουν ότι θέλουν τους εργαζόμενους μεταναστες?? Να δουλεύουν υπό ελεεινές συνθήκες?? Ναι μετά τη δουλεία τους μας παίρνουνε και πιπ...Μην γενικεύεται χωρίς να ξέρετε!!!!!! Παρτο αλλιώς, στα παιδία που δουλεύουν μόνιμα για μένα εκτός από ότι άλλο μπορεί να κάνω γι αυτούς κάθε 5 μέρες παμε όλοι μαζί για λουτρά για να ανακουφίζετε η μέση μας...Αλλά μάλλον το κάνω για να τους πεθάνω μετά....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

tha simfwnisw me ton rsp.. (istoriko gegonos??)

oi alodapoi (kai en prokimeno oi alvanoi) plirononde pleon kala kai safos exoun apetiseis

o sigxronos ellinas an den allazei autokinito kathe 5 xronia thewrite apo olous (akoma kai apo ton eauto tou) apotiximenos...

exete idea ti periousies exoun pleon stin alvania oi anthrwpoi pou doulepsan kai evgalan leuta me ton idro ta tous?
    exete idea poso paei to merokamato stin alvania?
    rwtiste poso paei ena spiti stin alvania me to klidi sto xeri...
    tha ekplagite..

to kratos omws ferete se pollous nomima ergazomenous alodapous san anepithimitous, miasmata kai me stil davagi...

ta exw parei vasika giati avrio mazeuw elies meta apo dio meres vroxis

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: ενταξει παιδια με

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    πεισατε.
    οι μεταναστες ειναι ο λογος που υπαρχει ανεργια λοιπον.

μας πηρανε τις δουλειές μας.

δε θα κατσω να το κουβεντιασω αλλο.ο καθενας με τη γνωμη του.

οι ελληνες μεταναστες φανταζομαι πηγαν οπου πηγαν και πηραν τις δουλειες απο τη πατριδα τους και τις πηγαν εκει που πηγαν για να δουλεψουν.

δε θελω να σας καταλαβω με τιποτα.

Κανενας δεν ειπε οτι οι μεταναστες πηραν τις δουλειες μας!!!!!!
    Απο ολη την απαντηση δεν εχεις συγκρατησει τιποτα και αναπαραγεις πραγματα τα οποια δεν εχουν ειπωθει απο κανεναν.....και μετα αρνεισαι να συμμετασχεις και στην συζητηση.....σθεναρα τις υποστηριξες τις αποψεις σου, ευγε!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και η κολλητοι μας , στην επαρχια το φιανομενο ειναι πιο εντονο

Re: Re: Οι μεταναστες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μαλιστα....αλλος ενας -θελω να σωσω τον κοσμο με τα λογια- και ακου αυτο : Ελληνες οικοδομοι δεν υπαρχουν πλεον γιατι οι μεταναστες δουλευουν με πολυ μικροτερο μεροκαματο και ανασφαλιστοι!!! το ιδιο ισχυει και για αλλα ''βαρια'' επαγγελματα .... πριν λοιπον ανοιξετε εσεις το κουτακι , σκεφτειτε οτι οταν αναφερομαστε σε ενα πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικο φαινομενο πρεπει να εξεταζουμε τα δεδομενα και τις αιτιες . Τους συναισθηματισμους και τα κροκοδειλια δακρυα τα αφηνω σε εσας....

Σε καμια περιπτωση ξαναλεω η ευθυνη δεν βαραινει τους
    μεταναστες , οι πραγματικοι υπαιτιοι ειναι οι εργοδοτες και πρωτιστως οι ανεγκεφαλοι που επετρεψαν την εισροη τοσο μεγαλου ογκου ανθρωπων , χωρις να υπαρχει καμια υποδομη απο πλευρας μας...

αυτα!!!
    τι να κουβεντιάσουμε έλα πες μου.
    εγώ σου απάντησα σε αυτό με βάση το ότι μας πήραν τις δουλείες από τα βαριά επαγγέλματα...και πόσοι ''δικοι'' μας δεν έχουνε δουλεία αν κατάλαβα καλα..εκτος αν έχει κάποιο βαθύτερο νόημα ..

που ελπίζω να μου εξηγήσεις αμέσως από κατω.το ότι δε φταινε οι μεταναστες που ο έλληνας δε θέλει να κάνει βαριά επαγγέλματα είναι κατανοητό. το γιατί κατάλαβες ότι το πήρα συναισθηματικά και κλαιω για αυτούς...είναι άλλο ανέκδοτο.
    στην επαρχία φιλε..παρακαλανε παιδιά να πανε για δουλειά σε χωράφια.
    αλλά δε πανε.
    παίρνεις ένα μετανάστη ομως..και σου φέρνει όλη του την οικογένεια να δουλεύει πρωί βράδυ γιατί έχει ανάγκη για δουλειά και το δείχνει.
    το ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για όλα αυτά κτλ κτλ..

είναι άλλη ιστορία.
    τι να κάνουμε τώρα να τους πουμε..ναι ξέρετε κάναμε λάθος τελικα..δε μας χωράει όλους η Ελλάδα μας..αν μπορείτε να φύγετε ??
    από δω και πέρα οποίος έχει τη μεγαλύτερη όρεξη και ανάγκη για δουλειά θα παει για δουλειά.
    ξέρω πολλούς νέους και νέες στην ηλικία μου..που ψάχνουν για δουλειά και ...φοβούνται μη βρουν φίλε μου.
    και μόλις τους πω..πανε εκεί κάνε εκεί..
    οχιιιιι τέτοια δουλειά μου λενε..αυτη δεν είναι καλή.
    έχω καταλήξει ότι ο έλληνας είναι λίγο τεμπέλης .. και βοηθάει και αυτή η μεγάλη ανεργια..και οι μετανάστες και ολαααα αυτά μαζι..σαν μια ωραία δικαιολογία.
    τεσπα...εδώ βρίσκω δουλειά σε κοπέλα που μένει στην αργυρουπολη..και μόλις ακούσει ότι είναι η δουλειά στο Μαρούσι...

μου λεει..ασε ρε δε παω εκεί πάνω...θα κάτσω άνεργη.!!!!

τεσπα για τους εργοδότες είναι άλλη ιστορία. αυτοί κοιτάνε το συμφέρον τους και τους αριθμούς παραγωγής και μόνο και τι χρώμα και τι εθνικότητας είναι αυτός που θα του τη δώσει αυτή την παραγωγή.. δεν τον απασχολεί καθόλου.
    και πιστεύω στη θέση τους θα κάναμε το ίδιο πράγμα.

Καλε μου φιλε μια μας λες οτι τα παιδια στην επαρχια ψαχνουν σα τρελα για δουλεια και μετα μας λες οτι δεν πανε και στα χωραφια αλλα θελουν κυριλε δουλειες....
    Τελικα τι πιστευεις??

αν εισουν εσυ ο εργοδοτης τι θα εκανες? θα ελεγες ελατε αλλα μην δουλευετε πολυ και κουραστητε?? διαβασε τι λεω πιο πανω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Καλε μου φιλε μια μας λες οτι τα παιδια στην επαρχια ψαχνουν σα τρελα για δουλεια και μετα μας λες οτι δεν πανε και στα χωραφια αλλα θελουν κυριλε δουλειες....
    Τελικα τι πιστευεις??

αν εισουν εσυ ο εργοδοτης τι θα εκανες? θα ελεγες ελατε αλλα μην δουλευετε πολυ και κουραστητε?? διαβασε τι λεω πιο πανω!!
    που είπα εγώ ότι τα παιδιά στην επαρχία ψάχνουν σα τρελά για δουλειά ???
    παπαρια ψάχνουν.

τώρα το ξαναδιαβασα..και εκεί που λεω το ''ότι παρακαλάνε τα παιδία να πανε για δουλεια.''δεν εννοω τα παιδια οτι παρακαλανε..αλλα ασ πουμε οι εργοδοτες..που τις περισσοτερες φορες ειναι και οι γονεις.
    στο Σουλιναρι που εχω ενα σπιτι και παω..οι γειτονες..εχουνε σταφυλια.
    μολις κλεισανε μια συμφωνια για εξαγωγη..
    τα παρατησανε..φτιαξανε μια μοναδα παραγωγης.
    κλεισαν το σπιτι..πηγανε στη Κορινθο και πιασανε σπιτι και την ειδανε καπακι αραχτοι και λαιτ.παει ενας καθε μερα και επιβλεπει τους μεταναστες που προσλαβανε για το τρυγο κτλ.
    θες να μου πεις οτι αν ζηταγε ελληνας δουλεια δε θα του τη διναν για ποιο λογο??

εγω να παω αυριο ..με πήραν!!

Ακυρο δικο μου λαθος!!

επισης

ρε παιδια..περαστε από μια περιοχή με καφέ...και δείτε αν κάθετε κανείς μετανάστης για καφέ και τσιγάρο που είναι γεμάτα όλη μέρα.

αν πας και ρωτησεις..οι μισοί εκεί που πίνουν καφε..θα σου πουν..ΝΑΙ ΦΙΛΕ..ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..

και αν πας και στα διάφορα στέκια που βλέπεις μετανάστες να περιμένουν όρθιοι με τις ώρες για να περάσει κάποιος εργολάβος μην τυχόν ζητά εργατικά χερια..τις περισσότερες φορές περιμένουν τσάμπα!!!!

Ρώτα εκεί σε παρακαλω..περασε Κανάς έλληνας παιδιά από δω??

άσε με τώρα.
    βλέπω σου λεω παιδιά της ηλικίας μου και καταλαβαίνω.

όλοι κλαίγονται που να βρεις δουλειά με τέτοια ανεργία...και ούτε εφημερίδα δεν έχουν ανοίξει να πάρουν 2-3 τη να δούνε τι παίζει.

και προσοχή δε λεω ότι παίζει..

αλλο παλι

που θυμήθηκα μόλις.

αποφασίσαμε εκεί που μένω να αλλάξουμε το ασανσέρ..
    ήρθε ο μάστορας τα παμε....το ένα το άλλο..

ναι μουλεει παράδοση ξέρω γω ένα μήνα.

εκεί κάποια στιγμή πιάσαμε τη κουβέντα γενικά για τη δουλεία.

ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ 15 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!
    Ακυρώνω μου λεει δουλειές γιατί δεν έχω κόσμο .
    έχω μου λεει 3 άτομα από τα οποία οι 2 έλληνες ο άλλος μετανάστης και έκανα αμάν για να τους βρω.

αύριο μου λεει φέρε μου 15 άτομα και τα πήρα!!!
    αλλά μου λεει για δουλειά έτσι όχι για να περάσει η ώρα. να έχει όρεξη για δουλειά μη κοροϊδεύουν

τεσπα μη τα πολυλογω..το πα σε Κανά 2 φίλους και που δε με είπανε και μαλάκα δηλαδή μόλις τους είπα ότι εντάξει έχει λίγο ζόρι όπως τους έβλεπα και εγώ εκεί και δούλευαν.

δεν τους έκανε...αρκετά βαριά δουλειά με πολλές ώρες εργασιας..ο μισθός δεν ήτανε αυτό που θέλανε κτλ. διάφορα άκουσα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επισκόπηση της Πολιτικής μας Ιστορίας -Το Μπουρδέλο Καίγεται
    από mparmpanik στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2012, 15:25
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 15:29
  3. εδω ο κόσμος καίγεται και το μ#$νί χτενίζεται...
    από ronin1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:37
  4. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ***ί χτενίζεται....
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF